Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla kuranlar deneyemez çünkü şey yok.Ney demeyin şey işte. Oyuna ilk ormanda ve yağmurlu bir havada başlıyoruz. Karakterimiz bu sefer kel falan değil. Marked ve Merc'e göre daha yakışıklı. Sürümü 1.6.00.Şimdilik bildiklerim bu kadar.
  • Oyun çalışıyo daha ben halledemedim baya ilerleme kaydettim ama bi kere clear sky yada soc un yüklü olması lazım
    Sonra bu oyun rusça bendeki clear sky ingilizce ondan da çalışmıyo olabilir bide oyunun 2 ekimde cıkacak gibi ibareler var rus sitelerinde
  • Bu oyun ertelenmedi mi yahu,nasıl çıkar?Hatta DirectX 11 desteği felan olucaktı ?
  • Oyun zaten gecikmeli çıktı klasik STALKER muhabbetini yaşadık..Geçen senede Clear Sky nisanda demişti bi kaç ay sonra çıkmıştı.Lakin aynı şey bu seridede oldu ama her zaman derim geç olsun güç olmasın diye.Dx11 e gelince zor olsa gerek.Çünkü oyun nvidia tabanlı çıkıyor hali hazırda ekran kartları mevcut olmadığı için söylentiden ibaret denilebilinir.Dx11 olabilmesi için kaynak kodlarının falan yeniden yazılması gerekirki cidden meşakatli olur..Tabiki bunlar benim tahminlerim..İlerde bi ek paket dx11 diye çıkarmı bilinmez bir ek paket muhabbeti aldı gidiyor....
  • @hellteam
    işte bunlar çok önemli ipuçları.
    eğer SoC ve ya CS şartsa bu kez aynı dilde olmaları da şart olabilir.
    bu kötü, git şimdi bunlardan birini tekrar rusça indir...

@KiLLeD By l HuNTeR
    bu konuda haberler çok çelişkili, bir S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat™ DX11 olacak dendi başka sefer de S.T.A.L.K.E.R. 2 olacak dendi.
    yani bana bu haberlerler hiç güvenilir gelmiyor, spekulasyon...

@BeyzadeM
    e vardır artık o olmayan şey üzerinde çalışan babayiğitler mutlaka dostum, uzun sürmez.

@espada1
    oyun SoC ve ya CS gerektiriyorsa kesin ek paket olarak tasarlanmış.
    ama aynı dilde oyun mu gerektiriyor, onu kurunca sadece onu mu oynayabilecez, oyunun kurulan diğer kısmına ne olacak?
    bunlar daha epey açık kalacak sorular...
    DX11 olmayacağı bence şimdiden kesin, olursa S.T.A.L.K.E.R. 2 olur artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 27 Eylül 2009; 13:01:22 >
  • Oyunun ilacı da var bende hatta rusun biri video çekmiş oyunu acıyo(win7 de) onu da izledim aynı yerde bende error veriyo
    Ben xp de denedim. Win7 de varda şimdi ona da clear sky kur falan uzun iş
    Bu soc veya cs kurulu olsun diye sitede yazıyo bizde googladan çevirdik
  • Oyunun RUS ve UKRAYNA sürümleri ayın 2sinde diğer SÜRÜMLER ise 2010'nun 1.ci çeyreğinde çıkacak. Onun için yapacak birşey yok rusca musca oynayacağız artık oyunu
  • @hellteam
    hocam o okuduğun sitelerde kurulu oyun hakkında bilgi var mı?
    yani bu oyunla ayı dilde mi olması lazım?

@BeyzadeM
    oyunun çoklu dil versiyonu 2010a mı ertelendi?
  • Baktığım siteler hep rus olduğu için adamlarda hep rus clear sky da rus versiyon Böyle bi durum görmedim onun için zaten rusçayı çok sağlıklı çeviremiyosunuz
    Anlamak güç Ama sorun dilden değil gibime geliyo bide win7de denemek lazm xp deneme tahtası gibi oldu zaten
    Bu oyun işinde Ruslar işin içine girince işler karışıyo
  • @sahafiec

Gelen bilgiler MULTİ sürümünün 2010'da çıkacağı yönünde.
  • @hellteam
    ne diyorlar ki sitede? yaz buraya ben onu sana tercüme ederim...

@BeyzadeM
    bu hiç iyi haber değil dostum. naapçaz???
  • Valla yapacak birşey yok Rusça Musça oynayacağız artık oyunu.
  • işte bunun nasıl olacağını tam bilmiyorum ama umarım bir şekilde yolunu buluruz...

sen açamadın mı daha oyunu?
  • Yok maalesef henüz açabilmiş değilim. İşin gerçeği çokta üzerine düşmüyorum. Bir kaç sitede birşeylere denk geldim ama üzerine pek düşmedim.
  • Clear Sky dada aynı muhabbet olmuştum ama dil paketlerini uploadlamıştım..Bundada aynısı olur ing paketleri türer biyerden full ing oynarız rusca sürümünü
  • evet arkdaşalar olay şimdiden tamamen Stalker tarzı gelişmeye başladı bile, bu iyi bir işaret...
  • herkeze hayırlı olsun oyunun 4.38gb lık rus wersiyonu cıkmıstır aylardan beri bekledigim zaman gelmiştir
  • Clear sky gibi yakın zamanda Textleri editlenimiş , ingilizceye çevrilmiş versiyonunuda düşüreceklerdir malum yerlere .
    Aman arkadaşlar bu halde indirip zevkinizi köreltmeyin. Clear sky dan oynayanlar hatırlar bug doluydu . Bence biraz bekleyin derim.
  • Düştü bile..Şu an çevrilmiş textler elimde mevcut
  • Text dosyasını indirmek isteyenler buyrun birazdan farklı bir siteye daha upload edip linkini vereceğim bu 10 defa indirilince bitecekmiş...

http://rapid-share.com/files/286565972/espada1.rar.html

http://www.mega-fileupload.com/en/file/139550/espada1-rar.html

Tireler ellerinizden öper ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espada1 -- 29 Eylül 2009; 19:58:33 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.