Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu ben görsem o siteyi size tercüme ederim ama bulamadım...
  • Hani yeşil simgesi var e ile başlıyo 6 harfli indiriyom ben bakalım bi yamuk olmaz inş
    S.T.A.L.K.E.R.: Зов Припяти / S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009/RUS) buda rusça adı oyunun
  • 8 mbitin gözünü seveyim.
  • @BeyzadeM

Bizdede olsa şu 8 keşke hacı ss isteriz iner inmez bizim sabaha anca iner
  • Valla hacım o konulara hiç girmek istemiyorum ama sağlam yollamıyorlar benimkiside yavaş yani. Bir ara 1 saat diyodu ama yine çoştu 4 saatten falan bahsediyor.
  • Sağlık olsun bunada şükür bizim öğlene doğru anca iner oyun çalıssın yeter zaten .Bide ing yama bulabilirsek süper olur
  • 1 hafta falan sabretmek lazım oyunun herşeyi oturana kadar.Clear Sky'dan yeterince deneyim aldık zaten.
  • Clear sky dan ders çıkarmışlardır artık xray hatasından gına geldiydi 1.5.0.4 de zar zor bitirebilmiştim oyunu
    İng yama çıkar inş
  • oyunciktimi off ya ne sansiz adamim tamda bugun oyundaki condor a falan yakin yere gidiyorum tr ye donene kadar oyniyamicam :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyzadeM

8 mbitin gözünü seveyim.

Biz dede var 15 GB Sınır

Geçen 1GB dosyayı 24 Dk indi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoshigaki Kisame -- 26 Eylül 2009; 9:39:23 >
  • Vay be sabahın bu saatinde tüm vodkacıları bi arada görmek ne güzel.

Şu oyuna sağlam Co-OP desteği gelse ne iyi olurdu , birlikte kamp basar -Pripyatın altını üstüne getirirdik değilmi dostlar :)

Selamlar olsun ..

@DRACONIC
    @sahafiec
    @BEYZADEM
    @FadeToßlack
  • Aleyküm selam Anadolu Kartalı.
    Bu oyunda co op modu olsaydı bir günde bitirirdik , biz stalker yamyamlarına ek paketmi dayanır yav.
  • Oyunun rus versiyonu malum yerlerde gezmeye başlamış
  • Acele etmeyin daha oturmadı oyun.
  • Oyun oturmadı klasik geçiş dönemi işte ama ben yavaş yavaş oturayım bu topiğe..Nede olsa geceler soğuk ve radyasyonlu geçecek ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: espada1

Oyun oturmadı klasik geçiş dönemi işte ama ben yavaş yavaş oturayım bu topiğe..Nede olsa geceler soğuk ve radyasyonlu geçecek ;)

Sana sms at dedim sen gelmiş topiciğe mesaj atıyorsun hey Allah'ım yaa
  • Kardeş daha inmedi mi oyunun ilacı yok daemon lite la calışcak ben daha indiremedim 50 kere elektrik gitt Tedaş a
  • selamlar tüm radyasyon bağımlı dostlarıma...

yahu arkadaşlar ben hala birşey bulamadım ama şimdiden kafam karıştı.
    şöyle ki, yazmış arkadaşlar ne güzel oyun çıktı ve 4,38GB diye.

peki bu tam bir full oyun boyutu aslında. e hani bu ek paket olacaktı sözde?

ne iştir bu iş? bunun kurulumu mevcut bir SoC ve ya SC gerektiriyor mu?
  • Ek paket diye nitelendirme nedenleri sanırım gene aynı haritalarında var olması yada fazla bir değişiklik yapılmaması grafiksel olarak..Neticede yeni mekanlar ve görevler sunacakki stalker i seven ciddi oyuncular için yeterli olsa gerek..Çok fazla takip edemedim bu oyunun çıkış muhabbetini ek paket olduğuna %100 eminmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espada1 -- 26 Eylül 2009; 21:20:51 >
  • valla dostum ilk ilan edeli beri ek paket olarak geçiyor haberlerde.
    lakin ek paket olamayacak kadar büyük boyutlu, benim kafamı karıştıran da bu zaten.

şu an malesef kafamda cevaptan çok daha fazla soru var.
    bir yerde SoC ve ya CS kurulu olması gerektiğini okudum ama bilgiler nekadar güvenilir bilmem.
    her halde bu 4,38GB içinde epey güncellemeler de var, neticede oyun motoru bile daha yüksek versiyomuş.
    bir an önce indirenler kurup denese de bilgi edinsek...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.