Bildirim
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
@DRACON1C
iyiyim dostum, ya seni sormalı? naber, yeniledin mi sistemi?
evet, geceler katran karası geceler - 2 adım önünü anca görebiliyorsun.
şansın varsa bulutsuz ve dolunay gecesidir yoksa ilerlemek işkenceden beter...
Ben de iyiyim hocam ya, ne olsun.
Yok arkadaşımda oynuyorum, 2. bölgenin ortalarındayım. Gayet güzel olmuş oyun; özellikle ara görevler oldukça kaliteli ve sıkmıyor.
Gecelerin karanlık olması güzel aslında, gerçekçiliği artırıyor; senin benim gibi Stalker'lara koymaz zaten. SoC'de de bir ayar çekerek geceleri karanlık yaptığımı hatırlarım.
Görüşmek üzere. -
1-3dedektörü cachedeki ana üst gemideki adamdan merdivenlerden çıkınca sağdaki adama yaptırıyorsun(navodov) değil sadece sonradan konuşuyorsun o öküzle...
2-ama dedektör görevi çıkmadan save yeleğini giyip pripyat1 grevini yapmask zorundasın(yoksa 3 tana veles bulsanda yapmıyor) ve epey bir zaman beklemek zorundasın dedektörü yapması için
3-pütün görevler bitti pripyata geçmek için sarı bölgeyi tıklıyorum taşıyıca yönlendiriyo oda jupiter plantta tüneli bul diyor hani şu helikopterin düştüğü yerde orada tüne filan varmı.görev kalmadı nasıl geçiğiz yahu. -
@BeyzadeM
sakin ol dostum, bu sinirlerer bize S.T.A.L.K.E.R. 2 için lazım.
@interyasin
1. evet ana üsteki tüccarla anca 3 Veles'ı teslim ettikten sonra konuşuyorsun ve konu görevin ödülü, yani para.
ikinci bölgede biraz uğraş biraz da sabırla rahatlıkla 3 Veles bulursun, merak etme.
2. bu doğru değil, 3 Veles görevini tamamlamak içi Pripyat'a gitmek zorunda değilsin.
3 Veles'i Lab'daki tamirciye teslim edince yeni detektörün yapımı 1-2 gün sürüyor ve onu zaten ilk bölgede ana üste teslim aliyorsun.
3. orada tunel var ama sen oraya o şekilde gidemezsin. Pripyat'a gitmek istediğinde topladığın gurubun yanına gitmen lazım.
Yanov garının yanında kuledeki ayı gibi adam varya, ona gidip "Grup tamam, Pripyat'a gidebiliriz" diyorsun.
ondan sonrası ara video zaten, tuneli bulup içine girmek filan...
yani gördüğün gibi herşeyin bir çözümü var ve sorun genelde oyunda değil oynayanda.
bu yüzden burdayız ve elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. kolay gelsin...
@DRACON1C
evet dostum oyun gerçekten çok güzel olmuş, umarım bir sonraki daha da iyi olur.
senin sistem yenileme işi hala olmadı desene...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 10 Kasım 2009; 8:39:00 > -
2 şeyi yanlış anlamızsın 1 vales görevinin çıkması için ana üstteki gemide merdiveni çıkarken sağdaki adamdan 3 tree vales dedektör görevinin çıkması lazım yani elinde 3 veles dedkör olsada bilim adamlarının ordaki ayı 3ünü birltirmiyor 2 ci yanlış anlaman ise 3 veles dedktör görevinin çıkması için sewa yeleğini giyip pripyat system diye bir görev var onu yapmak zorundasın bu görevde sadece sewa yeleğini giyince çıkıyor(ben pripyata gitme görevi demedim zaten) siz anlatamışsınız bunları neyse benim şuandaki konum pripyata gitmek bakalım kuleye çıkacam ne olacak ama hiç beyaz görev kalmadı kuleye çıkamam için bana beyaz işaret uyarısı çıkmalıydı oysaki şuananda hiç işaret yok. NEyse ya oyunu resident evil 5 bulmacasına çevirdiler benim isyanım buydu uğraşmamışlar belli ufacık alanda dön babam dön. -
Ben ilk oyunla ilgili bir şey sorucam müsaadenizle
Oyunu iyi sonla bitirdim, Zone açıldı ama pda daki find strelok görevi hala duruyor. Görevi sectiğimde haritada gidilecek yer görülmüyor.
Strelok kendimiz olduğumuz içinmi bu görev duruyor acaba? -
@interyasin
olabilir hocam, bizde insanız ve yanlış anlayabiliriz.
herşeyi bu kadar açık ne net anlattığın için teşekkürler...
@feriox
aynen hocam, Strelok sensin zaten bu yüzden oyun seni kendinle başbaşa bırakıyor. -
quote:
@interyasin
@feriox
aynen hocam, Strelok sensin zaten bu yüzden oyun seni kendinle başbaşa bırakıyor.
Sağolasın Hocamalternatif son için son saveden bir daha oynıyayım bari
Peşine Modern warfare oynuycaz ama bekliyoruz bakalım ısrarla -
@feriox
evet, diğer sonları da mutlaka gör - değer.
MW2 bekliyoruz ısrarla ama onlarda oynatmıyor, ısrarla... -
ya ben sadece şu çadıra bi kişi götürebildim oda tesadüf konuşurken yeşillerden kaldık burda iyiminasıl geçeğiz pya -
quote:
@interyasin
@feriox
aynen hocam, Strelok sensin zaten bu yüzden oyun seni kendinle başbaşa bırakıyor.
Hikayede nasıl biz strelok olabildik yavstrelokun peşinden bile koştuk falan filan nasıl oldu bu olay
Sahafiec, şu oyunun kısa bir hikayesini yazabilirmisin baştan :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 10 Kasım 2009; 17:31:30 > -
@fenerista07
hocam hikayeyi DRACON1C dostumla ayrı bir konu olarak yazdık zaten.
bir zahmet aratıver burada ki şu anda linki elimin altında değil maalesef.
not: buldum linki, kısayol yapmışım.
http://forum.donanimhaber.com/m_34852680/mpage_1/key_Strelok//tm.htm#34852680
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 10 Kasım 2009; 18:00:11 > -
beyler oynu turkceye cevirebilirim arzi talep olursa isteyen olurmu oynu turkce? -
çevir çevir -
quote:
Orijinalden alıntı: moo_hyuk
beyler oynu turkceye cevirebilirim arzi talep olursa isteyen olurmu oynu turkce?
Çok iyi olur.
İngilizcem orta seviyenin üstünde olsa yardım bile ederdim de; bu halde çok zor. -
tmm beyler 4 5 gun icinde turkceye cevirmis olurum :) -
Kemerlerinizi bağlayın... STALKER 'a rakip geliyor.
http://www.metro2033game.com/en -
quote:
Orijinalden alıntı: moo_hyuk
beyler oynu turkceye cevirebilirim arzi talep olursa isteyen olurmu oynu turkce?
Cevirsen süper olurİngilizce sürümü 2010 yılında çıkacağı için Türkçe yama harika olur.
Metro isimli oyunda bayağı bir güzele benziyor. Rus oyunu olmasından mıdır nedir Stalkeri de andırıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 11 Kasım 2009; 0:35:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TorwaK
Kemerlerinizi bağlayın... STALKER 'a rakip geliyor.
http://www.metro2033game.com/en
Hersey güzelde taklit bi oyun olmuş biraz -
yalniz ben 8 yildir yurtdisinda yasiom turkcei unutum bilen biri bana yardim etse
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X