Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir şey sormak istiyorum bu oyunda 2. oyundaki gibi çok bug bulunmakta mı? yani patch'le oynamak şart mı yoksa olmasa da olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Bir ºey sormak istiyorum bu oyunda 2. oyundaki gibi çok bug bulunmakta mı? yani patch'le oynamak ºart mı yoksa olmasa da olur mu?

ºahsen patchsiz oynadım ama patchle bugları baya azaltmak mümkün
  • Bitirmek yeni nasip oldu. Thief1-2 den beri böyle atmosfere sokan oyun olmamıştı.
    özellikle zifiri karanlıkta Theme of Jupiter (Night)
  • bak şimdi oynayasım geldi
  • İlk 2 oyunu kaç kere oynadım allah bilir. Üçüncüsü ise bana bazı açılardan fukara geldi. Strelok bambaşkaydı adam kendini arıyordu
    senaryoda sır perdesi çözülüyordu galiba bu forumda bir sen bir de ben bu oyunu aşırı seviyoruz "svsrtgamer".

Ayrıca tüm oyunları modla da oynadım ne yazık ki bir takım buglar mutlaka oluyor bu da beni en yaralayanı.
  • dostum stalker soc ilk çıktığında günlerce oynamış ve
    haritaların tamamını neredeyse hatmetmiştim
    girmediğim delik kalmamıştı
    dediğin gibi çok sevdiğim bir oyundur
    ama hiç mod denemedim zamanım olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

dostum stalker soc ilk çıktığında günlerce oynamış ve
    haritaların tamamını neredeyse hatmetmiştim
    girmediğim delik kalmamıştı
    dediğin gibi çok sevdiğim bir oyundur
    ama hiç mod denemedim zamanım olmadı

dostum bende bu oyunda vsyc aktif olmuyor catalyst den felanda denedim ama olmuyor eksik bişeymi yapıyorum?
  • vsync'yi neden önemsiyorsun
  • Arkadaşlar hortlatmış gibi olucam ama Platoya gidiş,Anormalinin içine zıpla görevini anlamadım,açıklarsanız sevinirim.(O anormalin içine zıplıyorum beni bir yere ışınlıyor sonra yine anormalinin içine zıpla diyor.
  • Arkadaşlar birkaç şey sormak istiyorum sizlere.Şu anda jüpiterdeyim bazı görevlerde takıldım sizden yardım isteyeceğim.

1.Gelişmiş dedektör olayı: Arkadaşlar ben bi görev aldım anormal aktivite mi ne diye soğutma kulesimi ne öyle biyer var oraya gidiorum gelişmiş dedektörle bul fln diyor araştırmama göre 3 tane veles dedektörü istiyormuş 3 tane dedektörüm var ama bunları tamirciye veremiyorum tıklıyorum adama hal hatır soruyor dedektörleri almıyor bunu nası yapıcaz bi onu söylerseniz sevinirm(görevi önceden aldım şu anda anormal aktivite görevi duruyor.)

2.Monolith savaşçıları olayı: Arkadaşlar bu görevde de monolithler var akılları başlarına gelmiş sığınacak yer arıyorlar yanova gidiyorum kimse kabul etmiyor herkesle konuştum bütün npc lerde adamlarla tek tek konuştum freedom ve duty ilede konuştm bana güvenmedikleri için adamları kabul etmiyorlar bu görevi nasıl halledicez bide onda yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R4bbit

Arkadaşlar hortlatmış gibi olucam ama Platoya gidiş,Anormalinin içine zıpla görevini anlamadım,açıklarsanız sevinirim.(O anormalin içine zıplıyorum beni bir yere ışınlıyor sonra yine anormalinin içine zıpla diyor.

Kardeşim orda anomalinin içine zıpladığında ışınlandığın yerden dümdüz ilerliceksin stingray 4 mü 5 mi ne var orda bi helikopter var onu incelikceksin o anomali yürüyerek çıkılmayacak bir yere ışınlıyor seni eğer aşağı inersen tekrar anomaliye gitmen gerekir çıkabilmek için o yüzden ışınlandığında aşağı atlama dümdüz git helikopteri bulursun helikopteri araştırdıktan sonra in.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratbee

quote:

Orijinalden alıntı: R4bbit

Arkadaşlar hortlatmış gibi olucam ama Platoya gidiş,Anormalinin içine zıpla görevini anlamadım,açıklarsanız sevinirim.(O anormalin içine zıplıyorum beni bir yere ışınlıyor sonra yine anormalinin içine zıpla diyor.

Kardeşim orda anomalinin içine zıpladığında ışınlandığın yerden dümdüz ilerliceksin stingray 4 mü 5 mi ne var orda bi helikopter var onu incelikceksin o anomali yürüyerek çıkılmayacak bir yere ışınlıyor seni eğer aşağı inersen tekrar anomaliye gitmen gerekir çıkabilmek için o yüzden ışınlandığında aşağı atlama dümdüz git helikopteri bulursun helikopteri araştırdıktan sonra in.

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar birkaç şey sormak istiyorum sizlere.Şu anda jüpiterdeyim bazı görevlerde takıldım sizden yardım isteyeceğim.

1.Gelişmiş dedektör olayı: Arkadaşlar ben bi görev aldım anormal aktivite mi ne diye soğutma kulesimi ne öyle biyer var oraya gidiorum gelişmiş dedektörle bul fln diyor araştırmama göre 3 tane veles dedektörü istiyormuş 3 tane dedektörüm var ama bunları tamirciye veremiyorum tıklıyorum adama hal hatır soruyor dedektörleri almıyor bunu nası yapıcaz bi onu söylerseniz sevinirm(görevi önceden aldım şu anda anormal aktivite görevi duruyor.)

2.Monolith savaşçıları olayı: Arkadaşlar bu görevde de monolithler var akılları başlarına gelmiş sığınacak yer arıyorlar yanova gidiyorum kimse kabul etmiyor herkesle konuştum bütün npc lerde adamlarla tek tek konuştum freedom ve duty ilede konuştm bana güvenmedikleri için adamları kabul etmiyorlar bu görevi nasıl halledicez bide onda yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Lütfen yardım :(:(
  • Ben de bir şey sormak istiyorum şimdi ilk haritada bir PDA buluyoruz duty ve freedomla ilgili diyor onu Owl'la sattım ben 4.000'e şimdi monolight görevini alamayacak mıyım?
  • Alırsın kardeşim o görevi bitirmek içinde quarry e gidiyorsun orda yaralı bi adma var onunla konuşup görev alıyosun ondan sonra yanova gidip flintle konuşuyosun konuşma bittikten sonra olanları freedomların komutanı loki ye anlatıyosun böylece freedomların güvenini kazanmış oluyorsun sonrada o monolithlerden sağ kalanlar görevini yapabilir monolithleri freedomlara katabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Oyunu bitirdim.Stalker'a çok ısınamamıştım önceden ama bu cop beni baya sardı çok beğendim.İnanılmaz gerildim oyunda.İstediğim türden bir oyun çünkü daha çok atmosfer olarak kortutan cinsden :)Psikolojik gerilim.

1-Ama emisyonun nedenini anlamayamadım? (Ben de konuşmalar rusçaydı ve altyazı da olmadığı için belkide açıklandı ama malesef .. :)
    2-Diğer oyunlar hakkında çok bilgim olmadığı için bilmiyorum, bu oyun diğer oyunlara göre zaman açısından geride mi ileride mi =?
    3-P
    aralı askerleri kimin tuttuğu belli değil sanırım değil mi ? Birde paralı askerlerin sinyal görevinde bi odada ayin gibi bişey yaptıklarını gördüm o neydi öyle :S

çook zaman olmuş ama 3. maddedeki kişiler paralı askerler değil beyni yıkanmış monolithler ayine yapanlar onlar yani.
  • hortlatalım bari
    böyle güzel bir oyunun topic'i ölmemeli
  • merhaba. ben oyunu çok severek oynuyordum ama pripyata geçtiğimde format atmıştım ve save almayı unutmuştum. pripyatta anca 1 saat fln takılmışımdır pripyatın başı gibi düşünün. şimdi çok üşeniyorum baştan oynamaya üstünden de 1 yıl fln geçti. sizce pripyat değer mi tekrar başlamak için. bir de steam'de orjinal var benim yükleyince son patch'i yüklüyor mu kendisi yoksa manuel mi yüklemek gerekir.
  • Oyunun konusu oynanış tarzı nasıl anlatacak varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyuna bi ben alışamadım.Atmosfer falan ne bilim bide headshot olayı yokmu adamın kafasında bi ton mermi sıktım banamısın demedim ölmüyomu bunlar.
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.