Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xpress_

Arkadaşlar kalibre aletleri nerde bulamadım bi türlü ? 80.000 ry luk suit var ama koşamıyorum.Koşma özelliği için Kalibre aletleri alım

koşma özelliği olan pripyatta. tam olarak yerini hatırlayamıyorum ama.
  • cevaplar için teşekkürler.Şimdi bir soru mdaha var

Bilim adamlarının verdiği tüm görevleri yaptım,hatta rütbem oldu orda.Ama bana hala Owl iiçin 3 tane dedektör lazım bu 3ünü nasıl bulabilirim?Bazan duty öldürünce üstünden çıkıyor ama düşman olmak istemiyorum.Zaten b.adamlarının bölgesini onlar koruyor öyle yaptım. Ben bu 3 DEDEKTERÜ nası lbulabilirim ?
    2-Gelişmiş dedektörü nasıl bulabilirim ?Bi yerde anormal var ama havada ve sadece gelişmiş olanla gözüküyor ?
  • Dedektörlerin birini tüccardan satın almıstım.Bi tanesini (bitireli cok uzun zaman olmustu ama yalnıs hatırlamıosam) bir tünele gidiyoduk takım olarak.Mutant adamlarımı bana saldırtıodu oradaki görev esnasında bulmustum.Bitaneside öldürülen adamların üstünden cıkıodu.Bu dedektörleri bilim adamına götürüp verince o sana gelismis dedektörü veriyor.
  • dedektörü ben 2 tane zaton daki tüccardan almıştım. sonra üstünü aradığım adamlardanda buldum. belli bir yer yok arayacaksın.
  • her türlü soru için gamefaqs.com
  • halletim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 20 Haziran 2011; 10:09:02 >
  • Oyunu bitirdim.Stalker'a çok ısınamamıştım önceden ama bu cop beni baya sardı çok beğendim.İnanılmaz gerildim oyunda.İstediğim türden bir oyun çünkü daha çok atmosfer olarak kortutan cinsden :)Psikolojik gerilim.

1-Ama emisyonun nedenini anlamayamadım? (Ben de konuşmalar rusçaydı ve altyazı da olmadığı için belkide açıklandı ama malesef .. :)
    2-Diğer oyunlar hakkında çok bilgim olmadığı için bilmiyorum, bu oyun diğer oyunlara göre zaman açısından geride mi ileride mi =?
    3-P
    aralı askerleri kimin tuttuğu belli değil sanırım değil mi ? Birde paralı askerlerin sinyal görevinde bi odada ayin gibi bişey yaptıklarını gördüm o neydi öyle :S
  • S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Complete Mod deneyen oldu mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta

quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

askerden bi geleyim tüm seriye yeniden başlayacağım. Inşallah o zamana kadarda yeni oyun çıkar oh mis!

askerde birkaç silah tanımış olursun
    g3 e baktıkça stalker ı hatırlarsın
    ben öyle olmuştum

karşıda denizciler var. Onların nöbet değişimi sırasında geriden 8 tane asker aralıklı mesafelerle geldiklerini görüyorum. Bandit gibiler, şeytan diyo kurma kolunu çek bırak. Ardından tatak tatak psikolojimi bozuyo bu stalker manyakliği bazen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta

quote:

askerden bi geleyim tüm seriye yeniden başlayacağım. Inşallah o zamana kadarda yeni oyun çıkar oh mis!

askerde birkaç silah tanımış olursun
    g3 e baktıkça stalker ı hatırlarsın
    ben öyle olmuştum

karşıda denizciler var. Onların nöbet değişimi sırasında geriden 8 tane asker aralıklı mesafelerle geldiklerini görüyorum. Bandit gibiler, şeytan diyo kurma kolunu çek bırak. Ardından tatak tatak psikolojimi bozuyo bu stalker manyakliği bazen

onlar bandit değil soldier yada duty
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Complete Mod deneyen oldu mu arkadaşlar?

ben indirdim denedim mod çok güzelde bende hayvani 4 gb ram olmasına rağmen dx11 ışık ayarları var onu açtığımda yükleme süresi uzun sürüyor bayağı ama yinede güzeldi
  • teşekkrüler hocam, oyunu bir çok kez bitirdim de acaba bu mod ile tekrar mı oynasam diye düşündüm.
    birinci oyunda bu mod çok acaip fark yaratmıştı hem oynanış hemde görsellikte.
    acaba COP'da da öyle mi, modsuz da oynamışmıydın?
  • dx11 benim sistemi bile kasıyor biraz genç bir teknoloji o yüzden tavsiye etmiyorum dx9 ile kralını oynarsınız.
  • monolithleri yanov a yerleştirmek dısında bir görevim kalmadı ama onuda başaramadım ya neyse.Pripyata nasıl gideceğim jüpiterde tüneller var demişler bi el atın ya :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLabarna

monolithleri yanov a yerleştirmek dısında bir görevim kalmadı ama onuda başaramadım ya neyse.Pripyata nasıl gideceğim jüpiterde tüneller var demişler bi el atın ya :((

Hocam oynamyalı baya oldu ama,adam toplaman gerekiyor Pripyat'a gitmen için,isimlerini unuttum biri istasyondaki barın içinde diğerleride oralarda olması lazım şuan isimleri ve yerleri aklıma gelmiyor.
  • quote:

monolithleri yanov a yerleştirmek dısında bir görevim kalmadı ama onuda başaramadım ya neyse.Pripyata nasıl gideceğim jüpiterde tüneller var demişler bi el atın ya :((

eğer belgeleri bulduysan sadece adam toplamak kalıyor geriye. yanlış hatırlamıyorsam en fazla dört tane adam geliyordu. bir tanesi bilim adamlarının orda, bir tanesi yanovda birisi monolithten kaçan gruptan. diğeriyle zaten ilk başta anlaşıyorsun. sonra gidersiniz beraber pripyata. monolithleri yanova getirmek için önce duty veya freedomlardan birinin güvenini kazanman gerekiyor. oyunun bir bölümünde adamların birinden duty pda sı çıkıyordu. onu satmadıysan iki gruptan birine verebilirsin. ben dutyye vermiştim böyle kazanmıştım güvenlerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miharbi00

quote:

eğer belgeleri bulduysan sadece adam toplamak kalıyor geriye. yanlış hatırlamıyorsam en fazla dört tane adam geliyordu. bir tanesi bilim adamlarının orda, bir tanesi yanovda birisi monolithten kaçan gruptan. diğeriyle zaten ilk başta anlaşıyorsun. sonra gidersiniz beraber pripyata. monolithleri yanova getirmek için önce duty veya freedomlardan birinin güvenini kazanman gerekiyor. oyunun bir bölümünde adamların birinden duty pda sı çıkıyordu. onu satmadıysan iki gruptan birine verebilirsin. ben dutyye vermiştim böyle kazanmıştım güvenlerini.

Usta şöyle bir durum var bu garry denilen bilim adamlarının sığınapında bir asker var.Bu adamın benden istediği tüm parçaları verdim buna.Adam gitti sonra ortalarda yok kayıp.
  • Sen devam et boşverO sığınaktaki asker,kuledeki o asosyal şişman adam,monolith timinin lideri,jupiterdeki yardım ettiğin stalker ile beraber gideceksiniz.Toplam 5 kişi.
  • ben şu bebek ağlamasının geldiği bölümde çok tırsmıştım :DD

http://www.youtube.com/watch?v=f2nI2JUpt7A&feature=related
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.