Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikinci oyunda mercenary scar olarak streloku kovalamak da fena değildi aslında. yalnız ikinci oyun ilk oyun ile serinin devamı niteliğinde olmadığı (standalone) için ikinciyi direkt oynayanlar da bir şey kaybetmez hatta daha çok sevebilirler. ikinci oyunda silah upgrade etme geldi bu harika bir şeydi. mutant parçası toplanmıyordu sanırım o açıdan biraz düş kırıklığına uğradım üstelik hala görevlerde hatalar olabiliyordu upgrade disklerini bulmak da epey uğraştırıyordu. ikinci oyunda gruplaşma olayı bizi seçenekler bakımından iki arada bir derede bırakıyordu ve ikide bir clan çatışmalarına çağırılıyorduk. yinede hepsi mükemmel oyunlar çünkü moda açıklar ve modla bambaşka bir hale geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.O.Y.A.N

ikinci oyunda mercenary scar olarak streloku kovalamak da fena değildi aslında. yalnız ikinci oyun ilk oyun ile serinin devamı niteliğinde olmadığı (standalone) için ikinciyi direkt oynayanlar da bir şey kaybetmez hatta daha çok sevebilirler. ikinci oyunda silah upgrade etme geldi bu harika bir şeydi. mutant parçası toplanmıyordu sanırım o açıdan biraz düş kırıklığına uğradım üstelik hala görevlerde hatalar olabiliyordu upgrade disklerini bulmak da epey uğraştırıyordu. ikinci oyunda gruplaşma olayı bizi seçenekler bakımından iki arada bir derede bırakıyordu ve ikide bir clan çatışmalarına çağırılıyorduk. yinede hepsi mükemmel oyunlar çünkü moda açıklar ve modla bambaşka bir hale geliyor.

Temizlediğim bölgelerde tekrar düşmanların doğması en nefret ettiğim şeydi.
  • siz hiç call of pripyat da controller'in mağarasına girdiniz mi? girişin orda hemen "burayı terket insan" diye zihinden konuşuyor sonra sana dalıyor. Controller'i öldürdükten sonra içerde bir ceset var. Çok eğlenceliydi.
  • evet ben girdim
    ilk başta korkmuştum
  • nası controller'ın mağarası ya?

nerdeymiş o mağara? jupiterdeki demir yolunun içinde bir artifact almaya gidiyorduk bilim adamları istiyordu... orasını mı kastediyorsunuz?
  • oyunlarda böyle şeylere bayılıyorum. Şahsen stalker oyunlarında böyle gizemli şeylere daha çok yer vermeliler.

ben bunu tavsiye ediyorum

http://www.youtube.com/watch?v=CBSIjGy0gN4&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 27 Mayıs 2011; 13:59:48 >
  • Pripyat her seferinde tırstırıyor...
  • Arkadaşlar bu oyuna yeni başladım.Bir kaç sorum var

1-Oyuna başladım ama henüz hiç bir ana görev yapamdım sürekli yan görevleri yapıyorum,ana görevleri sona saklıyorum.Bu yaptığım iyimidir, kötü mü ?(Sarı renkli olanlar)
    2-Hritamda zula işareti var gidiyiorum oraya, uzuuuun bi boru gibi bişey var. orda gösteriyor ama tam olarak nerde ? :) bir tanesine büyük bi taşın altında.Oraya girip alıyorum ama geri çıkamıyorum, başka yolda yok acaba bug mu ?
    1.6.0 versiyonla oynuyorum acaba diğer versiyonları yüklemessem ilerde problemle karşılaşırmıyım oyunun gidişatını etkileyecek ?
  • 1,6,02 versiyonu ile oynarsan daha iyi olurdu.

taşın altından çıkamama durumu bir bug diye tahmin ediyorum bana da olmuştu. diğer stash leri - zulaları - ararken ya da almaya çalışırken ekstradan bir eğilme daha var onu da kullan. normal eğilme mesela ctrl ise bir de yürüme tuşu olması lazım - atıyorum z gibi - onu da kullanmalısın aynı anda basacaksın tabi hepsine. o zaman dar yerlere daha rahat girersin.

haritada öncelikli görevlerin her zaman sarı olarak gözükür. onları ne kadar çabuk yaparsan sona da o kadar çabuk yaklaşırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de beers -- 14 Haziran 2011; 11:23:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: de beers

1,6,02 versiyonu ile oynarsan daha iyi olurdu.

taşın altından çıkamama durumu bir bug diye tahmin ediyorum bana da olmuştu. diğer stash leri - zulaları - ararken ya da almaya çalışırken ekstradan bir eğilme daha var onu da kullan. normal eğilme mesela ctrl ise bir de yürüme tuşu olması lazım - atıyorum z gibi - onu da kullanmalısın aynı anda basacaksın tabi hepsine. o zaman dar yerlere daha rahat girersin.

haritada öncelikli görevlerin her zaman sarı olarak gözükür. onları ne kadar çabuk yaparsan sona da o kadar çabuk yaklaşırsın.

Ekstra eğilme nin olduğunu bilmiyordum, şimdi oyuna girip kontrol edicem.

Ayrıca 1.6.02 yazdığımda russian ve german olarak geliyor hangisi indiricem ? + Patch i yaparsam save game'ler silinir mi ?
  • arkadaşım ingilizce versiyon direkt 1.6.0.2 olarak geliyor ana menüde onu bir gör istersen. altta solda yazıyor.
  • bendeki versiyonda 1.6.0 yazıyor.Şimdi hangisi yükleyeyim ve save game silinir mi ? baya ilerledim :( ayrıca

Platoya gidşi görevini anlamadım ? anormalin içine zıplıyorum beni başka bir yere atıyor sonra bişey olmuyor biraz ilerleyince yine o atladığım yere gitmemiş istiyor ve yine aynı şey oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 14 Haziran 2011; 12:59:59 >
  • Bendeki npc lerin konuşması rusça versiyonumda 1.6.0 şimdi birisi bana yardımcı olabilir mi patch için. hem ingilice olmasını istiyorum hemde 1.6.2 olmasını.Link verebilirmisiniz acaba bununla ilgili.Birde şu Platoya girşi görevi vardı ve son olarak oyunun save dosyaları nerde ? (başka sorum yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 14 Haziran 2011; 13:43:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Arkadaşlar bu oyuna yeni başladım.Bir kaç sorum var

1-Oyuna başladım ama henüz hiç bir ana görev yapamdım sürekli yan görevleri yapıyorum,ana görevleri sona saklıyorum.Bu yaptığım iyimidir, kötü mü ?(Sarı renkli olanlar)
    2-Hritamda zula işareti var gidiyiorum oraya, uzuuuun bi boru gibi bişey var. orda gösteriyor ama tam olarak nerde ? :) bir tanesine büyük bi taşın altında.Oraya girip alıyorum ama geri çıkamıyorum, başka yolda yok acaba bug mu ?
    1.6.0 versiyonla oynuyorum acaba diğer versiyonları yüklemessem ilerde problemle karşılaşırmıyım oyunun gidişatını etkileyecek ?

sana tavsiye ,eğer zulalara acil ihtiyacın yoksa toplama.
    bi keresinde bi tünel gibi yerde görev yapıyodum.içerde bütün cephanemi bitirmiştim. üsse dönerken mutantlar saldırmıştı yolda.mermimde yok bişeyde yapamıyorum.enerji içeceği içip üsse kadar topuklarım kıçıma vura vura koşmuştum. yakınlarda zula falan olsa gidip alırdım. ne zaman lazım olacakları hiç belli olmuyo
  • 1.6.2 russian versiyonu yükledim ama 1.6.0 göüküyor.Belki türkçe yama ile oynadığımdan dolayı yaz olarak öyle gözüküyor olabilir değil mi ? Bu oyunu ingilizce yapmanın bir yolu var mı ? npc lerin ing. konuşmasından bahsediyorum.
  • Arkadaşlar kalibre aletleri nerde bulamadım bi türlü ? 80.000 ry luk suit var ama koşamıyorum.Koşma özelliği için Kalibre aletleri alım
  • onlar Pripyat'da ve anca oraya geçince alabilirsin...
  • askerden bi geleyim tüm seriye yeniden başlayacağım. Inşallah o zamana kadarda yeni oyun çıkar oh mis!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

askerden bi geleyim tüm seriye yeniden başlayacağım. Inşallah o zamana kadarda yeni oyun çıkar oh mis!

askerde birkaç silah tanımış olursun
    g3 e baktıkça stalker ı hatırlarsın
    ben öyle olmuştum
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.