< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (87. sayfa)

-
-
Cyperpunk için millet hala ağlar ben oyun çıktığı hafta bitirmiştim. Problemde fazla yaşamamıştım. Belki 1080 p de oynadığım için sıkıntı yaşamıyorum bilmiyorum. Bunda da ayarları medium çektim bazı klasik blurdur gölgedir çektim low idare ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben emekli ettiğim eski bilgisayarımda 1050 gibi eski bir kartla Cyberpunk'ı sorunsuz oynadım ve bitirdim. O oyunun esas sorunu hikayesi. Ha çıktığı hafta oynamadım çıkışından sonra ilk indirim aldığı dönemde alıp oynayıp bitirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 26 Kasım 2024; 16:40:16 > -
Arkadaslar bir şey sorucam. CP 2077 çıktıgında da aynı şey olmuştu. Millet 7/24 konusunda hayatımda oynadıgım en kötü oyun, nefret ettim diye konuşuyordu ama aynı kişiler konuya günde 20 tane mesaj atıyordu şöyle kötü böyle kötü diye. Begenmediginiz oyunları neden silip hayatınıza bakmıyorsunuz? Evet ben de eleştiriyorum ama 50 tane mesaja gerek var mı bütün gün forumda mesai yapmaya? Mesele ben Ubisoft oyunlarını hiç sevmem, hayatımın 1 saniyesini vermiyorum böylece. Begenmediginiz saçma sapan bir oyun hakkında niye kendinizi paralıyorsunuz ki bu kadar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 26 Kasım 2024; 17:55:13 > -
Benim çat diye fps düşme sorunu daha ilginç. Sadece med kit veya içki içerken 0'a düşüyor 1 saniyeligine :) Ateistler bunu da açıklasın hadi bakalım. 4080, 7800x3d, 64 cigolayt ram var.
-
Kısaca popüler akıma kapılmayanlar toxic.
Herkes eleştirsin kimsenin sistemi yeterli olmasın oynayanlarda oyundan anlamıyor. Bu düşüncelerin çoğunun arkasındaki sihirli kelime "optimizasyon" hiç gerçekleşmeyen birşey bu dönemde 30binlik kartın yanına popüler akıma kapılıp six core işlemci koyarsan oyunu oynayanlar toxic gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle boş genellemeler yaparak ve onlara tabulaştırarak 'toxic' dediğiniz tayfadan farklı olduğunuzu mu sanıyorsunuz?
Çoğul eklerim şahsi değil 'toxic' olmayan siz barışçıl kimselere
-
Salınım sırasındaki atmosfer ve dolaşırken yıldırımın yanındaki ağaca düşmesinin verdiği hava çok iyi.
Rtx 3090la epik ayarda dlss balanced da 53-62 fps arası oynuyorum. Ani düşüşler yaşamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anbilivıbıl -- 26 Kasım 2024; 18:16:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aç reddit'i, aç Steam forumlarını da gör bakalım genellemeler boş mu dolu mu...
-
-
Ben fazla ilerlemedim daha ama dediğinizi anladım. İlerleme oluyor yan ve ana görevlerle, görev icabı gidip haritayı açtıkça o zulaları toplamak daha mantıklı gibi.
Uğraşma hocam bence. Eleştiri yaparsan kafana taş atarlar dikkat et.
Patch gelene kadar rafa kaldırdım ben tam sürüm geldiğinde oynarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne o üslubundan belli ki öfkelenmiş gibisin? Oysaki bir üstte ''Elbette sevene kimse laf edemez'' demişsin. Ya görünen hataları eleştirip oyunun sevilebilen yerlerini seviyorsam? Nedir bu ön yargı? Ayrıca soruma cevap alamamışım.
-
Yeri gelmişken ben de soruma cevap bekliyorum. Oyundan nefret eden arkadaşlar niye bu konuda 7/24 mesaide?
-
onca sene beklemeden sonra böyle bir oyun çıkmamalıydı oyun hem performans hem de teknik anlamda sorunlu. 1-2 yılda en fazla yapabilecekleri şey görevleri bugları vs düzelebilmek fazlasını beklemeyin. hele hele dlss ve fsr3 e güvenip çıkartılan oyunda performans iyileştirmesi hiç beklemeyin. 7900xtx 2k epic fgsiz native 100 fps alıyorum ama sanki 50fps gibi. fg açınca 170-200fps fakat fg isterse 9999 sahte frame oluştursun yine oyun 50fps hissiyatında. oyun mevcut nesil kartlara göre çıkartılmamış. gamma gibi modcular oyunu adam ederse eder yoksa hayal kırıklığı.
-
Gamma gibi bir modun bu oyuna çıkması teknik olarak imkansız. Eski kullandıkları X-Ray moturu neredeyse Bethesda'nın motoru kadar modlanabilirdi. UE 5'de öyle işler yapılamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 26 Kasım 2024; 18:50:16 > -
Maalesef bu durumu forumun her başlığında görmek mümkün. Oyun başlığı altında oyun ile oynanış ile ilgili paylaşımlar olmalı. Oyunun sorunları ve çözümleri de konuşulabilir ama hayalkırıklıkları, sitemler buraya değil oyun yapımcısına yazılmalı. Burada kimse şikayet edlilen mevzularda yardımcı olamaz.quote:
Orijinalden alıntı: Six Feet Under.Yeri gelmişken ben de soruma cevap bekliyorum. Oyundan nefret eden arkadaşlar niye bu konuda 7/24 mesaide?
Oyunu gamepass üzerinden oynamaya devam etmemek için iki önemli sebep var aklıma gelen: İlki oyun ne zaman düzeltileceği belli olmadığından aboneliği sürekli aktif tutmanın uygun olmaması. İkincisi ve belki de çok daha önemlisi de, birçok kişinin haber verdiği ve başına geldiğini ifade ettiği bir durum, oyun kayıtlarının bozulma riski. Veya bende olduğu gibi birden gamepass pc programı çalışamaz hale gelebilir, bu da ayrı bir risk. Şimdi bu durumda xbox sürümünü kullanıyor olduğunuzdan, hadi steam sürümüne geçip oynayayım deme imkanınız olmuyor. Çünkü xbox gamepass pc'nin oyun kayıtlarını, steam sürümüne aktarıp o şekilde devam edemiyorsunuz, çünkü uyumsuzluk var. Bu çok kötü bir şey işte.
Yani şimdilik oyunda xbox game pass üzerinde fazla ilerlememek ve oynamayı ertelemeye karar verildiyse de, bunu steam veya crack'li güncellenmiş sürümler üzerinden yapmak olası bir geri dönülmez, telafi edilmez bir riskten sakınmak için makul görünüyor. Sadece oyun kayıtları da değilmiş mesele. Oyunda şu anda görev ilerlemesinde de bazı bozukluklar oluyormuş ve bu durumda çok geriden başlamanız veya ilerleyememeniz gibi durumlar söz konusu olabiliyormuş. Bu ihtimal de can sıkıcı. Yani herhangi bir ilerleme problemi durumunda, önümüzdeki günlerde mutlaka ortaya çıkacak save game dosyalarını da alternatif bir kurtarıcı olarak kullanabilme imkanı için, yine oyunun steam sürümünü kullanmak gerekiyor. Çünkü bu tarz oyun kayıt dosyaları steam sürümleriyle uyumlu olarak yükleniyor sitelere.
Not: Bu mesajı yazdıktan sonra bulduğum bir konuda game pass'ten steam'a oyun kaydı aktarımının stalker 2 için mümkün olduğu yazdığını gördüm. Çünkü normalde başka oyunlarda uyumsuzluk vardı. Ama henüz teyid etmedim. Bu iyi bir haber. Nasıl yapılacağının detayları aşağıdaki linkte.
GamePass SaveGames klasörünüze gidin ve içindekileri kopyalayın, ardından Steam SaveGames klasörüne gidin, her şeyi silin ve GamePass SaveGames içeriğini yapıştırın. Veri adında bir klasörünüz ve 2 adet . sav dosyanız olmalı. Oyunu Steam'de çalıştırın ve devam et'i seçip GamePass kaydınızı yükleyebilmelisiniz.
Sonucu bildiriyorum: Az önce olup olmadığını denedim ve evet çalışıyor, sorunsuz oldu. Gamepass'deki kayıtlar steam sürümüne başarıyla aktarıldı. Bu bilgi bir köşede dursun. İşinize yarayabilir, ihtiyacınız olabilir. Fakat bunun her oyun için geçerli olmadığını unutmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 26 Kasım 2024; 21:23:11 >
-
Kesinlikle.
-
Hocam aynı setupa sahibiz bende de 4080 S var ama Ramim 32G. Bu oyun niye böyle ya? İki farklı mod indirdim biri Engine.ini diğeri mod klasörlü. Performans yine de berbat. Napıcaz tavsiyesi olan var mı? Gamepass sürümü diye mi böyle yoksa kürekle mi denesek?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X