Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.295
Cevap
73
Favori
105.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su yabani adada silah satmak istiyorum satici ile dialog cikmiyor normal mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @EnergyHill

Teşekkürler hocam bunu bilmiyordum, düzelteceklerini zaten düşünüyorum da umarım yakın zamanda olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 27 Kasım 2024; 0:4:59 >
  • Starborn kullanıcısına yanıt

2. görseldeki yaratık ile mağarada karşılaştım. İki taneydi yerdeki tüfekleri bana çevirip tarıyorlar falan... 30dk da load yapa yapa zor öldürdün ikisini...

• oyun bug v.s 4 gündür oynuyorum ben öyle çok bir bug a rastlamadım beni tek sıkan biraz daha performans düzelirse harika olur şu DLSS ve Frame gen açıkken biraz input lag düşerse ve akıcılık biraz daha iyi olursa tadından yenmez. birde sanırım memory leak var ne kadar çok fazla oyun açık kalırsa şişiyor sanki. kapat aç yapınca rahatlıyor biraz.

bug olayında şunu diyebilirim bu kadar büyük devasa bir map için bence kabul edilebilir ilk oyun serisi de çok crash vardı bug lar vardı ama patch beklerdim mesela. bence bug için çok söz edenler fallout 76 oynamamışlar. ben o oyunda çile çekmiştim resmen. 1,5 yıldan fazla sürmüştü oyunun düzelmesi

mesela kasa kilidi kırıyorsun hoop masaüstü mü dersin. neler neler anlatmak bitmez. yani bu bana göre çok çok iyi. performans sorunları giderilir ve patch ler geldikçe mükemmel olacak bence. ben çok beğendim birde keşke RTX açma kapama opsiyonel olsaymış belki performasn da çok etkisi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmonger -- 27 Kasım 2024; 0:11:43 >

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

Orada satış yapmıyorlar. Para girip çıkmasını istemiyormuş lider. Mapte o bölgenin aşasında bir yer var, tren vagonlarından geçiyorsunuz karşıya orada satış yapıyor birisi.

• kocankoi kullanıcısına yanıt
    Bide gp37 silahi hala cikmadi bi yerden hatta bi Yan gorev var ordan dusuyor ordan bile pompali dustu

• Oyun buga mi girdi heryerden keles dusuyor keyfim kacti iyicr

Epey oynadım ben bilmiyorum o silahı. Oyunun dünyası çok büyük hocam bazı şeylere herkes hemen denk gelemiyor S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• kocankoi kullanıcısına yanıt
    Fragmanlardaki silah hocam S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

• Oyun akıyor diyenler, Zalissyaya gidince fps düşüşü yaşamıyor mu yani ben anlamadım? Gpu kullanımı da düşüyor

• sukrullex kullanıcısına yanıt
    7900xt ile oynadim.o kisimlari hic olmadi hocam baya sabit fps gpu kullanimi 99 100 hep

Cpu neydi sizdeki

7700x hocam 32 gb ram

• lostideas L kullanıcısına yanıt

Normalde dediğiniz gibi uyumsuz ama save aktarma yöntemleri oyunlar çıkar çıkmaz yapılıyor. Daha önce Starfield'da başıma geldi. Steam save versiyonunu gamepass'e aktarmıştım. Attığınız yönteme bakmadım ama muhtemelen bu oyun için de çıkmıştır.

Fps %10-15 arası düşüyor evet ama bahsettiğiniz bölgede gpu kullanımında bir düşüş görmedim ben. İşlemci 7600x ekran kartı 4080S çözünürlük 4K.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

Düşmüştür 9800x3d ile bile düşüyor yani oradaki npc sayısının üstesinde 16core gelir ancak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cozunurluk 2k onla alakasi var mi bilmiyrm

Hareket halinde bakmak lazım 8 core aktif 7950x3d ve 4090 da gpu kullanımı %60 a düşüyor zalissyada.

11:10

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)zWORMz Gamingyoutube
    Testing the next gen STALKER 2 on the RTX 4090! UE5 is super demanding as usual, but does it run well at all? Let's find out! ⏱ Timestamps ⏱ Intro, specs, stuff - 0:00 4K Epic - 0:47 4K Epic / DLSS Quality - 5:39 4K Epic - 7:15 4K Epic / DLSS Quality / Frame Generation - 7:31 1440p Epic - 10:36 1440p Epic / Frame Generation - 12:47 Trying FSR3 and Frame Generation - 14:29 1440p Epic / Frame Generation - 16:20 1080p Epic - 19:19 1080p Epic / Frame Generation - 21:33 🔧 SPECS 🔧 ◾️ CPU - AMD Ryzen 9 7950X3D (only 3D cores enabled, similar to 7800X3D) ◾️ Cooler - Deepcool LT720 AIO ◾️ Nvidia GeForce RTX 4090 - Asus ROG Strix ◾️ RAM - 32GB DDR5 6000MHz (2x16GB CL30) ◽️ OS - Windows 11 Pro ◽️ SSD - Crucial P3 1TB ◽️ SSD 2 - Lexar PCIe 4.0 2TB (games installed here) ◾️ Motherboard - Asrock B650 PG Riptide Wifi ◾️ PSU - Corsair HX1200 ◾️ Case - Phanteks P500A 🎥 Recorded with a capture card for no FPS loss. ------------------------------------------------------------------------ Second Channel - @KryzzpDigimoon ▶️ More videos like this - https://www.youtube.com/playlist?list=PLH6sLgdc_uJ71iS0Yek79IIsyk7eSxXqo 🟢 RTX 4090 Playlist - https://www.youtube.com/playlist?list=PLH6sLgdc_uJ536H349gPxOlrfQP_vns3M #stalker2 #nvidia #rtx4090benchmark #rtxon #rtx4090 ----------------------------------------------------------------------- 👥 Discord: https://discord.gg/zwormz-community-243035352187666448 📸 Instagram: https://www.instagram.com/zwormz.gaming/ Thanks for watching :)
    https://www.youtube.com/watch?v=ZavB2Kjv5KA
    7700x de 8 core hocam demekki besliyor 7900xt yi dusmuyor kullanim 4090 I beslicek islemci yok piyasada Belkide ondandir hocam ama gpu kullanimina hep baktim ben 99 100 hep

• Gog sürümü de aynı olunca gamepass sürümünde modları vs. kaldırdım. Gpudaki overclocku sıfırladım. Crash düzeldi. O kısımdaki stutter da düzeldi gibi modu silince.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.