9.8 gb lık yeni güncelleme geldi |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (144. sayfa)

-
-
-
İndirenler ssd de oyunun 2 katı kadar boşluk olmasına dikkat etsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunda şuan ekli olup girişi kapalı büyük bölgeler var onlar muhtemelen dlc ile gelecek.Oyunun potansiyeli hala fazla gerisi geliştiricilerin yetenek/tercih'ine kalmış.
-
-
evet hocam bende farkettim o bölgeleri umarım sağlam bi dlc ile gelir oralar,hatta girmeyi zorladım bi kaç kere radyasyon anında öldürüyor 😊
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ona bakacak olursak aynı b..u AMD de Callisto Protocol'de yedi. DLSS vs. hiçbir şey koydurtmadı. İki tarafta farklı renkte b.. 😄
Şaka bir yana, cidden Nvidia FG'den FSR FG'e geçmek kabul edilemez seviyede resmen, o derece fark oluyor. AMD kart kullanan bir arkadaşta deneyeceğim bunu bakayım fark var mı yok mu vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 20 Aralık 2024; 20:56:46 > -
İyi de bu güncelleme gece gelmişti şimdi bu herifler aynı güncellemeyi tekrardan mı getirdiler.
-
FSR markaya özel değil bu yüzden aynı şey değil.
Indiana Jones'un kendi AA sı kötü değildide oynayıp bitirdik kötü olsa hiçbir çıkış yolu yoktu radeon kartlar için.
-
Gece steam 1mb indirmişti her açılışta olan kısa süren shader cache işlemide bazen takılıyordu tekrar açılınca düzeliyordu bunu çözmüştü o 1mb.
Bu 1.1.2
store.steampowered.com
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl - Another bunch of fixes has arrived with the Patch 1.1.2 - Steam Newshttps://store.steampowered.com/news/app/1643320/view/525330030617690487
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Aralık 2024; 21:9:35 > -
Bu oyunun saçmalıkları inanılmaz bir şekilde canıma tak etti artık... Saçma sapan 110 GB güncelleme getiriyorlar iş yerinde indiriyorum getireyim akşam evde oynarım diyorum abi dosyaları tanıtıyorum 120 GB baştan indiriyor daha kendi dosyalarını tanımaktan aciz bir oyun... Gerçekten artık yapım ekibine küfür edecek hale geldim...
-
yok bu 1.1.1 değil o yüzden sordum çünkü o düzetmelerin olduğu yamayı gece yayınladılar şimdi arkadaş paylaşmış bu güncelleme 1.1.2 imiş ama sadece çökme içinmiş.
-
Nasıl en son yamadan sonra var mı çok değişim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı hocam. Şimdi siliyorum komple. Diskte boşa yer kaplamasın bu kod yığını.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun çok pis akıcı olmuş çatışma bf2042 kadar zevk vermeye başladı.
-
Ben bir fark göremedim zaten son çıkan iki ara yama çökme sorunu yaşayanlar içinmiş.
-
20 gün tatile gidip geldim 100gb üzeri yamalar gelmis ama oyun daha gölgelendirmeleri islerken cöküyor hic acilmaz oldu. Bol bol sövüyorum
-
Her açılışta olan kısa derleme işlemi önceden 1dk sürüyordu şuan 28 saniyeye düşmüş.
Bu sefer tüm özel silahlar toplamayı düşünüyorum şimdilik liste.
Çantalara votka koyma görevini verenler baya buga düşmüş yukarda Dalin yerine onlardan biri vardı Dalin görünmez olmuştu ve onlarla içtiğim bardak her silah çıkardığımda ekrana geliyor.
Bunun dışında grafikler yine büyülüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Aralık 2024; 3:35:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
https://overclock3d.net/reviews/software/stalker-2-patch-1-1-tested-has-performance-improved/
İlk gün ve bugün arasında benchmark yapmışlar 1080p %1 testinde cpu performansı açısından %12 artış var kullanılan işlemci 13900K yani oyun sadece 8core kullanabiliyor bu işlemcide.
Bende oyun 14core kullanabiliyor bu yüzden akıcılıkta gördüğüm fark daha fazla olabilir arena etrafında koşmam lazım en kısa sürede.
Gpu açısından bir değişiklik yok malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Aralık 2024; 4:21:23 >
-
Ah be hocam. Ben oyunu bitirdim. En son gecen sene starfield'i bu kadar oynamıştım. Benim sevdiğim oyunlar hep bozuk çıkıyor. Performans sorunları harici konuşuyorum çok sevdim diyebilirim.
Bu sorunlar oynama sevkinizi kırıyorsa düzelmesini bekleyip öyle oynamak en iyisi.
Beni de baya zorladı. Ama modlarla falan biraz adam ettim oynadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X