< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
![]() Stalker 2 Xbox Series X Update Patch 1.1.2 Gameplay FPS Test Resolution
Ready to experience Stalker 2 Update Patch 1.1.2 on the Xbox Series X? 🎮 Join us as we dive into an exciting FPS test, showcasing the game’s resolution and performance on this next-gen console. In this video, you’ll see impressive visuals, smooth gameplay, and find out if the Xbox Series X delivers the ultimate experience for Stalker 2 Update Patch 1.1.2 fans. 🚀 Don’t forget to like, subscribe, and hit the notification bell for more epic gaming content. Let’s jump into the action!
#stalker2 #xboxseriesx #fpstest https://www.youtube.com/watch?si=Iv5chvnNLgWI1pKn&v=p5SaSpdU7Ak&feature=youtu.be |
Xbox gamescore: 1.926.000
Games Played: 1259 Achievements Won: 31.800 %100 Completed Games: 811 Completion Percentage: %82 XBL Gold/Ultimate Member: Since 2008 |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pure Evil -- 14 Nisan 2025; 17:34:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ben de bugdan dolayı bıraktım, çok daha eksiklikleri var |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pure Evil -- 14 Nisan 2025; 23:31:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Metro serisini bitirdim, gerçekten muazzamdı çok eski oyun olmasına rağmen aşırı derecede keyif vermişti. Özellikle Exodus.Metroya sürekli indirim geliyor, alırsın tekrar. Stalker'ı ise 2 hafta önce gibi sildim uzun bir süre ara verecem diye. Bug olarak mesela tüfeği reload yapıyorum ama reload olmuyor 5-6 kez deniyorum anca oluyor. Yolda takılıyorum bazı yerlerde. Gibi gibi. Gamepass'ten henüz kalkmayacağı için aceleyle oynamak istemedim. |
Metro serisini bitirdim, gerçekten muazzamdı çok eski oyun olmasına rağmen aşırı derecede keyif vermişti. Özellikle Exodus.Metroya sürekli indirim geliyor, alırsın tekrar. Stalker'ı ise 2 hafta önce gibi sildim uzun bir süre ara verecem diye. Bug olarak mesela tüfeği reload yapıyorum ama reload olmuyor 5-6 kez deniyorum anca oluyor. Yolda takılıyorum bazı yerlerde. Gibi gibi. Gamepass'ten henüz kalkmayacağı için aceleyle oynamak istemedim. Edit: mesajdan sonra twitter'a girip şunu gördüm :) ![]() |
Ben oyunu bitirmedim 1-2 saat oynadım sadece ona da zor dayandım ama ilerleyen süreçlerde indirip tekrar deneyeceğim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |