rezalet çalışıyor hocam nasıl performanslı diyecem de cihazdan cihaza bile farkediyormuş 40 fps üstü göremiyorsun oyunda |
S.T.A.L.K.E.R. 2:Heart of Chornobyl (Çıktı) [Xbox Series X|S ANA KONU] #Türkçe (12. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Akici falan degil maalesef ama baya bir update aldi oyun son haline girmedim henuz, sirada cok oyun var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 6 Aralık 2024; 0:41:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu oyuna gamma lost alpha gibi büyük modlar gelecek mi? Oyun teknik anlamda böyle modlara uygun mu? Takip eden var mı?
-
Konsolda anlık düşmüyor işte sürekli orada çalışıyor sıkıntı o.
-
Muaxh03youtube
This is Stalker 2 gameplay This is the greatest attention to detail of All timehttps://www.youtube.com/watch?si=Jxy2lNwjx92vI31A&v=RPhPqDncdlE&feature=youtu.be -
70. saatteyim başladığımdan beri hikayesel anlamda bir gram sıkmadı inanılmaz bir oyun yapmışlar. Oynamayan çok şey kaçırıyor..
-
70 saatir story modu bitmedi mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ağır oynuyorum bitiyor dediğim anlarda oyun daha da açılmaya başladı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
30fps de bitirmesek de olur açıkçası
-
oyun 60 fps, series s versiyonundan da oynuyorum 30 fps sorun teşkil etmiyor oynanışı ağır oyunun
-
Oyun yine yamalandı
pure xbox
Stalker 2 Update 1.1 Now Live On Xbox, Here Are The Full Patch Noteshttps://www.purexbox.com/news/2024/12/stalker-2-update-1-1-now-live-on-xbox-here-are-the-full-patch-notes -
değişmiş olabilir maks 40 alabiliniyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 19 Aralık 2024; 16:19:56 > -
Benim oyunum bitti yeni patch gelmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
türkçe altyazı gerçekten fark ettiriyor, keşke bütün oyunları şöyle oynayabilsek.
-
Series x 60 fps filan değil 40fpslerde sürünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Performans sorunları hala devam ediyor sabit 60 veremiyor oyun
ZoneSlugyoutube
What happens now in the Zone through full in-game days? I have tested alife for many hours to see how NPCs move around the map and interact with eachother. Now is the time to get back into stalker 2 if you were waiting for fixes i think! Thanks for taking the time to watch my video, If you enjoyed it please subscribe and you can also check out my Stalker 2 details/secrets playlist for more! #alife #stalker2 #stalker #heartofchornobyl #heartofchernobyl #gameplay #nocommentaryhttps://www.youtube.com/watch?si=CXbbwViFP-2xivsR&v=Jr4xHDkD_Kc&feature=youtu.be -
Yakında yapay zeka ile bütün oyunlar türkçe dublaj ve altyazılı olacak. Hatta karakterlerinizin konuşmalarını seslerini ve dahi şivelerini bile istediğiniz gibi ayarlayabileceksiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elbette böyle bir şey geleceğine inanıyorum ama yakından kasıt bence en az 5 sene vardır. Onda da ilk etapta konsolları içerir mi bilemem...
-
1.1.2 güncellemesi gelmiş bu oyunun toparlanmasına daha 4-5 ay var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X