Bildirim
S.P.3 XP KURUYORUM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
xp sp3 kurma bence sp3 tam bi felaket birsürü sorunla karşılaştım geri kaldırdım -
evet katılıyorum ben de bir sürü sorunla karşılaştım format atmak zorunda kaldım -
makinanız AMD mi ?
Birçok bilgisayar üreticisi, bilgisayarlarına kurdukları işletim sistemi görüntülerinde hem Intel (intelppm.sys) hem de AMD (amdk8.sys) için ayrı ayrı ACPI sürücüleri mevcut. Normal şartlar altında bu sürücülerden sadece bir tanesi, uygun olan sisteme göre çalışıyor ve bilgisayar sorunsuzca kullanılıyor. Fakat Service Pack 3 kurulumundan sonra bazı şeyler yanlış gidiyor ve intelppm.sys devreye girerek sistemin doğru şekilde çalışmasına engel oluyor. İster cdden kurtarma konsoluna gir, yada güvenli kiple başlat. aşağıdaki komutları yaz. sorun falan kalmaz.
:: Kurtarma konsolundayken: sc config intelppm start= disabled
:: Güvenli kipte başlattığınızda, komut satırındayken: disable intelppm -
İntel de amd de kullandım ve SP3 kurdum.Çok ilginç sorunlar duydum ama hiç sorun yaşamadım. SP3 ü entegre ederek yeni win cd si yapıp öyle sistem kurunuz.Bu şekilde sorun yaşamazsınız büyük ihtimalle -
quote:
Orjinalden alıntı: zeki1981
xp sp3 kurma bence sp3 tam bi felaket birsürü sorunla karşılaştım geri kaldırdım
şahsen ben yaşamadım pc 7/24 açık ver bir problem yok -
quote:
Orjinalden alıntı: AttilaTheHun
İntel de amd de kullandım ve SP3 kurdum.Çok ilginç sorunlar duydum ama hiç sorun yaşamadım. SP3 ü entegre ederek yeni win cd si yapıp öyle sistem kurunuz.Bu şekilde sorun yaşamazsınız büyük ihtimalle
xp cdsi üzerine sp3 entegre edip kurarsanız sorun yaşamazsınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X