Şimdi Ara

S.P.3 XP KURUYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR S.P.3 XP KURUYORUM ANAKART CD DRİVES YUKLEDIGIM ZAMAN WİNDOS ÇOKUYOR SORUN NE DİR SİZCE

• xp sp3 kurma bence sp3 tam bi felaket birsürü sorunla karşılaştım geri kaldırdım
  • evet katılıyorum ben de bir sürü sorunla karşılaştım format atmak zorunda kaldım
  • makinanız AMD mi ?
    Birçok bilgisayar üreticisi, bilgisayarlarına kurdukları işletim sistemi görüntülerinde hem Intel (intelppm.sys) hem de AMD (amdk8.sys) için ayrı ayrı ACPI sürücüleri mevcut. Normal şartlar altında bu sürücülerden sadece bir tanesi, uygun olan sisteme göre çalışıyor ve bilgisayar sorunsuzca kullanılıyor. Fakat Service Pack 3 kurulumundan sonra bazı şeyler yanlış gidiyor ve intelppm.sys devreye girerek sistemin doğru şekilde çalışmasına engel oluyor. İster cdden kurtarma konsoluna gir, yada güvenli kiple başlat. aşağıdaki komutları yaz. sorun falan kalmaz.

:: Kurtarma konsolundayken: sc config intelppm start= disabled
    :: Güvenli kipte başlattığınızda, komut satırındayken: disable intelppm
  • İntel de amd de kullandım ve SP3 kurdum.Çok ilginç sorunlar duydum ama hiç sorun yaşamadım. SP3 ü entegre ederek yeni win cd si yapıp öyle sistem kurunuz.Bu şekilde sorun yaşamazsınız büyük ihtimalle
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeki1981

xp sp3 kurma bence sp3 tam bi felaket birsürü sorunla karşılaştım geri kaldırdım

şahsen ben yaşamadım pc 7/24 açık ver bir problem yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: AttilaTheHun

İntel de amd de kullandım ve SP3 kurdum.Çok ilginç sorunlar duydum ama hiç sorun yaşamadım. SP3 ü entegre ederek yeni win cd si yapıp öyle sistem kurunuz.Bu şekilde sorun yaşamazsınız büyük ihtimalle

xp cdsi üzerine sp3 entegre edip kurarsanız sorun yaşamazsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.