Şimdi Ara

S-Link SLX-U51 Sound Adapter Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar diz üstü bilgisayarımın ses çıkışlarında problem olduğundan S-Link SLX-U51 modeline sahip ses kartı adaptörü satın aldım fakat ekolayzır yada çevre ayarı içeren bir ayar bulamadım ambalaj içindede yazılım diski çıkmadı , internettede tanıtmak için bulunan driverlar var benim aradığım bu usb adaptörün programı yani ekolayzır ayarlıyabileceğim çeşitli ses ayarları yapabileceğim driveri istiyorum windowsun ses ayarlarından olmuyor.

Batuhan Kilinc kişisel blog - Beni tanımak ya da yazılarımı incelemek isteyenler için kişisel blogum
  • Sorun devam ediyor. O kadar aradım yazılımı bulamadım.

Ambalaj üzerinde
    Ekolayzır vb. ayarı yapılabileceği yazıyordu yazılım olmadığından yapamadım (Realtek kontrol paneli gibi bir yazılım yok. Bulamadım)

YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞtÜM SENİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmanlıİmparatorluğu

http://www.eyfel.net/dosyalar/SLX-U51.rar
    Dosyasını dene bir kardeş

Denedim bunu hocam ürünü tanıtmaya yarıyor. İlk 2003 temi ne üretilmiş galiba bu cihaz hala daha üretiliyor 16 bit bişey. Onboard bozulmayaydı. Buna kalmazdım. Çok kötü ses alıyorum. Bulamayacağım herhalde yazılımı

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.