Şimdi Ara

S.E Satio mu,S.E C905 mi ?(Acil Yardım!!!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk olarak tüm Donanimhaber.com ailesine selamlar.Kamerası için almayı düşündüğüm iki telefon var ve bunlar;
    1)S.E Satio 12 mp.
    2)S.E C905 8 mp.
    Lütfen bir akıl verin hangisini alayım.Sizce bunlardan biri kamera konusunda bana yeter mi yoksa başka bir S.E mu önerirsiniz?
    Şimdiden cevap verenlere Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burock25 -- 21 Mayıs 2011; 18:22:26 >

• Up!!!
  • x10 tavsiye ederim , hd kalitesinde video kaydı , kamerası yeterli ışık koşullarında gayet iyidir , vivazda olabiilr
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

x10 tavsiye ederim , hd kalitesinde video kaydı , kamerası yeterli ışık koşullarında gayet iyidir , vivazda olabiilr

Arkadaş Xenon flaşlı istiyor sanırım.

Satio iyidir.
  • İkisinde de Xenon flaşlı var diye biliyorum yanlışım mı var acaba? Foto. konusunda iyi olsun ve S.E olsun :D
  • S.E için Yunus hocamı bekliyoruz, en doğru yorumu o yapacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

S.E için Yunus hocamı bekliyoruz, en doğru yorumu o yapacaktır

Yanlış

Satio için Eray'ı bekleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    I Q O S arıyorum acil..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dört gözle adı geçen arkadaşları bekliyorum yorumları için.İnş bir an önce gelirler.:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Krst_

quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

S.E için Yunus hocamı bekliyoruz, en doğru yorumu o yapacaktır

Yanlış

Satio için Eray'ı bekleyin

Yapmayın hocam olay çıkar

• Yunus da kullanmıştır ama Eray bayağıdır kullanıyor Satio.
    Gelsin yorumunu yapar
  • Sadece fotoğraf kalitesi istiyorsanız C905.
    Hem kaliteli fotoğraf hem kaliteli video hem de program, oyun vs istiyorsanız Satio.
  • Benim de aklımdan c905 geçiyor ama, Telefon Fotografçılığı Bölümünde öyle mükemmel Satio fotograf çekimleri var ki c905 kadar iyi.Az daha incelesem c905 den soğuyacaktım. :D Bu iki teli paefonuda kullanan biri keşke bir laşımında bulunsa.
  • c905 nereden alacaksınız?
  • Bir arkadaş şu an da Japonyada.Bana gelirken ne istersin dedi.Bende telefon getir.Burada hesaplaşırız dedim.Arkadaş telefonu kendi pasaportuna kayıt ettirecek bana verecek.Ondan 1 haftadır deli gibi c905 mi Satio mu diye düşünüp duruyorum.Çok kararsızım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burock25

Bir arkadaş şu an da Japonyada.Bana gelirken ne istersin dedi.Bende telefon getir.Burada hesaplaşırız dedim.Arkadaş telefonu kendi pasaportuna kayıt ettirecek bana verecek.Ondan 1 haftadır deli gibi c905 mi Satio mu diye düşünüp duruyorum.Çok kararsızım :(

Bana denk gelmez böyle arkadaş
  • http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_s003-3342.php arkadaşınız Japonyadan bunu alsın size siyahını

Satio Fotoğrafta C905'in eline su dökemez her türlü C905 verir ayarı ( Siz cep telefonu fotoğrafçılığında Satio fotoğraflarını beğenmişsinizde Eraydan başka kimse oraya fotoğraf eklemiyo ki ) , ama Fotoğraf + Video dersen Satio daha iyi tercih olur bu ikisi arasında .
  • Sağolasın Yunuss.10. Zaten video çekme gibi bir niyetim yok.Benim amacım sadece fotograf çekmek.Bu durumda c905 almaya karar verdim.Bu arada Sony Ericsson S003 gayet iyi telefon kaçırmamak lazım ama neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_s003-3342.php arkadaşınız Japonyadan bunu alsın size siyahını

Satio Fotoğrafta C905'in eline su dökemez her türlü C905 verir ayarı ( Siz cep telefonu fotoğrafçılığında Satio fotoğraflarını beğenmişsinizde Eraydan başka kimse oraya fotoğraf eklemiyo ki ) , ama Fotoğraf + Video dersen Satio daha iyi tercih olur bu ikisi arasında .

Nerelerdesin hocam ya gözümüz yollarda kaldı yine SE hakkında en iyi yorumu yapmışsın helal

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.