Şimdi Ara

S CLASS VS 7 SERİSİ KAZANAN S CLASS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: neilblack

bir dergi test yapıp sonucu istediğimiz gibi çıkmayınca "dergiler taraflı, dikkat etmemek lazım vs", başka bir derginin sonuçları istediğimiz gibi çıkınca "işte bu, sınıfının en iyisi vs" gibi söylemler samimi olmuyor. ben hiçbir karşılaştırmaya ciddi gözle bakmıyorum, adamlar her segmentte aynı kriterlerden puanlama yapıyor.

Ben S serisinin bu sınıfın en iyisi olduğunu düşünüyorum.Bunu dergide 1. seçilmesinden önce de düşünüyordum başka bir testte 2. seçildikten sonra da.W222 bana göre bu sınıfın kalite,konfor,güvenlik ve prestij seviyesi en yüksek modeli.W221 i de kalite,konfor ve prestij olarak 7 den üstün görüyordum.

Şu an S serisi Rolls Royce sınıfına en yakın araç.Maybachin üretimi durduktan sonra Mercedesin hedefi Maybach müşterilerinin de beklentilerini karşılayacak bir araç çıkarmaktı.Ve bence bunu başardılar.

İsterse şu an sonuncu seçilsin.Veyahutta birinci.Benim için önem arz etmiyor.S serisi F segmenti kriterlerini en iyi karşılayan araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tarz araçlar arasında en iyi yoktur bana göre. Zevkinize göre alırsınız, 2'si de zaten fazlasıyla kaliteli ve iyidir.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Bu tarz araçlar arasında en iyi yoktur bana göre. Zevkinize göre alırsınız, 2'si de zaten fazlasıyla kaliteli ve iyidir.

Hepsi iyidir hem de çok iyidir ama yeni s serisinin mükemmel kabin kalitesi,magic body control sayesinde tüm otomobillerden yüksek süspansiyon konforu,yüksek güvenlik teknolojileri sayesinde rakiplerinden önde olduğunu söylemek pek de zor değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: algebraic

quote:

Orijinalden alıntı: emre356

quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

quote:

Orijinalden alıntı: son zar

Bu konu ta zenginin malı züğürdün çenesini yorar konusu olmuş.Çok efor sarfetmişsin şu iyi bu iyi diye ama umarım bir gün sahip olabilirsin uğruna zamanını bu kadar hor kullandığın araçlara.

Burası otomobil forumu ve buraya takılan insanların hobisi otomobiller.
    İnsanlar kendi ilgi alanında olmayan hobileri vakit kaybı olarak görebilirler.
    Mesela bir pul kolleksiyoncusunun 1900 yılından kalma ingiliz pullarını, ispanyol pullarıyla kıyaslamak için araştırmalar yapması, tutup bu araştırmaları biryerlerde yazması bana göre vakit kaybıdır ancak o adamı dinçleştirir, iyi hissettirir. Benim o pul kollektörüne boş işlerle uğraşıyorsun deme hakkım olamaz..

Neyse bu arada bence bin tane s class on bin tane 7 serisini yok eder....

Beni çok iyi anlamışsınız

Bi de bunun "Alamayacağınız arabaya bakmayın." versiyonları türedi son zamanlarda.

Pek takılmamak lazım, buranın otomobil forumu olduğu aşikar, gerisi teferruat kalır.

Bu arada o tavuklar hala gitmiyor gözümün önünden

Aynen

• Yalnız mercedes S class rollc royce ve bentleyle rakip çıkarılmadı fiyatlandırmaya bakarsanız anlarsınız . Almanyada şuan 78-80.000 € dan baslıyor. Rolls royce ve bentley öyle mi ?
    S Class üst segmenttir . Rolls royce Ve bentley ultra lüx sınıftadır.
    S class sınıfının tartışmasız lideridir. 7 serisi zaten şuan için yeni a8den bile geride .

Orijinalden alıntı: haberelectro

Olmasi gerektigi gibi. 7 serisini bu arabayla kiyaslamak suan icin komik.

Ben şahsen W221 i de o sınıfın en iyisi olarak görüyordum.Çünkü w221 in iç mekanı mükemmele yakın bir kalitede.Bindim oradan biliyorum.7 serisinin içi 5 serisiyle ortak birçok parça içeriyor.7 serisine binmedim ama 5 serisine bindim. içi kalite anlamında tartışmasız w221 den geride idi.Dolayısıyla 7 serisi bence W221 ile kıyaslanmalı.W222 şu an F aegmentinin net en iyi aracı.Seviyesi de klasik rakiplerinin ötesinde Rolls Royce seviyesine en yakın araç.

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

Yalnız mercedes S class rollc royce ve bentleyle rakip çıkarılmadı fiyatlandırmaya bakarsanız anlarsınız . Almanyada şuan 78-80.000 € dan baslıyor. Rolls royce ve bentley öyle mi ?
    S Class üst segmenttir . Rolls royce Ve bentley ultra lüx sınıftadır.
    S class sınıfının tartışmasız lideridir. 7 serisi zaten şuan için yeni a8den bile geride .

Ben zaten onlar kadar iyi demiyorum.Lüks seviyesinde onlarla yarışamaz Çünkü o araçlar çok özel ve pahalı malzemeler ile üretiliyor.Ancak S serisi sınıfının ötesinde bir konfor seviyesine sahip.İç mekanı da o kadar özenli hazırlanmış ki lüks anlamında rakiplerinden önde ve neredeyse ultra lüks bir hisse sahip.Hemen her kısmı deri malzemeyle kaplı.Yine de bir Rolls Royce kadar pahalı malzemeler kullanılması ve onun kadar lüks olması düşünülemez.Ama rakiplerinden net daha üstün olduğu da bir gerçek.A8 konusunda da size katılıyorum bence de 7 den daha üstün bir araç.

Ancak süspansiyon konforu ve güvenlik teknolojilerinde kesinlikle Rolls Royceden aşağı olmadığını hatta onların üzerinde olduğunu düşünüyorum.Sanki bindin mi de konuşuyorsun diyenler olabilir ama araç daha önce hiçbir modelin kullanmadığı bir süspansiyon teknolojisine sahip.Yoldaki detayları algılayıp ona göre süspansiyonu ayarlayan ve kabinin hareketini minimuma indiren başka vir model yok.Atıyorum Rolls Royce da çok yumuşak bir şekilde yoldaki engelden geçersiniz,S serisinde o engeli hiçbir şekilde hissetmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre356 -- 27 Eylül 2013; 0:21:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

Bu arada o tavuklar hala gitmiyor gözümün önünden

S CLASS VS 7 SERİSİ KAZANAN S CLASS

Not : 7 ve S serileri icin konusuyorum

gerçi ben de Porsche alacaktım ama fiat a bin denilince vazgeçtim..

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Boş işler hocam bu karşılaştırmalar gereksiz yani ikisi de birbirinden kaliteli araçlar tasarım ve konfor olarak , Mercedes S class yeni çıktığı için tasarım olarak bir adım daha önde.

bir konudada mercedesi sevdiğiniz bir cümle yazcak mısınız acaba ? ikiside birbirinden kaliteli araçlar felan değil.

f segmentinde tek kral mercedestir.

Orijinalden alıntı: MB-CLS

quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Boş işler hocam bu karşılaştırmalar gereksiz yani ikisi de birbirinden kaliteli araçlar tasarım ve konfor olarak , Mercedes S class yeni çıktığı için tasarım olarak bir adım daha önde.

bir konudada mercedesi sevdiğiniz bir cümle yazcak mısınız acaba ? ikiside birbirinden kaliteli araçlar felan değil.

f segmentinde tek kral mercedestir.

Çok kesin konuşmuşsun hocam bmw nin neyini gördünüz kalitesiz diyorsunuz

bu arada mercedesi sevmedigimi nereden çıkarttın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 27 Eylül 2013; 6:12:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

valla bakanlarımızı başbakanlarımızı ilgilendiren durum...kendileri bir yaş eski s serisi dahi kullanmadıkları için sevinmişlerdir herhalde bu sonuca..

gerçi ben de Porsche alacaktım ama fiat a bin denilince vazgeçtim..

Aynen katılıyorum.birkaç ay içinde eskimiş !! W221 ve 7 serilerini satıp buna geçerler.

Orijinalden alıntı: uurll

Peki bmw'nin surus zevki ne olacak? (Kullandin mi demeyin 7 serisi sahibiyim) Araci kendim kullanacaksam kesinlikle bmw , sofor kullanacaksa mercedes.

Not : 7 ve S serileri icin konusuyorum

Bakın benim bu konuda yorumlarım şöyle.Bmw son derece konforlu,güvenli ve kaliteli olsa da Mercedes bu kriterlerde Bmw den önde.Bmw ise sportif sürüş keyfinde önde.Yani biraz hislerle alakalı.Bu şekilde baktığımızda Mercedesin otomobil kriterleri konusunda Bmw den önde olduğunu söylemek hiç de zor değil.

Gelelim keyif konusuna.Demin özellikle belirttim SPORTİF SÜRÜŞ KEYFİ diye.Çünkü o keyif sportif sürüş sevenler için geçerli.KONFORLU,RAHAT SÜRÜŞ KEYFİ isteyen kişi şüphesiz Mercedesi tercih eder.

Yani ben kesinlikle Mercedesin keyifsiz olduğunu düşünmüyorum.Sadece beklentiler farklı.Mercedesin sürüşü de son derece keyifli.

• Yine resimlerden videolardan sonuc cikarip su daha iyi bu daha iyi diye yorumlar baslamis. Ilginc bir forum..

Bence astra ikisinide döver bindik konusuyoruz.

Test sürüşünü geçtim, en azından aracı bayide bir görün, içine girin de yorum yapın en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 27 Eylül 2013; 13:36:03 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.