Şimdi Ara

S CLASS VS 7 SERİSİ KAZANAN S CLASS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2009 da Auto bild test yapmış 1.W221 S serisi 2. 7 serisi 3. Panamera denmiş.7 serisi w222 den daha konforlu demek Mercedes uğraşmış ama 7 serisinden daha konforlu süspansiyona sahip w221 den daha konforsuz bir araba üretmiş demek.Üstelik MAGİC BODY CONTROL varken.

Veyahutta 5 serisiyle ortak parçalarla üretilen 7 serisinden kalite anlamında düşük puan almayan w 221 den sonra Mercedesin daha kalitesiz bir araç üretmesi demek.Üstelik bu araç (w222)Mercedes tarihinin belki de en iyi iç mekanına sahip iken.

Yorum sizin.

S serisinin 1. Olduğu testte dahil dergi sonuçlarını umursamıyorum.Mercedesçi. Bmw ci olmaya gerek yok.Objektif gözle bakıldığında S serisinin her yönden rakiplerinden üstün olduğu görülebilir.

Araç Bentley ve Rolls Royce seviyesini hedefliyor.Tartışmaya gerek yok.

Bu da yeni S serisinin Auto Bild testi.Kalite ve konfor anlamında en iyi araç bulunmuş.Öyle de olması gerekir.Çünkü şu ana kadarki en iyi iç mekana sahip Mercedes ve Magic Body Control e sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre356 -- 26 Eylül 2013; 18:44:03 >

• çok uzun yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

çok uzun yaw

.İstemsiz güldüm.Böyle bir ilk cevap görmek komik oldu.Okursan mantıklı şeyler söylediğimi göreceksin.Okumazsan da canın sağolsun.

Orijinalden alıntı: son zar

Bu konu ta zenginin malı züğürdün çenesini yorar konusu olmuş.Çok efor sarfetmişsin şu iyi bu iyi diye ama umarım bir gün sahip olabilirsin uğruna zamanını bu kadar hor kullandığın araçlara.

Valla doğru söylüyor olabilirsiniz de ben otomobilleri seviyorum ve alıp alamayacağıma pek bakmıyorum.İncelemek hoşuma gidiyor.

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Boş işler hocam bu karşılaştırmalar gereksiz yani ikisi de birbirinden kaliteli araçlar tasarım ve konfor olarak , Mercedes S class yeni çıktığı için tasarım olarak bir adım daha önde.

Bu dergi karşılaştırmaları bence de gereksiz ve dikkate alınmaması gerekir.Yalnız şunu söylemem gerekiyor ki 7 serisi mükemmel bir araç olmasına rağmen S classtan konfor ve kalite anlamında biraz geride.
    Daha Fazla Göster
  • kötüsünü bana versinler diyeceğim ... ama bu arabalarda sağ köşesinde oturmadıktan sonra ... bir manasıda yok

bu yüzden coupe tercih edilmesi daha doğru olur benim için ...

ve tercihem yeni S coupe olurdu

biri fotosını atsında millet zevke gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mezarci -- 22 Eylül 2013; 15:39:45 >
  • Audi A8'i neden koymazlar şu testlere anlamıyorum. Bu sınıfta 3 model var bana göre. 7 Serisi, S Class ve A8. Panemera çok daha sportif bir model. CLS, 6 Gran Coupe ve A7 rakibi. Keza Maserati'de öyle. Konfor olarak zaten hep geride kalıyorlar. Lexus'u da ben sevmiyorum. LS'i Makyajlayıp yeni diye millete kakalamaya çalışıyorlar. A8 varken gidip bir sürü gereksiz aracı karşılaşamaya neden dahil ederler bilmiyorum.

Orijinalden alıntı: Zero-Hour

kötüsünü bana versinler diyeceğim ... ama bu arabalarda sağ köşesinde oturmadıktan sonra ... bir manasıda yok

bu yüzden coupe tercih edilmesi daha doğru olur benim için ...

ve tercihem yeni S coupe olurdu

biri fotosını atsında millet zevke gelsin

• İlk olan şeyler hep daha fazla etki bırakırmış.Bu konu o yüzden çok tutmamış anlaşılan .Auto Bildin w221 vs 7 serisi testinde w 221 in kazandığını ve yeni yapılan yukarıda puanlamasını gösterdiğim testte s serisi kazanmış.

Buna rağmen siz bu testlere itibar etmeyin.

Gerçek şu.W221 5 serisiyle bolca ortak parça kullanan 7 serisinden daha az kaliteli değilken w222 nin kalitesini konuşmaya gerek yok.Her yönden sınıfının en iyisi.Dergi sonuçlarına bakmaya gerek yok.

Konfor olarak da magic body control demem yeterli sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu konu ta zenginin malı züğürdün çenesini yorar konusu olmuş.Çok efor sarfetmişsin şu iyi bu iyi diye ama umarım bir gün sahip olabilirsin uğruna zamanını bu kadar hor kullandığın araçlara.

Burası otomobil forumu ve buraya takılan insanların hobisi otomobiller.
    İnsanlar kendi ilgi alanında olmayan hobileri vakit kaybı olarak görebilirler.
    Mesela bir pul kolleksiyoncusunun 1900 yılından kalma ingiliz pullarını, ispanyol pullarıyla kıyaslamak için araştırmalar yapması, tutup bu araştırmaları biryerlerde yazması bana göre vakit kaybıdır ancak o adamı dinçleştirir, iyi hissettirir. Benim o pul kollektörüne boş işlerle uğraşıyorsun deme hakkım olamaz..

Neyse bu arada bence bin tane s class on bin tane 7 serisini yok eder....

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Çok normal bi sonuç bu.Malum test yanıltmasın kimseyi.

Yanlış hatırlamıyorsam w221 s serisi iç mekan kalitesinde en az7 serisi kadar puan alıyordu.Fazla da olabilir tam hatırlamıyorum.Biz eşit diyelim.

W222 Mercedes tarihinin en kaliteli iç mekanına sahip desek yanlış olmaz.Çünkü aracın içinde plastik parça neredeyse yok.Tamamına yakını yüksek kaliteli deri.Buna rağmen 7 serisinden düşük puan vermeleri taraflı olmasını geçtim Mercedese hakaret.Yani şunu demek istiyorlar.Siz uğraşmışsınız ama eskisinden geriye gitmişsiniz.

İşin daha da komik olan tarafı w221 karşısında süspansiyon konforu daha düşük bulunan 7 serisinin magic body controllü w222 karşısında daha konforlu bulunması.

Objektif bir gözle bakan herkes S serisinin her yönden en iyi olduğunu görür.Mercedesçi Bmw ci olmaya gerek yok.Test sonuçlarına bakmaya da gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

quote:

Mesela bir pul kolleksiyoncusunun 1900 yılından kalma ingiliz pullarını, ispanyol pullarıyla kıyaslamak için araştırmalar yapması, tutup bu araştırmaları biryerlerde yazması bana göre vakit kaybıdır ancak o adamı dinçleştirir, iyi hissettirir. Benim o pul kollektörüne boş işlerle uğraşıyorsun deme hakkım olamaz..

Beni çok iyi anlamışsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: emre356

quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

quote:

Beni çok iyi anlamışsınız

Bi de bunun "Alamayacağınız arabaya bakmayın." versiyonları türedi son zamanlarda.

Pek takılmamak lazım, buranın otomobil forumu olduğu aşikar, gerisi teferruat kalır.

Bu arada o tavuklar hala gitmiyor gözümün önünden

• Bu sinifin lideri S Class

Orijinalden alıntı: McLaren64

Audi A8'i neden koymazlar şu testlere anlamıyorum. Bu sınıfta 3 model var bana göre. 7 Serisi, S Class ve A8. Panemera çok daha sportif bir model. CLS, 6 Gran Coupe ve A7 rakibi. Keza Maserati'de öyle. Konfor olarak zaten hep geride kalıyorlar. Lexus'u da ben sevmiyorum. LS'i Makyajlayıp yeni diye millete kakalamaya çalışıyorlar. A8 varken gidip bir sürü gereksiz aracı karşılaşamaya neden dahil ederler bilmiyorum.

Evet yeni 8'ler cok guzel bir makina,cihazin icerisinde yok yok baklava dilimi desenli deri koltuklari,farkli bir vites degistirme hissiyati uyandiran o vites kolu :) bir bayerschie motoren werke fani olsamda binek araclarda (sedan,coupe,cabrio) ne x-drive ne 4 matic 4ever quattro..+ quattro surus farkliligida surda dursun, A8'i neden S ve 7 serisi karsilastirmalarina koymuyorlar uzucu ve dusundurucu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperSantorelli -- 26 Eylül 2013; 22:20:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Karşılıklı oynanan her oyunda,her zaman bir rakip birde kurban vardır.Mesele ilki olabilmek için ne zaman ikincisi olduğunuzu bilmektir..

• Bu tarz dergi karşılaştırmalarını gereksiz görüyorum, hepsi kaliteli araçlar ve sınıfının en iyileri arasında. Büyüteç altında bütün modelleri incelersek, hepsinin avantajlarını ve dezavantajlarını bulabiliriz.
  • bir dergi test yapıp sonucu istediğimiz gibi çıkmayınca "dergiler taraflı, dikkat etmemek lazım vs", başka bir derginin sonuçları istediğimiz gibi çıkınca "işte bu, sınıfının en iyisi vs" gibi söylemler samimi olmuyor. ben hiçbir karşılaştırmaya ciddi gözle bakmıyorum, adamlar her segmentte aynı kriterlerden puanlama yapıyor.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.