Şimdi Ara

s (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
3
Favori
12.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bunu tuvalette giymem be bu bildiğin tuvalet terliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemre Baran Kahraman

quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

@Cemre Baran Kahraman
    Yazmayacaktim ama sana faydali olabilecek bir tavsiyede bulunayim. Degerlendirmek sana kalmis. Onemli olan uzerindekilerinin fiyati degil temizligidir. Buralarda fiyat analizi yapip isi bu ramazan ayinda edepsizlige dokmussun fakat bir noktayi unutuyorsun. Giyinisi sade temiz ucuz oyle zenginler var ki mal varligina senin 7 ceddin sulalen dahil hayallerin bile ulasamaz.
    Sana tavsiyem uzerindekileri gule gule kullanman fakat hava civa olaylarindan uzaklasman. Suratini ss lerden goremiyoruz ama bu ramazan ayinda tokat yeme seni goren Allah dan. 3-5 kurusluk mal varligin, sosyal ortamin, pılı pırtınla beraber devrilip gidersin....yazik olur.
    Akilli ol derim, tavsiye yararinadir.

Dostum herhangi bi korkum olduğundan koymadım fiyat istediler fiyat yazdım kalitesiz dediler ne kadar kaliteli olduğunu yazdım herhangi bi edepsizlik göremiyorum eleştirmek için yer aramayın.

kardeş bende acısız ölüm yolları var.. direk kafana dayıyosun silahı tetiği hızlı ateşlersen ölümü hissetmiyorsun mesela yaşaman hata kardeş

isim + tip + ayakkabı full israfsın yemin ediyorum

• Ayağına poşet geçir daha iyi olur bence
  • Kot Pantolon => 53 TL
    Saat => 68 TL
    Ayakkabı => 69 TL (aynı renk bulamadım)
    Çorap => 1 TL
    + ---------------------------------
    TOPLAM 191 TL

Öğrenci adamım ayakkabıya 480TL Kot'a 688TL ve Saate 1.988TL beni öldürseler vermem bunlara bu kadar para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grejuva007 -- 14 Ağustos 2012; 17:15:52 >

• paris mi la burası
  • bu ayakkabıyı dışkapıda bile giymezler bu ne la ?
  • Bu insanlar bu kadar parayı nerde buluyorlar anlamıyorum

Yazık vallahi babamda daha nokia 1100 var. Birşey istemeye utanıyorum pederden.
  • Yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çok aradım ama bu kadar kötü bir ayakkabı bulamadım
  • baba parası ile alırsın aslanım...hayatında bir ekmek parası kazandınmı...bu paraya bunları almak tabiri caizse cahilliktir...
  • Konu sahibi, para versen giyerim hatta miktara göre sadece bunu bile giyebilirim.

• tam bi görgüsüz keko
  • Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.

mevlana noktayı koymuş boşuna konuyu uzatmayalım arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Hocam güle güle kullan ama moralini bozmak gibi olmasın. Bedava verseler giymem. Sen beğendiysen sorun yok demektir.

+1

• Ben sana o ayakkabıyı,o saati,o çorabı hatta o kemeri alamazsın dememiştim.Ben sana adam olamazsın demiştim.
  • Tebrikler, Ayakkabı 500 kot 10 TL ilerde arto olunca giyersin. Herkez giyemez bu ayakkabıyı. Ayrıca bağcıkları ayakkabının dilinin altına koy kanka biraz kurtarırsın diye düşünüyorum.
  • quote:

s
     s
     s

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steppa -- 15 Ağustos 2012; 3:33:42 >

• Arkadaşım ayakkabının tasarımı, görünümü çok berbat ve rezalet ama çok güzel gözüküyor.
  • quote:

Bildğin ego peşinde koşanlarla doldu gene sıradan konu dışı topiği adam bana kalitesiz dedi hugo boss dedik çorabın kalitesiz dedi perla dedik adam ayakkabının markasına eck kombi dediki bizde calvin klein dir dedik hemen 4.sayfaya atlayıp eleştiri yapmanın luzumu yok gerçi dinazordan aşşağısı kasımpaşa ben beğendimmi beğendim kardeşim

o zaman bize niye soruyon liseli fikrimiz bu bana versen boya badana yaparken giyerim asıl ayakkabım kirlenmesin diye insanlara saygı, beraberinde saygınlık getirir.

(ben sana laf etmiyorum zevkine değil ayakkabına böleböle diyoruz bu kadar)
  • Parayla markayla sınıf atladıgını sanan bırı daha

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.