Şimdi Ara

s (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
3
Favori
12.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serdjan

quote:

Orijinalden alıntı: phylum

quote:

Orijinalden alıntı: serdjan

1 hafta sonra niye aldım lan ben bunları diyeceksin. Aynısından bende de vardı her yanı fırtladı...

Ben bunu anca havalar serinledikten sonra giyerim.Fırtlarsada kendi bilir hoca mağaza garantili dedi gider veririm.Gerçi bütün converseler garip garip yerlerden açılıyor o da ayrı mevzu :D

İşte benim ki değildi outletten aldım müşteri hatası dediler :'(
  • Param olunca bunlara bu kadar para yatıracaksam ben durumumdan memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhoryWarrior -- 15 Ağustos 2012; 4:05:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @phylum
    Hep öyle diyorlar.1 haftada açılan ayakkabıda ne müşteri hatası olcaksa.Ben zaten ucuz diye aldım.Gittiği yere kadar yani.Çok bi gönül bağımız yok.60 değilde 160 olsa almazdım bunu...

@Konu sahibi
    Dostum konu ayakkabı ama ben senin arabanı merak ettim.Marka model yazabilirmisin(ciddiyim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptansy

Parayla markayla sınıf atladıgını sanan bırı daha

+1111111111111111111111111111111111111111111111111
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemre Baran Kahraman

Herkes açıyor bizde açalım dedik. Gerçi yeni değil en az 2 hafta önce aldım da kalsın burda, ayakkabının Markası Calvin Klein bu arada.
    Ayağımda çektim çünkü ayakta daha iyi duruyor ayakkabı.

ah be kardeşim. ayakkabıyı her kıyafetin altında deneme. o ayakkabı şortun altına falan iyi gider. o kotun altına olmamış. ama calvin klein de çok daha güzel ayakkabılar var neden onu seçtin anlamadım. çok kötü duruyo lan

• quote:

Bildğin ego peşinde koşanlarla doldu gene sıradan konu dışı topiği adam bana kalitesiz dedi hugo boss dedik çorabın kalitesiz dedi perla dedik adam ayakkabının markasına eck kombi dediki bizde calvin klein dir dedik hemen 4.sayfaya atlayıp eleştiri yapmanın luzumu yok gerçi dinazordan aşşağısı kasımpaşa ben beğendimmi beğendim kardeşim

baba parası olunca fiyata önem vermezin tabi
  • Sövecektim de değmez ya.

• o pantolonla giyme birdaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

@Cemre Baran Kahraman
    Yazmayacaktim ama sana faydali olabilecek bir tavsiyede bulunayim. Degerlendirmek sana kalmis. Onemli olan uzerindekilerinin fiyati degil temizligidir. Buralarda fiyat analizi yapip isi bu ramazan ayinda edepsizlige dokmussun fakat bir noktayi unutuyorsun. Giyinisi sade temiz ucuz oyle zenginler var ki mal varligina senin 7 ceddin sulalen dahil hayallerin bile ulasamaz.
    Sana tavsiyem uzerindekileri gule gule kullanman fakat hava civa olaylarindan uzaklasman. Suratini ss lerden goremiyoruz ama bu ramazan ayinda tokat yeme seni goren Allah dan. 3-5 kurusluk mal varligin, sosyal ortamin, pılı pırtınla beraber devrilip gidersin....yazik olur.
    Akilli ol derim, tavsiye yararinadir.

düşüncelerime tercüman olmuşsun hocam aynen
    kimse dememiş imza mesaj içeriği uyumu diye

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

CK'nın ayakkabıları çok pahalı olduğu gibi çok da çirkin.

Keşke o paraya Alberto Guardiani alsaydınız.

+ sonsuz
    Bende alberto guardini kullaniyorum ve hepside bu CK modelini ezer gecer sonra kaldirip tekrar ezer.Ayrica model secimi barbat otesi.Tods,Balenciaga,Guardiani,Hogan gibi mukkemmel ayakkabi ureticileri varken CK almanin mantigi nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben beğendiysem sorun yok :) 480 TL Arkadaşlar ayakkabıda ben zaten arada giyerim diye aldım. Zaten Calvin Klein takımlarına hastayım önceden bi ayakkabısı vardı bi tane daha alalım dedim ve aldım benim hoşuma gidiyor arkadaşlar zaten öyle hafta sonu kafeye felan giderken giydiğim için sorun yok.

made in salı pazarı..orji Ck'yı her türlü çözerim..fail detected..
  • Alberto Guardini rulezzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

quote:

Ben beğendiysem sorun yok :) 480 TL Arkadaşlar ayakkabıda ben zaten arada giyerim diye aldım. Zaten Calvin Klein takımlarına hastayım önceden bi ayakkabısı vardı bi tane daha alalım dedim ve aldım benim hoşuma gidiyor arkadaşlar zaten öyle hafta sonu kafeye felan giderken giydiğim için sorun yok.

Arkadaşım fail detected derken fail oldun bilipte konuşalım.. Hiçbir zaman çakma giymedim bundan sonrada giymem allahın izniyle.

Buda yalanına shyumkumcu lara gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heavy Armored Knight

Sövecektim de değmez ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpbor

para versen giymem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ayakkabi nasil 480 anlatsana

Fis 399 + kdv ... Kdv orani kac ki 480 oluyor???

Ayrica yazi ile yazilan yerde ikiyuz ile basliyor... Yani fiste iskonto var... Yani 200 lu bisey ayakkabi

Ne kadar bis vir durum ya!!! Git miktan bir ayakkabiyi al birde salla 480 diye ... Neden??? Hava atayim haci...

Yazik ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Brokoli

quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

quote:

Arkadaşım fail detected derken fail oldun bilipte konuşalım.. Hiçbir zaman çakma giymedim bundan sonrada giymem allahın izniyle.

Buda yalanına shyumkumcu lara gelsin.

bir daha tırnaklarını yediğini görmeyeyim. yeni hesap açmış bide.

• üstüne bu yakışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpbor

para versen giymem

Neden lan ben giyerim mesela oturduğun yerden para iste

• çoraplarını görünce vallahi babamı özledim , çoraplarının topuklarıda erimiş mi
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.