Şimdi Ara

s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweTnwy -- 16 Ağustos 2018; 21:41:58 >

• önerileriniz için şimdiden teşekkürler belirtmeyi unutmuşum teyp haporler hepsi değişecek, yer eskişehir
  • ???
  • en düşük 2xxx-3xxx serisi 2 amfi çıkışlı pioneer teyp

en az 1 set infinity ref 6500cx component

isteğe bağlı sub ve mono amfi veya bunlara ek 1 set daha comp ve çoklu kanal amfi. Gerisini bilen arkadaşlar ekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 24 Ağustos 2016; 3:38:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweTnwy

arkadaşlar bu konuda kafam gerçekten çok karışık, pekte bir bilgim yok.

ne önerirsiniz bu konu ile ilgili? bütçem maximum 1500 tl

https://forum.donanimhaber.com/m_119341302//tm.htm#119390637 benim konum ilk mesaja sistemi güncellemiştim 1500tl yapıyor ben henüz alamadım ama uzun araştırmalar sonucu dizdim, para geçince alacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APPY038 -- 24 Ağustos 2016; 9:52:52 >
  • ustalar yorumlarınız için teşekkür ederim infinity haporlerı ben de begenıyorum fakat benım on haporler 10 cm onu nasıl yaparım sızce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

quote:

Orijinalden alıntı: SweTnwy

arkadaşlar bu konuda kafam gerçekten çok karışık, pekte bir bilgim yok.

ne önerirsiniz bu konu ile ilgili? bütçem maximum 1500 tl

https://forum.donanimhaber.com/m_119341302//tm.htm#119390637 benim konum ilk mesaja sistemi güncellemiştim 1500tl yapıyor ben henüz alamadım ama uzun araştırmalar sonucu dizdim, para geçince alacağım :)

usta araba nedır pekı sıstemınız hosuma gıttı haporler 16 cm olunca mdf yaptırmam gerekıyor o da ne kadar tutar acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S.T.A.L.K.E.R Serisi Hakkında
    14 yıl önce açıldı
    S.a
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SweTnwy S kullanıcısına yanıt
    araba palio aslında değiştirecektim arabayı ama olmadı bir kaç aya dizerim sistemi.Mdf konusunda bilgim yok maglesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.