Napıyorsunuz gençlik hayat nasıl gidiyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 24 Kasım 2024; 19:57:58 > |
S.a
-
-
Hangi hayat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yuvarlanıyoruz
sende nasıl
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi komitede sınavına gireceksiniz hocam? Bu sene toplamda kaç komiteniz vardı
-
6 komite var dolaşım ve solunum komitesine gireceğim 2.komite
-
Anladım hocam başarılar dilerim şimdiden. Bizim de dönem 2 iken en uzun ve iş yükü en fazla olan komitemiz herhalde bu konuları muhteva eden komitemizdi. Mantığını oturtmaya bakın halledersiniz umuyorum ki
-
geçecek kadar olmuyor mu hocam
-
Teşekkürler hocam yapabildiğim kadar yapacağım en azından ilk komite iyi aldım da bu komite çok düşük almazsam sonradan yine çalışarak telafisini yaparım düşüncesindeyim hayırlısı artık
-
Geçerim de bu komite 70-80 arası hedefi koymuştum şu an 55 civarı alacağımı öngörüyorum bakıcaz artık
-
Selam hocam, bilinmezlikle boğulmaca;siz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tezekvârî bir yaşam sürüyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gtagibi bi oyunda A görevine giderken yanlış yola saptığım için B görevine gidiyprmuş gibi hissediyorum ama iyiyiz göreve devam sınav falan var işte öyle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hazırlığın dadunu çıkarıyorum
-
Şimdiden başarılar dilerim hocam sizin sınavınız ne zaman olacaktı
-
teşekkür ederim Yarın hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minamina222 -- 24 Kasım 2024; 21:9:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
67 aldım daha kötü alırım diyodum o yönden iyi oldu ama ilk komitede aldığım 87 den sonraki düşüş üzmedi değil neyse zaten sadece sınıfı geçmeye oynuyorum sıkıntı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X