Şimdi Ara

ryzen sonrası 7700k alinir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
4.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu saatten sonra 7700k bin TL den fazla bayılmak içime sinmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BalistikBomba B kullanıcısına yanıt
    siteye baktım. vergi hesabı yapmıyor amerikadaki gibi. o gümrükte mi kesiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iori_yagami

siteye baktım. vergi hesabı yapmıyor amerikadaki gibi. o gümrükte mi kesiliyor?

Vergi hesabını, ürünü sepete ekleyince, sepeti tıklayıp, alttaki ok olan kısmı genişletince görebilirsin. Ama Türkiye'ye gönderimi olan bir ürünse görebilirsin! En temizi ise, direk satın alma kısmına gidip, Euro üzerinden al butonunu tıklamadan görmektir.
  • Ryzen sonrası günümüz mevcut intel işlemci ailesi resmen şapa oturmuştur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iori_yagami kullanıcısına yanıt
    1.450 ye nereden aldınız hocam
  • hepsi burada. kdv indirimi vardı.

• alınmaz kesinlikle israf
  • imzama bak. i74820k ile yola devam ediyorum. 32gb ram ssd ler gtx1080 ler vs... hiç gerek yok işlemciye 1000 liralar vermeye. alabileceğin en ucuzuna kaç. bence. 4820k kullanıyorum ve hız aşırtmalı bile değil. artık sen düşün. testler puanlar vs de görebileceğin en baba işlemcili bilgisayardanda iyi. ha ama anakart olarak ilerisine hazır olsun diyorsan bilmem ama 7700k bile 1500 liraymış. işlemciye bu parayı bayılana kadar gtx 1080 al tak sonra git buna uygun en ucuz işlemciyi tak, aç oyunu oynarken bilgisayarında hangi işlemci var bilmezsin bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BalistikBomba

quote:

Orijinalden alıntı: woundedknee

quote:

Arkadaşlar, Gskill'in yeni RGB trident Z serisi ram bellek kitleri çıkacak yakında. İki tip var, frekansı yüksek olduğu halde, gecikmesi çok düşük olanlar, bir de frekansı çok çok fazla olduğu halde gecikmesi de fazla olanlar.

Ama en pahalıları hiç şüphesiz, frekansı yüksek olup, gecikmesi de düşük olanlar. Hele 32GB versiyonlarıyla resmen sistem toplarsın.

Amazon.de sitesinde stoğa girerse almayı planlıyorum.

Türkiye de satışta,ben de o belleklerden alacağım görüntüsü çok fenaGskill zaten en iyi ram firması.Nzxt Aer rgb fanlar yakında elimde olacak sırada Gskill var

Fan seçimin çok güzel olmuş. Nzxt aer rgb fanlardan bende kontrolcüsüyle birlikte 5 adet var. Bir de onların şerit ledleri var. Tavsiyem onlardan da al. Eşgüdüm halinde çalışırsalar, görüntüsü tadından yenmez onların.

2 adet 140 mm aer rgb fan ve hue+ bundle pack ama imzayı sığdıramadım bir türlü,imzadan kırdığım razer deathadder fareyi de sildim olmadı bir türlü

• 4k da oyun oynamak için ilk olarak gpu ya ağırlık vermek gerekiyor.

İşlemcinin çok güçlü 6900k ryzen 1800x olmasındansa orta-üst seviye denilebilecek 4790k en fazla 6700k ile yanına çok daha güçlü ekran kartı almak çok daha mantıklı.Çözünürlük arttıkça ekran kartının işide artıyor.Haliyle işlemcide bir seviye tutturulup geri kalan alım gücü ekran kartına aktarılmalı.

İşlemci değişimi ile kazanılcak 7-8fps ile diğer tarafta kazanılcak 20-30 fps ye göre düşünülmeli.
  • amazonda da fiyat aynı. indirim henüz yansımamış. neyse, yapacak birşey yok. siparişi iptal etmeye ugrasamayacagim. intelin karına kar kattık yine. cami yapımında felan kullansa bari. hayır işlerinde de hiç duymadık intelin adını. bill gatse bak birde. dünya üzerinde en fazla bireysel bağış yapan adamların başında geliyor.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar, Gskill'in yeni RGB trident Z serisi ram bellek kitleri çıkacak yakında. İki tip var, frekansı yüksek olduğu halde, gecikmesi çok düşük olanlar, bir de frekansı çok çok fazla olduğu halde gecikmesi de fazla olanlar.

Ama en pahalıları hiç şüphesiz, frekansı yüksek olup, gecikmesi de düşük olanlar. Hele 32GB versiyonlarıyla resmen sistem toplarsın.

Türkiye de satışta,ben de o belleklerden alacağım görüntüsü çok fenaGskill zaten en iyi ram firması.Nzxt Aer rgb fanlar yakında elimde olacak sırada Gskill var

Fan seçimin çok güzel olmuş. Nzxt aer rgb fanlardan bende kontrolcüsüyle birlikte 5 adet var. Bir de onların şerit ledleri var. Tavsiyem onlardan da al. Eşgüdüm halinde çalışırsalar, görüntüsü tadından yenmez onların.

NZXT HUE+ Extension Kit sırada bu var, kredi kartını yatırınca siparişi verilecek çarşamba günü

• quote:

27 ocak da TR gümrüğe girdi aynı zamanda worldwide da satışa başlandı. Tr için bana tşk edebilirsiniz :))

• Şu an yeni sistem toplayacak olsam sıfır intel 7700k ya 1200TL den fazla para vermem. 2. El 1000 tl civarı türkiye garantili bulursam anca bide 2. El anakart. 1700x fiyatına anakart işlemci almış olurum o zaman mantıklı olabilir yoksa şu ara alınmaz bence.

Gtx 1070 + i7 4770k kullanıyorum fazlasıyla yetiyor şu an.

%15 performans artışı için 1500tl bayılmak çok saçma. Ki daha anakart lazım. İ7 2600k 600tl %20 altta ocsiz, i7 3770k %15 altta ocsiz.

• antired kullanıcısına yanıt
    merhaba. ramleri gskill 3000mhz cl14 olarak aldım. sistem turbo boostta 4800 mhz olarak çalışmakta şu an. kaca kadar nasıl çıkabilirim? cpu carpanini 50 mi yapacağım. bu arada voltaji neye göre artıracağım ? yada 4800 mhz ideal bir hiz mi 7700k için? biostan direk bu hızı atadi anakart . sisteminin tum parçalarını imza da guncelledim. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iori_yagami -- 8 Mart 2017; 18:43:29 >
    5 Ghz kadar rahat çıkar ondan sonrası sıkıntılıdır eğer anakartta cpu upgrade varsa ordan i7-7700k 5ghz seçersin yoksa cpu clock ratio 50 yapacaksın önce voltajı otomatik ayarla sonra yavaş yavaş düş 4.5 ghz idealdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antired -- 8 Mart 2017; 19:0:38 >
  • 5 ghz bu işlemcinin ömrünü kısaltacak veya çok zorlayacak bir değer değil sanirim. 7/24 bu değerle kullanmayı düşünüyorum çünkü. derdim iyi test sonuçları değil. elimdeki ürünleri maksimum verimlerinde kullanmak istiyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iori_yagami -- 8 Mart 2017; 19:27:15 >
    hayır değil ama burada voltaj değeri önemli olabildiğince minimum değeri bulmanız önemli yüksek verirseniz tabiki ömrü çok uzun olmaz ama cpu şansı diyelim 5ghz için 1.35-1.39 aşmamanızı öneririm gerekli voltajı verdikten sonra aida sistem kararlılık testi ve prime 95 ile test edebilirsiniz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2 adet 140 mm aer rgb fan ve hue+ bundle pack ama imzayı sığdıramadım bir türlü,imzadan kırdığım razer deathadder fareyi de sildim olmadı bir türlü

Kasanın görselini atsana sana zahmet. Gerçekten merak ettim. Seviyorum böyle ışıklı kasaları...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.