Şimdi Ara

Ryzen sisteme anakart RAM önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ryzen 1500X veya 1600 lü bir sistem yapmayı düşünüyorum. Ağır oyunlar oynamak için topluyorum witcher, gta, arma 3 gibi render olmayacak.

Anakart olarak bunu düşünüyorum : http://www.vatanbilgisayar.com/asus-prime-b350m-a-amd-x370-am4-ryzen-ddr4-2666mhz-oc-anakart.html

RAM de tam karar veremedim, hepsi kazık hangisini alacağımı bilmiyorum. Bu düşündüğüm sisteme uygun iyi çalışacak çift/tek kanal RAM önerebilir misiniz ?

Ekran kartını yenisini alana kadar elimde olanı kullanacağım (R7 260X) monitör zaten elimde var onuda değiştireceğim ama şimdi değil

Güç kaynağım var Zalman ZM500-LE

OC YAPILMAYACAK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 27 Ocak 2018; 23:49:51 >

• Burakcnl kullanıcısına yanıt
    Maalesef ekleyemem 400 üst limit belirttiğim gibi OC yapılmayacak

Ram bu olmazmı bayağı fiyat farkı var

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_gskıll-ripjaws-kırmızı-ddr4-2400-mhz-cl-15-8-gb-ram-bellek-1171858.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 28 Ocak 2018; 1:10:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oc yapmayacaksan ve render yapmayacaksan neden amd alıyorsun.Tamamiyle yanlış seçim.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    intelden tamamen soğudum son açık olaylarından sonraki pişkin tavırları intel almayı düşünmüyorum şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 28 Ocak 2018; 16:5:9 >
  • Hocam ram i adata 8gb almıştım ben 370 yl te gayette memnunum. Öneririm. Hepsi ram alın geçin en ucuzunuzu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cpu,ram,anakart tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    Anakart - Ram Önerileri
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.