| 

Arkadaşlar herkese merhaba. Anakart, işlemci, ram üçlüsünde bir süredir güncelleme yapmak istiyordum sanırım zaman bu zaman. Mevcut donanımım: Anakart : MSI B450 Gaming Plus Max İşlemci : AMD 5600x Ram : Crucial Ballistix 32 gb (4x8) Ekran Kartı : Sapphire 6700 xt nitro+ İşlemci olarak 7800x3d olacak Anakart konusunda daha önce yurt dışından getirtecektim (MSI x670e carbon wifi) ama olmadı, Türkiye fiyatı yüksek olduğundan ondan vazgeçtim. Call Of Duty, Battlefield vs tarzı çevrimiçi rekabetçi oyunlar oynuyorum sadece, araştırdığım ve anladığım kadarıyla benim gibi kullanıcılar için x670 gereksizmiş o yüzden B650 lere yöneldim. Bu güne kadar amd işlemcilerde hep msı kullandım çevremede tasiye ettim hiç sıkıntı yaşamadık o yüzden anakartta yine msi tercih etmek istiyorum yanlız iki seçenek arasında kaldım tabi tavsiyeleriniz benim için önemli. MSI B650 Gaming Plus Wİ-Fİ MSI B650 Mag Tomahawk Wİ-Fİ aralarında çok bir fark yok 17 faz dan dolayı Tomahawk aklıma daha çok yatıyor, Ram olarak tavsiyeniz ne olur şuan kullandığım Crucial ler den çok memnunum hiç sorun çıkarmadı yine bu şekilde uyum sorunu yaşamayacağım tavsiyeniz ne olur (2x16 dual) Ekran kartı alacağımda da sanırım ya Nvidia 4070s ya da yine sapphire 7900 xt nitro+ alırım. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.  | 

| 

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı