|
Yani emin değilim videoya bi yorum yazdım adam cevap verdi linkleri paylaşmış Türkiye'de var mı diye bakıyorum. Teorik olarak laptopa zarar vermez diye düşünüyorum ama emin değilim, detaylı bi araştırmam lazım. Amazon yurt dışından artık ürünler geliyor ama bu ürünler gelir mi bakmak lazım. ![]() |
Buldum @Prfssr Macbook olan resimde bizim durum var di mi? aynı ürün burada 170 lira edit: gittigidiyor'daki usb 2.0 mış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykurtulus -- 1 Aralık 2020; 17:35:30 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 1 Aralık 2020; 17:44:1 > |
Aliexpress'te buldum bi tane 7in1 olarak 100W destekliyormuş 138 TL diyor kargo da bedava |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 1 Aralık 2020; 17:48:35 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 1 Aralık 2020; 19:51:24 > |
Hocam dediğinizin cevabını bilmiyorum fakat oyun ayarlarından V-SYnc yi açmayı deneyebilirsiniz akıcı olması için |
|
Geç çıkar ama erken gelmez. Ben ürünler gümrükte kaldı çekemiyoruz yoğunluk var vs deyip uzun süre bekletilmekten korkuyorum açıkçası... 2013’te monster laptopımı 27 Nisan teslimat olacak şekilde sipariş verip 30 Haziran gibi alabilmiştim. Siparişi de Ocak’ta vermiştim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
35 dolara vergi ve kargo dahil. Başka bir fiyat çıkmaz. Ürünü zaten PTT getirmez muhtemelen dhl getirir size ve kapıda fiyat almaz. ancak cihaz type-c’den şarj olmuyor mu? O esnada bu aleti nasıl bağlayacaksınız? USB 3.1’den çoğaltıcı almak daha mantıklı olmaz mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Satıcı’nın puanı düşürülür başka bişey olmaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|