@Bloodin Hocam selamlar, Benim E14'ü satacağım, alt kapakta bir tane vida yuvası kırıldı, böyle satmak istemiyorum alt kapak nereden bulabilirim? |
Bildirim
@Bloodin Hocam selamlar, Benim E14'ü satacağım, alt kapakta bir tane vida yuvası kırıldı, böyle satmak istemiyorum alt kapak nereden bulabilirim? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gen 2. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 30 Ekim 2023; 18:47:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kendi soruma kendim cevap vereyim Kingston ValueRAM 16GB 3200MHz DDR4 NonECC CL22 SODIMM 1.2V Aldım. Sorunsuz gördü laptop. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallami -- 15 Ocak 2024; 18:21:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
sallami hocam merhaba az önce tesadüfen gördüm mesajınızı. alıntı uyarısı gelmemiş demek ki teşekkürler tekrar. konunuz sayesinde her sıkıştığımda bir cevap buluyorum sağolun |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallami -- 7 Mart 2024; 15:39:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hp 4500u laptopuma ram takviyesi yaptım. 4x2 idi ben crucial 3200 8x2 yaptım. şuan rdr 2 oynuyorum ram takviyesi makinayı rahatlattı. ram ihtiyacı olana 2x4 gb ramlari ücret karşılığında verebilirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 23 Kasım 2024; 20:15:22 > |