Şimdi Ara

Ryzen e geçmek. Değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Fx 8350 işlemci 16 gb ram r9 290 Gpu kullanıyorum. İşlemci Anakart ramler satıp ryzen 5 2600 alsam kayda değer performans farkı olur mu? Testlerde gördüm fark çok ama 1080p 60 hz de oyun oynuyorum. Pratikte durum ne olur sizce teşekkür ederim.



  • Hangi oyunlari oynuyosunuz? Metro, Tomb Raider vs tek kisi oyunlari oynuyorsaniz 60hz monitor ile cokta zorunluluk degil degistirmek. Guzel bir islemci sogutucu alip, Fx8350'yi 4.5ghz civarina cekebilirseniz hala idare eder bu tip oyunlarda. Ama PUBG - Warzone - Apex -BF1-5 gibi multiplayer oyunlar oynuyorsaniz ciddi manada cok fark oluyor arada. Tum stuttering - anlik fps dusmesi sorunlarim cozuldu benim benzer bir gecisi yaptigimda (Fx8350 > R5 2600x). 60hz icin bile deger rekabetci oyunlarda.
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Genelde single player oynuyorum ama Conan Exiles multi oynarken evet çok takılma oluyor. İşlemci şu an 4.5 gz ocli kullanıyorum.
  • Grondan kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi Multiplayer oyunlarda cok ciddi fark gorursunuz, 60hz monitorle de. Single player icin mevcut ekran kartiniz icin yeterli bir islemci. Karar sizin. R5 2600 yerine daha ucuza 1600 AF de dusunebilirsiniz, cok az frekans farki sebebiyle fark var aralarinda.

    Eger ekran kartini da yakin zamanda degistirme dusunceniz varsa bi aksiyon alinabilir. Yoksa mumkunse doviz veya altin ile birikim yaparak yeni gelecek modeller sonrasi indirimleri de bekleyebilirsiniz.
  • Çok teşekkür ederim ilginiz için. Ozaman para biriktirip beklemek daha iyi olacak teşşkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.