Şimdi Ara

Ryzen 7 2700x Bios Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim Ryzen 7 2700x'li bir sistemim var. Anakart Asrock B450m Pro AM4, ekran kartı 2060 super. Bilgisayarı 2 yıl önce aldığımda çok hızlıydı. Belli bir zaman sonra çok geç açılıp, çok geç kapanmaya başladı. Bilgisayar zaman zaman donarak çalışıyordu. Ben bunun ssd den kaynaklı olduğunu düşünerek m2 ssd aldım. M2 takıp sistemi M2'ye taşıyacakken internetten baktım BIOS'u resetlersem düzelebileceğini gördüm, bir deneyeyim dedim sistemi taşımadan önce. Anakart üzerindeki pinleri birbirine kısa devre yaparak resetledim. 1 hafta kadar eskisi gibi normal çalışmaya başladı.

Sonra tekrar geç açılıp kapanmalar başladı. Tekrar aynı şekilde bios resetlemeyi denedim bir faydası olmadı.

Daha sonra dedim ki bios'u güncelleyeyim. Ama Asrock'ın sitesine girince güncellemelerde Pinnacle Ridge olan işlemcilere bu güncellemeri kurmayın diyor. Ryzen 7 2700x'de Pinnacle Ridge. Yani şuan biosu nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum, bios güncellemeleri benim işlemcime uymuyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Veya sistemi m2 ye taşısam çözüm olur mu ? Bilen arkadaşlar yardımınızı rica ediyorum.

İyi günler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd Ryzen 7 2700x
    2 yıl önce açıldı
    AMD Ryzen 7 3700X
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.