Şimdi Ara

Ryzen 7 1700 Bios update ile gelen performans farkı....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forumdaşlar. Ryzen 1700'e gelen bios update ile oyunlarda bariz bir performans artışı oluyor. Videoyu izlemenizi rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CagriErcan -- 3 Nisan 2017; 12:53:55 >

Orijinalden alıntı: woundedknee

Videonun rastgele bir yerinden kesip aldım, sıkıntın var sanırım senin iki konuya da aynı fotoğrafı atmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitebeard. -- 4 Nisan 2017; 15:15:20 >
    |Ryzen R7 5800X3D(artık yok satmak zorunda kaldım)|Gigabyte X370 G5||Crucial Ballistix 2X8 RGB|XFX 6900XT MERC319|Corsair RM750x|Bitfenix Pandora|JM Donkey 512GB M2| WD Blue1TB|CM Seidon 240[4 SP 120]|
    Lucy

• Birkaç konuya da attım resimleri inceleme makalesinden kırptım
    Adamlar o kadar benzer konular açmışlar ki 'R5 serisi beklenmeli mi?,Amd cenaze namazı,İntel cenaze namazı,7700k mı Ryzen mı?'
    Bu resimler aynı zamanda Nvidia Driver darboğazı hikayesine de örnek.
    Resim ve videoları atarım,tercihlerini kendi araştırmaları ve beyinlerini kullanarak yapsınlar
  • Sanırım AMD, beklentiler bu kadar büyük olunca fx serisindeki hatalara düşmüyor. Devamlı olacak güncellemeler ile bu zen mimarisini daha da kuvvetlendirecektir. İşin bir de windows tarafı var elbette :) Windows ne kadar güncellemeye olanak sağlar ise ryzenin yükselişi o kadar iyi olur. Sonuç biz tüketicilere yansır

Orijinalden alıntı: woundedknee

Birkaç konuya da attım resimleri inceleme makalesinden kırptım
    Adamlar o kadar benzer konular açmışlar ki 'R5 serisi beklenmeli mi?,Amd cenaze namazı,İntel cenaze namazı,7700k mı Ryzen mı?'
    Bu resimler aynı zamanda Nvidia Driver darboğazı hikayesine de örnek.
    Resim ve videoları atarım,tercihlerini kendi araştırmaları ve beyinlerini kullanarak yapsınlar

AMD daha güncelleme vermedi windows ve oyunlar daha optimize değil biraz zaman verelim amd
    her testte geçecek inşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.