Şimdi Ara

Ryzen 3600 için anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakarta ayirabileceğim maksimum bütçe 1000 tl sizce en mantıklı tercih hangi anakart olur ve B550 beklenmeye değer mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MSI B450A Pro Max olur 880TL
  • huso kullanıcısına yanıt
    Evet bu anakartı bir kaç kişi daha önerdi ancak şuan kullandığım Z170 Gaming M3 anakartta sorunlar yaşadım o yüzden msi a çokta sıcak bakmıyorum ancak sanırim 1000 lira civarına kadar bu model iyi gözüküyor peki B550 beklemeye değer mi sizce

• Kac paradan gelecek bilmiyorum.Benim icin onemli degil ama "benim" icin bence 1200 TL den assagıya duzgun B550 olmaz.Ben de 1500 e X570 alırım.B550 benim icin bir anlam ifade etmiyor.

Asus B450 TUF Pro Gaming MSI dsında alacagım tek B450 Anakart olurdu.
    Hocam birde msi tomahawk modeli var o model hakkında ne düşünüyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Hocam birde msi tomahawk modeli var o model hakkında ne düşünüyorsunuz
    Number One diyorum.En iyisi diyorum.
    Tomahawk,Mortar,B450 A Pro Max bir de Asus TUF Pro
  • Gigabyte B450 Aorus Elite
    www.vatanbilgisayar.com
    GIGABYTE B450 AORUS ELITE AMD B450 Socket AM4 DDR4 3200+MHz(OC) USB 3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-b450-aorus-elite-amd-b450-socket-am4-ddr4-3200-mhz-oc-usb-3-1-anakart.html

Gigabyte Aorus B450M

Aorus B450M modelini kullaniyorum , gayet memnunum , uzerinde Ryzen 2600 var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 5 Mayıs 2020; 12:53:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3600 stok fanı yetersiz. İşlemci soğutucu da alın. Dolayısıyla Tomahawk'a o kadar para vermeyin.

Ryzen 5 3600
    MSI B450-A PRO MAX
    Kule tipi soğutucu.
  • Eğerki pcie 4.0 deneyimlemek istiyorsanız b550 beklemeniz gerek. Öte yandan b550 beklerden kuru 7 lirayı geçti alacağınız anakartın fiyatları gittikçe artacak. Pcie 4.0 sizin için önemli değilse msi b450 gaming plus yada msi b450 a pro max modellerinden birini tercih edebilirsiniz.
  • Açıkcası hem çok bekleyesim yok hemde daha fazla para vermek istemiyorum şöyle bir sorun var Msi da 3 model var Gaming Plus,Pro Max,Tomahawk Max ancak bu üçü arasında hangi model tercih edilmeli buna karar veremiyorum.

Soğutucuyu bir süre sonrada alabilirim 1-2 ayda çok sıkıntı olacağını sanmıyorum ancak Tomahawk ile üstte yazdığım diğer iki model arasında kayda değer fiyat farkına değer bir durum var mı o konuda kafam karışık.@Frank Sobotka
  • MSI B450-A PRO MAX, Gaming Plus ve Tomahawk aynı vrm yapılarına sahip. Tomahawk'ta heatsink biraz daha iyi.

• https://forum.donanimhaber.com/f-p-am4-anakart-ana-konu--142876057

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 5 Mayıs 2020; 15:16:37 >
  • quote:

Açıkcası hem çok bekleyesim yok hemde daha fazla para vermek istemiyorum şöyle bir sorun var Msi da 3 model var Gaming Plus,Pro Max,Tomahawk Max ancak bu üçü arasında hangi model tercih edilmeli buna karar veremiyorum.

Soğutucuyu bir süre sonrada alabilirim 1-2 ayda çok sıkıntı olacağını sanmıyorum ancak Tomahawk ile üstte yazdığım diğer iki model arasında kayda değer fiyat farkına değer bir durum var mı o konuda kafam karışık.@Frank Sobotka
    Msi 3 modelininde pcb ve vram yapısı aynı. Tomahawk max vrm soğutucusu biraz daha iyi. Bütçenize göre seçim yapabilirsiniz. Aralarından tavsiyem msi b450 gaming plus max alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Gardiyan-

Msi 3 modelininde pcb ve vram yapısı aynı. Tomahawk max vrm soğutucusu biraz daha iyi. Bütçenize göre seçim yapabilirsiniz. Aralarından tavsiyem msi b450 gaming plus max alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Msi b450 gaming plus en ucuz 950 tl civarına satılıyor tomahawklarda 1100 tl aralarında 150 tl var uzun yıllarda kullanmayı planlıyorum sanırım tomahawk daha iyi olabilir gibi çünkü 4.nesil ryzenlarla da kullanma planım var.

Teşekkürler@asko56

• Msı tomahawk alınabilir.
  • Peki bir sorum daha olacak elimde şuan ryzen sistemde pekte performans alamayacağım ramler bulunuyor(3x4) 12 gb kingston hyperx fury 2666 mhz ramler. Bu durumda elimdeki bütçeye göre şöyle bir yol izlemek mantıklı mı ramleri overclock ederek bir süre kullanıp ardından 2x8 3200 mhz ramlerle değiştirmek veya 2 slotu bulunan bir b450 anakart alarak kalan parayla 2x8 ram almak mı. 1-2 ay içinde ramler için bütçem oluşucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 5 Mayıs 2020; 20:9:59 >
  • Draqonn kullanıcısına yanıt
    Elindeki kitleri satışa çıkar 750-800 TL ye b450 a pro max atx anakart al elindeki mevcudu birleştir 2x8gb 3200 belleklerine kavuş
  • quote:

Peki bir sorum daha olacak elimde şuan ryzen sistemde pekte performans alamayacağım ramler bulunuyor(3x4) 12 gb kingston hyperx fury 2666 mhz ramler. Bu durumda elimdeki bütçeye göre şöyle bir yol izlemek mantıklı mı ramleri overclock ederek bir süre kullanıp ardından 2x8 3200 mhz ramlerle değiştirmek veya 2 slotu bulunan bir b450 anakart alarak kalan parayla 2x8 ram almak mı. 1-2 ay içinde ramler için bütçem oluşucak.
    En kotu ihtimalde elinizdeki Ramler 2666 calısacaktır.İyi ihtimalde ise 3000-3200MHZ calısma ihtimali var.
    ben asla Anakartı dusurmezdim.Aynı Ramleri kullanırdım.Varsın 2666 calıssın.3200 Ram alıcam diye dandik giris seviyesi bir Anakart almazdım.
    Tercih sizin tabi
    Böyle yapıcam verdim tomahawk siparişini ramleri stabil kullanabilirsem overclock ile bir süre idare eder sonra 2x8 e geçerim artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.