Şimdi Ara

Ryzen 2700x İçin anakart önerisi olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ASUS B450 M-K modeli anakart'a sahibim AMD RYZEN 7 2700x işlemci satın aldım ve O.C yapacağım için anakartımı değiştirmek istiyorum bütçem 1.000-1.500 TL aralığında.Önerilerinizi bekliyorum.

• İlla anakart alacağım dersen bütçene uygun bunu alabilirsin bende kullanıyorum , ilerde daha güçlü cpu takarsan da sorun yaşamazsın. Güncel bir anakart.

Ha ama OC yapacağım diye de anakarta masraf edeceksen, amacın performans arttırımı ise bu yöntem doğru değil. Harcadığın parayı performans olarak alma şansın yok. Onun yerine daha iyi cpu alıp taksan çok daha mantıklı bir hamle olur. Yada hiç masraf etmeden, cpu ya yapacağın max. oc yi ve kazancı düşünürsek , bu şekilde kullanmak en mantıklısı

• anladım hocam ben 2700x aldım vatandan ve açtım taktım anakart'a ne yazık ki iade edemiyorum. ryzen 3600 'de alabılırmısım sanırım daha performanslı olacaktı. hatalı hamle yaptım aceleden :( neleri upgrade edersem bu işlemciden iyi bir verim alırım sizce ?
  • sistemi yazayım size

asus rog strix rtx 2060
    b450 mk anakart
    ryzen 7 2700x
    8x2 crucial ballıstıx sport ram
    120 gb crucıal ssd
    1 tb hdd
  • Bütçe kısıtlıysa buda iyidir. Bu anakartlar ileriye dönük olur sağlamdır istersen b450 tomahawk msi da bakabilirsin daha uyguna.

https://www.itopya.com/asus-prime-x570-p-amd-x570-soket-am4-ddr4-4400mhzoc-m2-pcie-40-anakart/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 1 Aralık 2019; 2:17:26 >
  • x570 gerekli olmamak ile birlikte kaliteli bir b450 işinizi fazlasıyla görecektir.
    www.sinerji.gen.tr
    Gigabyte Aorus B450 Pro 3200mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart
    https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-aorus-b450-pro-3200mhzoc-rgb-m2-am4-atx-anakart-pmu416189

700-800 tl bütçeye bas o.c yi gitsin yeni bios ile 3600mhz bellek desteğine kavuştu.

Bütçeni ilerde işlemci ve diğer bileşen yükseltmeleri için kullanırsın soğutucun yoksa sıvı soğutma yada kaliteli bir hava soğutma alırsın.

• Biraz yanlış bir mantık olmuş anakart'a ayıracağınız bütçeyle daha iyi bir işlemci alabilirmişsiniz. Anakarta çok aşırı yatırım yapmaya gerek yok zaten extreme o.c yapamıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimse de dememiş ki "ASUS Prime B450M-K anakart ile ryzen 3000 serisinden r7 3700x bile taksan x570 anakarta göre 1fps bile performans kaybın olmazken bir de ryzen 2700x için x570 anakarta ne gerek var?" x570 anakartlar ryzn 3000 serisi için çıktı. İlerde 3700x ya da 4700x takabilirim dersen al ama şu an tamamen gereksiz olu elindeki anakarta göre sana ektra bir getiri sağlamaz. Yeni anakart almana gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.