Bildirim
Ryse Son Of Rome Ekran Kayması Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sorun Tam olarak nedir Ss Atabilecekmisin ?
Herşeyden Öte 64 Bit 'mi ? -
hallettim gerek kalmadı PC'nin çözünürlüğünü düşürdüm 1600x900 'e oyun tam ekran oldu ardından oyunu 1920x1080 yapıp PC'nin çözünürlüğünü eski haline getirdim aynı sorunu yaşayan varsa böyle çözebilir konu kitlenebilir. -
Oyun orj se multi oynayabiliriz steam de kanseren geralt resmi var grimsi görüşürüz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar oyunun optimizasyonu fps düşüklüğü vs tek çözümü Origins programını kurup aktive etmeniz. 50Fps fark ediyor en az. Bizzat denedim gtx 1080 kartlarda yeni mimari olduğu için sorunlu maalesef ama çözümü var. Detayı sormak isterseniz özelden cevaplarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: fr4nk
Arkadaşlar oyunun optimizasyonu fps düşüklüğü vs tek çözümü Origins programını kurup aktive etmeniz. 50Fps fark ediyor en az. Bizzat denedim gtx 1080 kartlarda yeni mimari olduğu için sorunlu maalesef ama çözümü var. Detayı sormak isterseniz özelden cevaplarım.
kardeşim ben de bu oyun oyunu başlatılınca açlmıyor oyun açılacakken siyah ekran sorunu oluyor çözümü için ne yapmam lazım steam dan satın aldım oyun orjinal olduğu halde böyle sorun yaşıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: legolas4121
quote:
Arkadaşlar oyunun optimizasyonu fps düşüklüğü vs tek çözümü Origins programını kurup aktive etmeniz. 50Fps fark ediyor en az. Bizzat denedim gtx 1080 kartlarda yeni mimari olduğu için sorunlu maalesef ama çözümü var. Detayı sormak isterseniz özelden cevaplarım.
kardeşim ben de bu oyun oyunu başlatılınca açlmıyor oyun açılacakken siyah ekran sorunu oluyor çözümü için ne yapmam lazım steam dan satın aldım oyun orjinal olduğu halde böyle sorun yaşıyorum
Ekran kartı driver güncelemeniz lazım. oyunu 60 fps oynamak istiyorsanızda origin programını kurun bilgisayara ve açık kalsın siz steamden oynarken o zaman fps düşüşleri olmuyor bizzat denedim.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: legolas4121
quote:
kardeşim ben de bu oyun oyunu başlatılınca açlmıyor oyun açılacakken siyah ekran sorunu oluyor çözümü için ne yapmam lazım steam dan satın aldım oyun orjinal olduğu halde böyle sorun yaşıyorum
Ekran kartı driver güncelemeniz lazım. oyunu 60 fps oynamak istiyorsanızda origin programını kurun bilgisayara ve açık kalsın siz steamden oynarken o zaman fps düşüşleri olmuyor bizzat denedim.
ekran kartım güncel de son dediğinizi anlamadım origin ne oluyor steamın bir programı mı ne işe yarıyor :)
-
Ayrıca bir program origin. Ryse son of rome özel bir şey. Bende inanmadım başta ama fps 30-40 düşerken 100 altına inmedi. 👍🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X