Şimdi Ara

RX570 kullanım sorunu fps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 1 hafta önce rx570 ekran kartını aldım aldıktan sonra temiz format attım ekran kartının biosun güncellemesini yaptım fakat oyunlara girdiğimde fps düşük oluyor ve arada droplar giriyor msi afterburner dan baktığımda gpu kullanımı %100 de sabitlenmiyor. 40-100 arası sürekli oynuyor bazen 0 oluyor.
    Benchmarksyoutube
    AMD Radeon RX 570 -- Intel Core i3-8100 -- PUBG FPS Test Miramar High
    https://www.youtube.com/watch?v=8tnQRZ9TCug
    bu videoda kullanım %100 olarak sabit ve benim aldığım performansın neredeyse 2 katı performans alıyor

Sistemim:
    ram: 8 gb 2133 mhz
    anakart: msi h110m gaming
    ekran kartı: msi rx570 4gb
    işlemci: i3 6100
    power: 450W

• Dosdum sende 2 core lu i3 6100 var videoda 4 core 8100 var işlemcinin darbogaz yapması çok dogal 2.el i5 yada i7 bir cpu upgrade i şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandaki çalışana sorduğumda rx 570 ile yapmaz 580 le yapar demişti yapıyormuş demek ki kötü oldu. Birde AMD Radeon ayarlarında sistem bölümünde geçişli ayarlar sekmesi yok. Tercihlere baktım, Radeon ek ayarları orada da yok. Bir bilgisi olan var mı bu konu hakkında.
  • sisteminizdeki parçalar mantıklı değil

işlemciniz 2 fiziksel çekirdeğe sahip şuanki oyunlar için yetersiz, min. 4 fiziksel çekirdeğe sahip, saat hızı yüksek bir işlemciye ihtiyacınız var

belleğiniz 8gb 2133mhz, bellek kapasitesi ve frekansı zayıf, dual kanal (4x2) ve 3000Mhz ve üstü bir belleğiniz olsa belki gine iş görürdü..

psu 450w sınırda rx570 için, markasız ise sıkıntı

anakartınız da h110 üst seviye işlemciler için mantıklı değil

imkanınız varsa ekran kartınız hariç sistemi elden çıkarıp, uygubn fiyata a320/b350/b450 çipsetli bir anakart ve 2200g tarzında bir işlemciye geçiş yapın

bellek olarak imkan varsa 750-800tl bandında adata 8x2 16gb bellek, yoksa 4x2 8 gb 3000-3200mhz bellek almanız

psu olarak 550-600w arası fsp yada muadil düzgün bir psu ya geçiş yapınız
  • Tamamdır teşekkürler işlemciyi değiştirmeye çalışıcam.
  • Hocam bir de bazen ekranhttps://i.hizliresim.com/mMPdn4.png bunun gibi oluyor.Ve video izlerken bir donma gelip video gidiyor ve sadece videonun olduğu yere yeşil bir ekran geliyor sebebi nedir sizce ?
  • Bu arada power 450 watt yazmıssınızda. bu power kac senelik marka ve tam modelı nedır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    9 yıl önce açıldı
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Marka: Bross
    Model: ATX-450

üzerinde Q.C pass :2014 yazıyor, açıldıktan 3-4 dk boyunca da ses çıkarıyor sonra geçiyor.
  • O psu ya emanet etmek sıkıntı yaratabilir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djeren11 D kullanıcısına yanıt
    normal ıyı markalı bır psu olsa sıfır fılan. o zman rx 570 se 450 wat yeter fakat. sendekı teneke psu lardan vede eskı bır psu . psular zman ıcınde yıllandıkça gerçek guc degerlerını veremezler kaybederler. o yüzden. psu da degıstırmelısınız garantı olsun dıye 500 watlık bılınen markaların powerlarını tercıh edınız. kolay gelsın.
  • Önerdiğiniz var mı fiyatı uygun performanslı.
  • djeren11 D kullanıcısına yanıt
    sırasıyla

seasonic olabilir.
    Corsair vs serisi olabılır.
    fsp olabılır
    Collermaster olabilir
    HigtPower olabilir.
    Aerecool olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 13 Aralık 2018; 19:50:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.