Şimdi Ara

RX480 8GB Çizgiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anakartinin biosu guncel mi?sadece acilista cizgi cikiyorsa anakartla ekran kartinin anlamasamamasi yuzunden oluyor onemli olan windows altinda o cizgilerin cikmamasi.8 saat oyun oynadim diyorsun kartin ramleri bozuk olsa kesin cizgi cikardi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

anakartinin biosu guncel mi?sadece acilista cizgi cikiyorsa anakartla ekran kartinin anlamasamamasi yuzunden oluyor onemli olan windows altinda o cizgilerin cikmamasi.8 saat oyun oynadim diyorsun kartin ramleri bozuk olsa kesin cizgi cikardi.

valla hocam en son bu güncellemesi vardı onu kurdum

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4306#bios
  • beta bios kurmussun belki ondan olmustur.3 ay daha eski f12 biosu var bir de onu dene olmuyorsa salla acilista cizgi cikmasi cok onemli degil.ekran karti ile anakart arasindaki bir olay uyumsuzluk diyelim.sen kartini cikarip bana gondersen muhtemelen bende sorun yapmaz ben kartimi sana gondersem sen denesen muhtemelen sen de de sorun olmaz bu durumda kimin hangi parcasi bozuk?anladin di mi kafaya takilacak bir sey degil oyunlarda sorun yoksa acilista isterse darth vader resmi cizsin sorun degil.sen o 4gb rami cikararak duzelttin bence makineyi.
  • quote:

beta bios kurmussun belki ondan olmustur.3 ay daha eski f12 biosu var bir de onu dene olmuyorsa salla acilista cizgi cikmasi cok onemli degil.ekran karti ile anakart arasindaki bir olay uyumsuzluk diyelim.sen kartini cikarip bana gondersen muhtemelen bende sorun yapmaz ben kartimi sana gondersem sen denesen muhtemelen sen de de sorun olmaz bu durumda kimin hangi parcasi bozuk?anladin di mi kafaya takilacak bir sey degil oyunlarda sorun yoksa acilista isterse darth vader resmi cizsin sorun degil.sen o 4gb rami cikararak duzelttin bence makineyi.

aynen hiç sorma valla senin demenle canavar gibi oldu çok teşşekür ederim şimdilik birşey yok aynen karta bomba patlasa açılışta umrumda değil olmadı yeni bi anakarta denerim

dediğin olmasa bilenen bi alt bios güncellerim aman benim tek kitlenme sorun oluyordu onuda halletik hocam hiç bir sıkıntı yok şimdilik tekrardan teşşekür ederim hocam

• rica ederim.sorunun ekran karti degil ram olmasi daha iyi bizim icin.zaten 16gb ram varmis o 4 ilave olarak varmis cikarir atariz ama kartta sorun olsa servisine ver ugras dur.uzun saatler boyunca sorunsuz oyun oynayabiliyorsan hem kartinda bir sey yok hem de takili olan ramlerin sorun vermiyor demektir.acilista bozulma cizgi olursa bir kac saniye artik ona takilma.ya bios degistir ya da monitoru gec ac biraz.forumda daha once bir iki arkadasta daha gormustum bu sorunu ama ne denediysek olmamisti o yuzden cozum olmazsa da dert etme.bir tanidik makinesinde dene kartini muhtemelen sorun olmayacak.
  • quote:

rica ederim.sorunun ekran karti degil ram olmasi daha iyi bizim icin.zaten 16gb ram varmis o 4 ilave olarak varmis cikarir atariz ama kartta sorun olsa servisine ver ugras dur.uzun saatler boyunca sorunsuz oyun oynayabiliyorsan hem kartinda bir sey yok hem de takili olan ramlerin sorun vermiyor demektir.acilista bozulma cizgi olursa bir kac saniye artik ona takilma.ya bios degistir ya da monitoru gec ac biraz.forumda daha once bir iki arkadasta daha gormustum bu sorunu ama ne denediysek olmamisti o yuzden cozum olmazsa da dert etme.bir tanidik makinesinde dene kartini muhtemelen sorun olmayacak.

hocam sana özelden yazdım bakarmısın acil
  • Aseuz kullanıcısına yanıt
    hocam rx480 en güncel sürücüsünü nerden indirebilirim
  • cenomi kullanıcısına yanıt
    Buradan;

http://support.amd.com/en-us/download
  • Sagolasın

RX480 8GB Çizgiler abi peki sendedemi görüntü böyleydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenomi kullanıcısına yanıt
    Buna benzer sorunum vardı konum var.
    Anlık olarak yeşil noktalar çıkıp görüntü anlık gidip geliyordu.
    Resmini çekemediğim içinhttps://forum.donanimhaber.com/rx480-yirtilma-sorunu--123360366 yırtılma videosunu çekebildim.
  • Sagolasın hocam .Allaha şükür bugün sorunu cözdüm.bilgisayarı sıfırlayıp windows8.1 kurdum amd'nin en güncel driverini yükledim sorun düzeldi .

• Halloldu mu ? eğer olduysa güle güle kulllanın canavar gibi karttır kendisi, bize nasip olmadı
  • Halloldu arkadaşlar anakartı değiştim canavar gibi oldu kitlenme o çizgiler falan yok oldu

Şimdide Bu sorun var arkadaşlar
    https://forum.donanimhaber.com/rx480-halletikte-de-kasa-neden-isiniyor--123702376#123702376

:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erron_Black -- 1 Şubat 2017; 9:26:25 >
  • Hocam bende de aynı sorun ortaya çıtı az önce 3 haftadır sorunsuz kullanıyordum şimdi neden oldu acaba?

Kapatıp açtım düzeldi fakat tekrarlayacağından eminim. Bu durumda ne yapmalıyız?
  • https://youtu.be/KeYoNbjw4Dk

Şu videoda gördüğünüz gibi aynı sorunu yaşıyorum oyunlarda herhangi bir yırtılma çizgilenmeyle karşılaşmadım bazen patlamalar oluyor gibiydi ama göz açıp kapama süresi olduğu için emin de olamadım ayrıca bir sıkıntım daha vardı kartla alakalı ekran açıp kapatınca görüntü olmamakla beraber her tarafta karıncalı bir görüntü vardı iadeye verdim ayıplı olup-olmadığina dair sonuç bekliyorum dediginiz gibi başka anakartta yapmazsa da teknik servis anlayabilir mi problemi?

• bloodyberry kullanıcısına yanıt
    baska anakartta yapmazsa nasil anlasin servis bu bir sorun degil ki kartin bozuk degil sadece anakartinla uyusmuyor.anakartin biosuyla alakali bir sorun videodaki baska anakartlarda yapmayacaktir nadiren dekgelir yapan anakarta.
  • Fakat ekranın kartının yayınladığı biosu da güncelledim, kendi anakartımın biosuna da 3 farkli bios sürümü denedim gigabytela da iletişime geçtim onboard vga olmadığı için anakartta problemin kartta olabileceğini iletiler zaten oynadığım oyunlarda da gpu load hiç stabil değilde 100-30 arasında gidiyor fps spike dışında donmalar oluyordu bunun üzerine bu artifact sorunu sonuçta bugün bios ekranında olur yarın masaüstünde diye,donanımın hatalı olduğuna yordum ayrıca ekrani açıp kapattığımda dahttps://youtu.be/qUSNAhhzYic şöyle bir karıncalanma oluyor yani beni ayıplı ürün olduğuna inandıran birden fazla sebep vardı iadeye verdim bakalım sonuç ne olacak.

quote:

gigabytela da iletişime geçtim onboard vga olmadığı için anakartta problemin kartta olabileceğini iletiler

evet anakartimizda sorun var deseler sence de komik olmaz miydi?gigabyte degilim ama forumda o tip sikayetler gordum anakarttan oluyor.

diger soyledigin gpu load surekli oynuyor meselesi benim 380 kartimda da var bu mimarsel bir durum 400 serisinde de aynen devam ediyor.bunu engellemek icin ayar var msi afterburnerde ama o da sorunu cozmuyor bu sefer de 100 olmuyor yani programlar bu kartlarin gpu loadlarini dogru okuyamiyor bunu bir sorun olarak alma hatta acilistaki bozulmayi da sorun olarak alma kartin oyun oynatmasina mani bir durum degilse.donma dersen bu bir sorundur artifact dersen bu bir sorundur ama dedigim gibi adam asus anakarta takar bunda bir sey yok der gecer nasil oldu diye sasirma o yuzden anlatiyorum yoksa sorun varsa zaten hangi marka anakarta takarlarsa bulurlar ama acilistaki bozulmayi bulamazlar eger anakartlarinda sorun yoksa.artifact donma bunlar elindeki anakarttan degilse illa ki denediklerinde ortaya cikacaktir.belki sistemin anakartin amd ekran karti begenmemistir boyle seyler oluyor.aynisindan verelim derlerse alma bence cunku yine aynisi olabilir.nvidia deneyebilirsin degisim iade filan olursa.denemekten zarar gelmez belki anakartin sistemin daha cok sever nvidia'yi.

• Anladım hocam bakalım sonuç nolacak ama gene de şunu beklerim ben kullanıcı ve tüketici olarak benim bileşlerimle problem çıkarıyorsa küçük bir güncellemeyle halledilebilir olması gerek bu desteği sağlamayacaklarsa iade etmek isterim ne kadar problem teşkil etmese de görsel olarak benim görmek istemediğim bir görüntü açılışta onun dışında farkli kablo ve monitörlerde dvi-d girişini kullanarak denedim gördüğünüz gibi karıncalanma mevcut gene inşallah geri dönüşleri pozitif olur ve iadei kabul ederler direk 1060 serisi deneyeceğim farkını verip yardım için teşekkürler.

oyle bir sey olursa iade alirlar 1060 alirsan beni yine bul iste sorun devam ediyor ya da bu kart iyi oldu diye.kartta sorun yok derlerse bile benim sistemimde donma artifact yapiyor sistem uyusmadi kartla diye sen yine iade etmeye calis.eskiden ugrasiyordum ya nasil cozulmez diye simdi ugrasmiyorum olmuyorsa bir de farkli cozum denemekte yarar var nvidia dene belki senin sisteme bu uyuyordur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.