Şimdi Ara

rx470 ile i5 6402p kaç watt tüketir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rx470 ile i5 6402p kaç watt tüketir? merak ediyorum 500watt yeter mi bunlara

Tavsiyem kaliteli 500wattlık bir psu almanız olur Daha ileriye dönük bir olur.

Örnk
    https://www.webdenal.com/highpower-high-power-500w-80plus-bronze-56a-12v-guc-kaynagi_863081.html?gclid=Cj0KEQjwo5--BRCS8ceLjv-XppUBEiQAGp15EPOFADhnORILMwju0iwiPsPCOvFW0qye6EA3CfZdHbYaAgEl8P8HAQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 1 Eylül 2016; 20:11:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• crysef kullanıcısına yanıt
    peki hocam birşey sorucam ben dark n10 alıcam içinde 500w var beni 1 2 ay idare eder mi sonradan watt alabilirim gösterdiğinizi şimdilik 1 2 ay idare etse yeter

Kaliteli bi psu alın ilerde başınız arımasın derim highpower zalman corsair thermalteke colormaster vb gibi markalar tavsiye ederim

Dark n10 boş kasa olarakda alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 1 Eylül 2016; 20:58:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cpu: Ryzen 5 5600 Gpu: ASUS GTX 1060 STRIX Mobo: Asus TUF B450-PLUS II

Ram:CORSAIR VENGEANCE LPX 2x8 2400 MHZ Case:NZXT S340 ELITE

HDD: WD 1 TB SSD: James Donkey JD240 LE

CPU Cooler: bequiet! pure rock slim PSU:CORSAIR CX550M
  • crysef kullanıcısına yanıt
    hocam dediğim gibi ayrıdan bir psu aldığımda biraz aşıyo ve bu sefer i5ten falan vazgeçmem gerekiyo bu kasa içindeki psu i5 6402p ile rx 470 1 2 ay yeterse bana yeter sonra zaten ben yeni psu alırım kasaya

Orijinalden alıntı: MrElmson

hocam dediğim gibi ayrıdan bir psu aldığımda biraz aşıyo ve bu sefer i5ten falan vazgeçmem gerekiyo bu kasa içindeki psu i5 6402p ile rx 470 1 2 ay yeterse bana yeter sonra zaten ben yeni psu alırım kasaya

psu 1 2 aydan fazla götürür tahminen bi kaç sene götürür ama genelde bu tip psular bozulunca diger parçalarıda bozuyo haberin olsun elektrik kesintilerinin sık yaşandıgı bi yerdeysen önermem ama elektrik sorunu olmayan bi yerdeyse bi kaç sene rahat götürür.
    çok arada gittiği için dedim bende bro zaten 1 2 aya kalmaz değiştirmeyi planlıyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.