|
Millet şu an kullandığım kasa ve işlemci soğutucusunu kullanmak istiyorum yeni sistemde. Kasam şu Soğutucu bu cooler master hyper t4 İtopyada şöyle hazır sistem gördüm RADEON-BTS /AMD Ryzen 7 7800X3D/ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB/32GB DDR5/1TB M.2 SSD/OEM PAKET |ITOPYA.COM https://www.itopya.com/radeonbtsamdryzen77800x3dasusradeonrx9070xt16gb32gbddr51tbm2ssdamdradeonsistem_h30610?goster=1#kategori_78Acaba parçaları kendim toplasam daha ucuza gelmez mi? isteklerim şöyle 1 tb 3 bin okuma yazma gücü olan ve önbelliği bulunan bir ssd. 32 gb 6000 mhz ram. 7800X3D için internette okuduğum kadarıyla ideal öneri 9070xt ile birlikte 850 watt bir psu. Böyle bir sistem toplayabilir miyiz millet bu itopyadakinden daha ucuza maal olacak? Bu arada illaha asus olmasına gerek yok. Nebi isimli youtube kanalındaki 9070xt hangi kart alınamlı videosunu izledim, sesliymiş asusun kartlar. Zaten saat hızlarını ben kendim de ayarlarım soputması ve sessizliği iyi olan bir kart olsun yeterli. Önerilerinizi bekliyorum millet. Şimdiden çok teşekkür ederim. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler