Şimdi Ara

rx 9070 xt ve 7800x3d toplama sistem kaça maal olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet şu an kullandığım kasa ve işlemci soğutucusunu kullanmak istiyorum yeni sistemde. Kasam şu

https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-wampspec-01-80plus-550w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html

Soğutucu bu cooler master hyper t4

İtopyada şöyle hazır sistem gördüm

ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    RADEON-BTS /AMD Ryzen 7 7800X3D/ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB/32GB DDR5/1TB M.2 SSD/OEM PAKET |ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/radeonbtsamdryzen77800x3dasusradeonrx9070xt16gb32gbddr51tbm2ssdamdradeonsistem_h30610?goster=1#kategori_78

Acaba parçaları kendim toplasam daha ucuza gelmez mi?

isteklerim şöyle 1 tb 3 bin okuma yazma gücü olan ve önbelliği bulunan bir ssd.

32 gb 6000 mhz ram. 7800X3D için internette okuduğum kadarıyla ideal öneri 9070xt ile birlikte 850 watt bir psu.

Böyle bir sistem toplayabilir miyiz millet bu itopyadakinden daha ucuza maal olacak? Bu arada illaha asus olmasına gerek yok. Nebi isimli youtube kanalındaki 9070xt hangi kart alınamlı videosunu izledim, sesliymiş asusun kartlar. Zaten saat hızlarını ben kendim de ayarlarım soputması ve sessizliği iyi olan bir kart olsun yeterli. Önerilerinizi bekliyorum millet. Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Parça parça kesin daha pahalıya çıkıyor Ancak bu sistemde,anakrt,soğutucu ,ssd ve kasa+powerin değişimi lazım Onlarla 93 bin tl ye yaklaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 21 Ocak 2026; 23:6:41 >

Hazır sistemlerde genelde vade farksız 3 taksit oluyor; 6 olanlar da var ama onların içinde vade farkı da gömülü oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2D3600C18
    2x16GB DDR4-3600mhz DDR4
    Samsung SSD 990 PRO with Heatsink 1TB
  • Ekran kartı 40k

İşlemci 15k

Ram 23k

1 TB M2 5k

---------------------

90k altına toplayabilmeniz mümkün değil gibi bu parçaları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.