Asus rx 6800 aldım fakat elimdeki güç kabloları yeterli oluröu bilemedim Elimde aynı tip kablodan 2 adet var. kabloların giriş çıkışı şu şekilde bir çıkışı 8 pin ama biri boş (7pin) diğer çıkışı 2 adet 6 pin. Rx 6800 2x 8pin girişe ihtiyaç duyuyor. bu iki kablonun 7 şer pinlik uçlarını karta bağlayınca psu ya diğer uçlarda toplamda 4x6pin mi takıcam yoksa 2x 6 pin yetermi? ![]() ![]() Edit: 2lik ufak çıkışlar 6 lıklarla birleşiyormuş şimdi kablolamayı yaptım. Fakat şimdide bios açıyor windows açılmıyor. Sarıyla bir yazı çıktı ekranın ortasında okıyamadım pek hızlı geçti fotosunu çekicem ama sanırım gameboost ile ilgili. Gameboostu kapattım biostan yine aynı biosa atıyor. Anakart msi b550 gaming edge wifi.işlemci ryzen 5 5600x. Anakartı alr almaz güncellemiştim biosu. Bundan dolayımı acaba? edit: çıkan uyarı bu ![]() Bios ekranı ![]() Help kısmı- girince gameboost kurulu cpu tarafından desteklenmiyor yazılı. Xmp profili kapadım oc menusünde pwrformance boot disable yaptım işlemci normal hzıına döndü 3.7ghz 2666 mhz ram fakat hala windows açılmıo biosa atmaya devam ediyor lütfen bilen birileri yardımcı olabilir mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holyturk06 -- 15 Aralık 2020; 19:44:30 > |
Bildirim