Şimdi Ara

RX 580 fan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kartı bugün kullanmaya başladım. Asus dual 8gb rx580. Asusun sitesinde 55dereceye kadar fanlar dönmez yazıyor, burada bir sorun yok. Ancak bugün oyuna girdim birkaç dk sonra sıcaklık 69 dereceye gelmesine rağmen fanlar hiç dönmedi. Radeon ayarlarında bir şeyi değiştirmedim, otomatik ayarlarda. Sorun ne olabilir? Manuel ayarlanabileceğini biliyorum ama otomatik varsayılan halinde çalışmaması garip değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GPUTweakII_Version2001 kur
  • msi afterburner kullanıyor musun? kullanıyorsan eğer ordaki auto seçeneğine tıkla. bazen insan şaşırıp ordaki işareti kaldırabiliyor. Auto yapıp onaylamalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 23 Nisan 2020; 18:16:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vamp

msi afterburner kullanıyor musun? kullanıyorsan eğer ordaki auto seçeneğine tıkla. bazen insan şaşırıp ordaki işareti kaldırabiliyor. Auto yapıp onaylamalısın
    Hocam afterburnerda auto halindeydi zaten, el ile 30 yapmıştım çalışıyor mu diye çalıştı daha sonra auto yaptıgımda fan durmamıştı. Pc'yi yeniden başlattım @odesy arkadaşın yazması üzerine gputweak kurdum şuan tam istediğim gibi çalışıyor. Oyundayken fanı açıyor çıkınca kapatıyor.

Çok teşekkür ederim ikinize de yardımlarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Occt Power Test Sorunu
    4 ay önce açıldı
    Rx 570 Pulse fan problemi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.