Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
RX 570 Sapphire Pulse ITX 4GB

-
-
Bir farkı yok aynı kart. En ucuza göre sıralayınca 1200 liraya 1 tane kart çıkmış. Alabiliyorsanız alın o kartı. Ama alamazsanız fiyat 2000lere yaklaşıyor ve geçiyor.
Bu durumda kartın ederi kaç lira oluyor ki benim konuma gelip bu tarz yorumlar yapıyorsunuz? Sarı site daha uygun dediniz. Bu kart hariç benimkinden daha uygun 1 tane bile fiyat yok. Hani daha uygundu.
Son 30 gün içinde satışa çıkan en ucuz RX560 bile 1100TL zaten. Bu durumda 1200 lira mı yapayım RX570'i?
Bu yapilan yorumları anlayışla karşılamanız mantıklı olabilir. 700 eden kartı 2000 e stok yok diye almak zorunda kalan oyuncular sadece sinirli durumda. Siz de bunu 2000 e satıp ya beklersiniz stokları ya da türkiye den pahalıya satanlardan almanız gerekicek. Miningciler bakmıyor zaten bu kartın yüzüne 4 GB diye, 2000 liraya da 980 satılıyor kimiyerde RX 590 ile yarışır, fiyatı düşürmeniz tüm toplum ve sizin için daha iyi olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır işi yapmak zorunda değilim. Forumda veya sarı sitede eski fiyatlara satan bir kişi bile yokken bu yorumlardaki mantığı çözemedim. 3000 lira yazmadım sonuçta, onu yapanlar da var. Piyasanın durumuna göre belirlenmiş bir fiyata karşı çıkmak son derece mantıksız. 1 kişinin fiyat düşürmesi miningi bitirecekse kartı 700 liraya vereyim. Ya da herkesin rx560 veya 1050ti saatığı fiyatların altına satayım buradaki mantığa göre. Başkasının zekasıyla dalga geçmeye kalkmasın kimse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 26 Mart 2021; 1:42:23 >______________________________
-
Hayırlı satışlar 3000 e koy bencede :)
Kart başka bir platformda 2000tlye satılmıştır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Kesin satılmıştır hayırlı olsun size
980 mi 2 kat güçlü? :) Aralarında %15 civarı fark vardı ilk zamanlar. Şu anda daha da düşmüştür o fark. Hem AMD kartların zamanla performanslarını artırması hem de 570'in 980'e göre daha yeni bir mimariye sahip olması ve dolaylı olarak yeni oyunların daha optimize olması sebebiyle. Youtube'dan bakmak lazım ama aralarında %5 falan fark kalmıştır belki de.
Size ilginç geldi ama bu piyasada bunlar gayet iyi fiyatlar. Piyasanın aşağısında satmadığım içim taşlanmak asıl garip olan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
-
3 hafta once cyberpunkta 2k da orta ayar yüksek dokuda 40 fps alıyordum rx 570 1080p de zor 40 alıyor
Gigabyte 3 fanlı modeldi ötekiler nasıl alır bilmem gerçi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayraTsu07 -- 26 Mart 2021; 21:28:3 >
Oyundan oyuna değişebilir. Cyberpunk oynamadım hiç. Ortalama farklsrından bahsediyorum ben. Oyunlara indirgeyeceksek RDR2'de RX570 geçer çok büyük ihtimalle. Benzer performansta kartlar yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 26 Mart 2021; 21:34:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
-
Çoğu yerde rx 580 i bazı yerlerde 590 u geçiyor kart kendim bizzat test ettim gücünü aşırı sağlam bir kart heleki gigabyte g1 versiyonu
Ama şaşırdım sadece o, galiba get gibi bir sistem ile sattınız, yani 600 liraya zor satılan bir kart 1 günde gitti 2 liraya, ne derseniz diyin bu piyasada bile çok o fiyat
Hayırlı olsun satışınız. Piyasadaki en ucuz fiyat olmasına rağmen yine de ufak bir linçlenmişsiniz :)
-
Kime göre neye göre, böyle düşünen bir ben miyim, şu an 1800 liraya satılan 980 yerine bunu almak daha mı mantıklı, ucuzlugunu anlayamadım 8 GB olana belki miningciler para veriyor ama yinede mantıksız bu fiyata ucuz denmesi. Yani daha performanslı kart bu piyasada ucuzken neden böyle birşey dediniz?
quote:
Orijinalden alıntı: marowak
Bu mesaj silindi.aradaki fark, birini ödediğin karşılığında alabiliyorsun. diğeri selam gönderiyor.
1200 tl ye o kartı ancak dolandırıcı satar. değilse alın 1300 tl ye sizden elden teslim alayım.
-
En Beğenilen Yanıtlar

Bu yapilan yorumları anlayışla karşılamanız mantıklı olabilir. 700 eden kartı 2000 e stok yok diye almak zorunda kalan oyuncular sadece sinirli durumda. Siz de bunu 2000 e satıp ya beklersiniz stokları ya da türkiye den pahalıya satanlardan almanız gerekicek. Miningciler bakmıyor zaten bu kartın yüzüne 4 GB diye, 2000 liraya da 980 satılıyor kimiyerde RX 590 ile yarışır, fiyatı düşürmeniz tüm toplum ve sizin için daha iyi olabilir.
|
Benzer içerikler
- razer viper mini signature edition
- jagermeister bardaklı set fiyat
- delamore parfüm
- kırık ps4
- edifier s2000mkiii
- 16k televizyon
- ps4 pro ne zaman çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X