Şimdi Ara

RX 570 Sapphire Pulse ITX 4GB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kendimden özür diliyorum. Seninle tartıştığım için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Hâlâ haklıyım diyor 😂 sıkıntı yok hocam, kimin küçük olduğu belli oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Piyasası sürekli değişen iniş çıkış yaşayan ürünler birer metadır . Bu ürünlere o anın şartları ne gerektiriyorsa onu öder insanoğlu . Arz-talep ilişkisi diye birşeye rastlamamış olmanız bu güne kadar gerçekten enteresan . Ekran kartı arzı yok , talep inanılmaz boyutlarda . Firmalar ellerinde az bulunan kartları fahiş fiyattan vermek zorunda, neden ? Yeterli lojistik yok 200$ fiyat etiketine sahip bir üründen 100 tane satıyorsa şuan 10 tane satabiliyor . 3060Ti ülkeye ilk girdiğinde 5900-6500 arası rakamlar gördük kısa süreliğine , hatta bu forumda bu kart 4000lerden çıkacak 2080 sahipleri kartlarını 3000-3500 e koymaya başlasın diyenler oldu . Şuan 3060Ti 10K TL ödeyerek bile sahip olamıyorsunuz . Oyuncular oyun oynamak istiyor , ekran kartınız yoksa oyun oynayabilir misiniz? Evet seneler önce çok ucuz rakamlara kartlar alındı 1000TLnin altında , bırakın 570 , 580 satıldı binlerce adet . Zaten bu kartların mining için fellik fellik arandığı aşikar , 4GB olanlar şuan ki çılgın fiyatlardan gitmiyor çünkü ethereum kazanlar bu kartlarla ilgilenmiyor . Şuan canı oyun oynamak isteyen adam gidip RX580 için 4000-5000 lira para ödemez . Onun alıcısı minerdır . İlla bir kart alınacaksa mütevazi eskilikte GTX960 4GB gibi , 1050Ti 4GB gibi hatta daha eskiye gidersek 770 , 780 gibi kartlar 1000TL nin altında bulunabiliyorsa alınıp mütevazi şekilde oyun oynanır , deli paralar harcanmaz . Ama ben bir oyuncu olarak gidip 5000TLye 580 alırsam ve 6-7 ay sonra o kart 1500 liraya düşerse bana koyar açıkçası aradaki farka bir sürü premium bilgisayar parçası alınabiliyor ! Şuan en mantıklısı APU sistemlere yönelmek yada mütevazi eskilikte 1080p oyun oynatabilecek ucuz kartlar . Ama konu sahibi arkadaşın fiyatını eleştirmek yersiz çünkü 570 maalesef bu fiyatlardan piyasada kendine yer buluyor bunu bu arkadaş belirlemiyor piyasa zaten kendi kendine buldu bu fiyatı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SkörtılReyiz kullanıcısına yanıt
    Kimsenin fiyatını eleştirmedim ben uygun fiyata sattığım kart yüzünden dolandırıcı damgası yiyip ederi fiyata ve acil satmak isteyenlerede dolandırıcı diyen arkadaşa 2 çift lafım oldu O kadar Hâlâ da dolandırıcı diyordur muhtemelen

Bu satıcıda yüksek(yani 980 satılırken) fiyata koymasına ve satılmasına şaşırdım o kadar, umarım get alışverişinde bir sorun yaşamamıştır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam 1800 e GTX970 bile nazlanarak satıyor insanlar artık . 980 falan yok o rakamlara daha .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.