Şimdi Ara

RX 570 Sapphire Pulse ITX 4GB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kusura bakmayın 580 felan mı bu ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Ben 1300 e verdim 980 imi 3 hafta önce şimdi dolandırıcı mı oldum hocam? Bu nasıl bir düşünce? Sırf stok yok diye 500 lira kar etmedim gittim 1300 e verdim. Cidden bu şekilde mı düşünüyor insanlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kayraTsu07

Kusura bakmayın 580 felan mı bu ?

youtube dan inceleme bakabilirsin. 970 den iyi 980'e yakın, 1060 ayarında bir kart.

Ben testleri bilmem hocam kendim hem 570 hem 980 kullandım arasındaki fark ucurumdu armor edition 570 de 1080p mediumda 40 fps zor aldım gigabyte g1 980 de 2k da 40 fps rahat çekiyordu.

• quote:

Ben 1300 e verdim 980 imi 3 hafta önce şimdi dolandırıcı mı oldum hocam? Bu nasıl bir düşünce? Sırf stok yok diye 500 lira kar etmedim gittim 1300 e verdim. Cidden bu şekilde mı düşünüyor insanlar ?

piyasa durumundan dolayı eksik fiyata verdiğin karttan, başkalarından hıncını almana gerek yok.

kartını 2000 tl ye kadar satabilirdin. herkes senin gibi olsa haklısın. satıcısından üreticisine kadar herkes fiyat artırmışken senin bu durumda kalman doğru olmaz.

1300 tl ye kart sattın, benzer bir kart olan 1650-1650 süper için 3000-4000 tl gibi rakam vermen lazım.

nvidia 1050ti yi yeniden 210 dolardan çıkaracak. sen düşün artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forvet09 -- 27 Mart 2021; 15:9:28 >
    Hayır dostum 1300 e satana dolandırıcı diyorsun paranın pesinde değilim stok yok diye 1700 e satabilirdim ama neden satayim, bu gibi laflar beni sinir ediyor yok satan dolandırıcı yok satan varsa banada birtane sizin laflariniz yüzünden piyasa dahada kötüleşiyor ve nvidia rtx 2060 yeniden yayınladı 239 dolara amerikada

• quote:

Hayır dostum 1300 e satana dolandırıcı diyorsun paranın pesinde değilim stok yok diye 1700 e satabilirdim ama neden satayim, bu gibi laflar beni sinir ediyor yok satan dolandırıcı yok satan varsa banada birtane sizin laflariniz yüzünden piyasa dahada kötüleşiyor ve nvidia rtx 2060 yeniden yayınladı 239 dolara amerikada

istisnalar kaideyi değiştirmez. piyasa fiyatından çok ucuza bir ürün veriliyorsa iki sebep vardır.

ya dolandırıcıdır ya da kartı bozuktur.

Ne düşüğü ya, 5 kişi 2000 e koydu diye 980 i piyasa mı arttı, 1300 liraya koydum dolandırıcı olduk yani, eskiden 1300 liraya 3 ay beklerdi ben düzgün insan yok diye 1 günde satıldı kartım. Şu piyasa olayına yükseldi mukseldi demeyin yükselen tek şey miningden dolayı artan rx 580 ve stok sıkıntısından dolayi bulunamayan 3000 serisi. Allah için biraz düşünün artık 7 8 senelik karta 1800 çekene haklı diyip altına koyana dolandırıcı diyorsunuz.

• quote:

Ne düşüğü ya, 5 kişi 2000 e koydu diye 980 i piyasa mı arttı, 1300 liraya koydum dolandırıcı olduk yani, eskiden 1300 liraya 3 ay beklerdi ben düzgün insan yok diye 1 günde satıldı kartım. Şu piyasa olayına yükseldi mukseldi demeyin yükselen tek şey miningden dolayı artan rx 580 ve stok sıkıntısından dolayi bulunamayan 3000 serisi. Allah için biraz düşünün artık 7 8 senelik karta 1800 çekene haklı diyip altına koyana dolandırıcı diyorsunuz.
    Daha fazla yazmama gerek yok anlamıyorsun, anlamayacaksında.
    Gir bir internet sitesine e.kartı fiyatlarına bir bak.
    İstersen link vereyim. Dünyadan biraz habersiz gibisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamam ben ismimi dolandırıcı diye değiştireyim sizde zeki diye değiştirin o zaman 1300 e verdim ya kartı

• quote:

Tamam ben ismimi dolandırıcı diye değiştireyim sizde zeki diye değiştirin o zaman 1300 e verdim ya kartı
    Senin yaşın küçük anlaşılan. Tedbir aklın gereği. Hayattan biraz tokat ye öğrenirsin.
    Bir musibet bin nasihatten iyidir demişler.
    Sen böyle ucuz kartlara direk atla. Mesela o 1200 TL lik rx570 ile ilgilen. Önce pollyannacılık oynayıp para gönder istersen.
    Hatta 1600 TL lik rx580 8 gblar var. Onlara da bakabilirsin.

Bir adama nasıl haksız olduğunu anlatabiliriz :)))

Ederinde satan insanlara dolandırıcı diyen bir mahlûk. Benim yaşımın küçük olduğunu söylüyor. Biraz düşün ne yazdıkların hakkında. 570 1200 liraya satsalar ne güzel. Eskiden 600 zor satılıyordu. 2 katı fiyat çekmek normal.
    Kendimiz taş gibi 980 sattık. Dolandırıcı diyor bana :))

Arkadaşım boşuna uğraşma, anlamazlar. 980 570'den çok daha iyi kart diyen bir tipten ne kadar mantık bekleyebilirsin. 570 7-8 senelikmiş, 980 ondan daha eski halbuki.

570'in 1080p'de 40fps aldığı yerde 980 2K'da 40fps alıyormuş. Hangi dünyada yaşıyor arkadaş acaba.

Piyasanın üstünde dediler ama üstünde olmadığını gördüler. Sonra da piyasanın altına satmadık diye suçlu olduk. Kafaya bak :) Sanki biz düzelteceğiz piyasayı.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Aha bide yalancı olduk 😂😂😂 test videosunu atayım istersen sana ve arkadaşına

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Ben size birşey demedim ancak ederinde satan insana "dolandırıcı" dedi. Ve 980in cidden 570 den düşük olduğuna inanırsan daha kullanmamışsın demektir. Kullanmadığınız birseye laf yapmak doğru değil. Yaş burda kimin küçük bilmiyorum ama haksız olmasına rağmen devam ediyor bu tempoya arkadaş. Benim paraya ihtiyacım yok evet 1800 e 2000 e satabilirdim ama neden satayim? Neden yani dediğin gibi 8 senesine basacak kart. Paraya OKADAR ihtiyacım yok. Ederinde koydum birini mutlu etmek için. Sizin sistemin RTX 2080 SUPER I9 9900K ve stok sıkıntısı olduğu için sattınız 1800 e ve digerleride uçuk fiyata sattığı için, ama 1200 e satsan ne olurdu? Zarar mı etmiş oluyordunuz? Yok yok dolandırıcı oluyordunuz arkadaşın dediğine göre. Bu mantık beni sinir ediyor. Hâlâ da haklı olduğunu düşünüyor.

• quote:

Ben size birşey demedim ancak ederinde satan insana "dolandırıcı" dedi. Ve 980in cidden 570 den düşük olduğuna inanırsan daha kullanmamışsın demektir. Kullanmadığınız birseye laf yapmak doğru değil. Yaş burda kimin küçük bilmiyorum ama haksız olmasına rağmen devam ediyor bu tempoya arkadaş. Benim paraya ihtiyacım yok evet 1800 e 2000 e satabilirdim ama neden satayim? Neden yani dediğin gibi 8 senesine basacak kart. Paraya OKADAR ihtiyacım yok. Ederinde koydum birini mutlu etmek için. Sizin sistemin RTX 2080 SUPER I9 9900K ve stok sıkıntısı olduğu için sattınız 1800 e ve digerleride uçuk fiyata sattığı için, ama 1200 e satsan ne olurdu? Zarar mı etmiş oluyordunuz? Yok yok dolandırıcı oluyordunuz arkadaşın dediğine göre. Bu mantık beni sinir ediyor. Hâlâ da haklı olduğunu düşünüyor.
    Ama laf anlatılmaz. Deveye hendek atlatmak daha kolay.

Senin icin evet. Kendini haklı görmeye devam et. "Küçük yaşlara" iyi örnek oluyorsun.

• quote:

Senin icin evet. Kendini haklı görmeye devam et. "Küçük yaşlara" iyi örnek oluyorsun.
    Hayatı kendi çevrende döndüğü fikrini bırak, sen istisna bir durumsun. Ortalık e.kartı satışı ile dolandırılmış bir ton insanla dolu.
    Sana bakılıp insanlar değerlendirilmez.
    Sen şimdi eski fiyatınla araba da satarsın. Evde satarsn haberimiz olsun.
    Sevinelim biraz.

RX 570 Sapphire Pulse ITX 4GB
    Bakin ben 7000 liralık ürünü 1300 e satmadım. Bu arkadaş 980 in matrix versiyonunu satıyor 1900 e belki düşer ve 2 ayına basacak ilan.
    RX 570 Sapphire Pulse ITX 4GB

Bakin böyle ilanda var alırlar mı? Tabiki bilmeyen 1 kişi gelip alacak.
    Ama ederi fiyatına koydum diye bana dolandırıcı diyemezsiniz. Ben 4 ay önce 1350 ye aldım 3 hafta önce 1300 e sattım. Bunu başkası aciliyetten satabilir. Yada durumdan yararlanmak istemeyen olabilir. Siz 50 liralık evi tabiki 40. ye satamazsınız. Onda çok büyük para var. Ama aciliyeti olanda dolandırıcı mı oluyor hocam? Hâlâ dediğinizde haklı mı görüyorsunuz kendinizi? RX 570 Sapphire Pulse ITX 4GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayraTsu07 -- 27 Mart 2021; 16:30:44 >

Ama tabiki annemin halamın yanina gittim kargo olsa olur mu diyip 1 haftalık hesap olurda fiyatda düşükse haklısınız o şimdi değil herzaman vardı 10 sene öncede şimdide..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayraTsu07 -- 27 Mart 2021; 16:36:54 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.