Şimdi Ara

RX 480 İÇİN FREESNYC MONİTÖR TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu monitörün üst seviyesini aldım. Fiyatına göre iyi gibi ama forumda ki çoğunluk karşı çıkacaktır almana.
  • özellikle curved tercih sebebi olduysa güle güle kullanın, ona alternatif bir şey istiyorsanız da 1ms 75hz viewsonic VX2257 modeline bakabilirsiniz.
  • bu monitörü kullanıyorum inceleme imzada bakabilirsin genel olarak memnunum diyebilirim freesync ile oyun oynamak gerçekten çok zevkli oluyor oyunlar daha bir akıcı oluyor.

fp oranı iyi bir monitör diyebilirim bütçem fazla derseniz de 144 hz versiyonu da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 19 Mart 2017; 23:11:15 >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de rx 480 ile monitör alıcam hatta viewsonic xg2401 için karar kılmıştım ama tn panele zor ikna olmuştum. Şimdi yine tn mi ips mi alsam diye kararsız kaldım /: bütçe 1100-1200 freeseync güzel bi ips önerin var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke rx 480 i biraz erken alsaydın vatanda hafta sonu Rx 480 gaminx x 8 g 1050 tl idi ben ordan aldım rx 480 imi monitöre bayağı bi fiyat kaldı . İndirim Gecen hafta sonu idi yani 18 19 mart
  • Merhabalar, Asus'un VG245H modeline bakabilirsiniz. freesync 75hz pivot kasa. Başarılı bir ürün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.