Şimdi Ara

RX 480 ÇIKIŞ TARİHİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nova Bilgisayar ve Ebrar Bilgisayar'ın verdiği bilgiye göre çıkış tarihi 15 Ağustos olan RX 480 MSI modeli ne kadar doğru? Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sürekli ileri tarihe atıp duruyorlar ne kartmış be gelemedi 1,5 aydır.
  • Aynen 15'inde de gelmezse yapacak bir şey yok rakibini,GTX 1060'ı alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyselak -- 8 Ağustos 2016; 12:16:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyselak

Aynen 15'inde de gelmezse yapacak bir şey yok rakibini,GTX 1060'ı alacağım.

1060 da çok fiyat farkı var dostum,nova da 200 civarı
    Amazonda bile stok yok 2.el 970 lere bakıyorum,temiz birşey gelirse 750-800 lira civarı alacağım
  • Fiyat için degil geleceğe dönük olduğu için

• Hay senin gibi firmanın AMD taaaaaa ........

Çok yoğunluk varmış da üretim yetişmiyormuş muş hadi ya

Hiç bir zaman Nvidia kadar satamayan AMD ye mi çok yoğunluk varmış?

Nvidia nın kartları çatır çutur satarken sen nasıl piyasaya kart üretemiyorsun?

Madem adam akıllı kart süremeyeceksin piyasaya çıkarma ulan kartları ayı !
  • Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    Aşağı tükürsen AMD yukarı tükürsen Nvidia. İkisi de amerikan firması. İstedikleri gibi at oynatıyorlar.

Şu caponlar girseydi bu işe böyle olmazdı. Adamlarda şeref var haysiyet var. Sözünü tutmayınca harakiri yapan şerefli insanlar :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rerererara

Aşağı tükürsen AMD yukarı tükürsen Nvidia. İkisi de amerikan firması. İstedikleri gibi at oynatıyorlar.

Şu caponlar girseydi bu işe böyle olmazdı. Adamlarda şeref var haysiyet var. Sözünü tutmayınca harakiri yapan şerefli insanlar :D

Ben bunu bu forumda daha önce çok dile getirdim ama anlayan var mı. Adamlar at gözlüğü takmış dikine gidiyor yok amd yok nvidia diye. Bunların ikiside birbiri ile bağlantılı firma. Birinin ıh dediğine diğeri gık diyemez. Kazanan Amerika diyorum dinleyen yok. Neyin kavgasını güdüyorlar anlamsız yahu.
  • Birde şu fanboy olayını anlamıyorum.Hangisi senin aradığın fiyatta daha güzel kart yapmışsa onu al kardeşim.Adamlar oturduğu yerden sen adamları millete savunuyorsun.

• 2 aylık kart bekleyişi ardından amd 480 yerine amazondan zotac 1060 mini aldım bana gelişi 930 tl.
    Şimdi kafam rahat gta fiyatı düşsün diye bekliyorum

• Ayın sonuna kadar bekleyebilirim MSI modelini ancak yine çıkmazsa ya MSI gtx 1060 ı alıcam yada bütçe artırıp 1070 i denicem artık beklemekten çok sıkıldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.