Şimdi Ara

Rx 480

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acaba MSI modelimi Yoksa Sapphire Modelimi daha iyi fiyat bakımından yakınlar bir birine?

• kimi msi diyecek kimi sapphire diyecek kime guvenip de alacaksin bence biraz daha ac konuyu.bu sekilde sari cizmeli mehmet aga bence msi al niye canim oyle istedi anlatabiliyor muyum?
  • bu konuyu bence ana konu yapalım. sapphire vs msi olarak herkes fikrini söylesin. çünkü her gün her gün aynı şeyleri yazmaktan bıktı insanlar. kesin cevabı olsa bu dersin geçersin de herkesin beklentisi görüşü farklı. ben msi tercih ettim. sapphire 20-30 lira daha ucuzdu rx 470 modeli olarak.
  • Fiyat farkı yok denecek kadar az soğutma ve performans açısından hangisi daha kaliteli ?
  • 1 Fps bile bence önemli
  • tekerleme söyle parmak hangisine giderse
  • Velenia V kullanıcısına yanıt
    Saphire amd nin sağ koludur. Msi herkese.çalışır ama saphir sadece amd.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yıllarca sapphire hd 7870 xt ekran kartını kullanmış biriyim.Hala da kullanıyorum.Performans açısından bakarsak diğer hd 7870'lerden daha ilerideydi sapphire'in bu modeli ancak sessiz olduğunu kesinlikle söyleyemem.Ayrıca yaz aylarında pc başında oyun oynamaya kalktığımda kartın sıcaklığı bayağı bir yükseliyordu.Terlediğimi bilirim bazen.Kışında yükseliyordu ama bir zararı olmuyordu tabiki.Şimdi yıllar geçti sapphire belki bu sorunları düzeltmiştir ama ben bir daha ekran kartı alacak olsam sapphire model almazdım.
  • MSI'da kullandım Sapphire'de. İkiside verdiğim paranın karşılığını verdi. Sapphire burada daha iyi görünüyor. Benim tavsiyem Sapphire'den yana olur.
  • Bellek hızlarına bak. Rakamlar çok yakınsa msi al. Eger arada uçurum var ise sapphire dusunulebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım sapphire daha iyi hocam memory mhz daya yüksek msi a göre
  • Sapphire Çekirdek Hızı 1203Mhz Bellek Hızı 8000Mhz ///// Msı Çekirdek Hızı 1317Mhz Bellek Hızı 8010Mhz
  • msi daha iyiymis performans olarak ve sogutma olarak da daha kotu olamaz.bence msi al ama bu sefer canim istediginden degil gorunuse gore ben msi alirdim.bu sapphire kotu anlamina gelmez herkesin tercihi farkli olabilir.
  • sapphire'ın leş kutu içeriğinden dolayı msi. 15li karton yumurta paketine koymuşlar resmen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.