Kendi yazıcımı bulamıyorum, sahibinden de 15-20 liraya satılan yazıcılardan alsam mı motorları hatrına ne dersiniz ya da 20 lira veriyorsan yazıcı motoru için şu kadar daha ver şu motordan al diyebileceğiniz bir dc motor var mıdır?
Çok makbule geçerdi :) yine de çok teşekkür ederim çok sağolun. İnşallah bulurum işe yarar bir motor.. kendi yazıcımı bulamayınca sahibinden e baktım baya ucuz yazıcılar var motoru hatrına alınabilecek ama işe yarar büyüklükte daha doğrusu geri beslemesi işe yarar değerlerde olur mu bilemiyorum o yüzden siz abilerim kardeşlerimden öneri bekliyorum.. direk dc olarak akü şarj ünitesine bağlayıp kullanacağım gerek bisikletle gerek rüzgar gülü ile tahriklendirebileceğim bir motor aramaktayım.. Kamyon fanına baktıracağım bu gün yarın başka önerileriniz nelerdir?
herkeze merhabalar elimde şarzlı matkapla çeevirdiğimde 20 25 volt gerilim alıyorum 12 volt 50 watt lık bir ampulü sadece kızartıyor ben bu motorun çıkışlarını direk aküye bağlasam doldururmu yanlız motor sarımı üç faz altyernatif çıkıyor ben doğrultma devresi yapıp iki uca indirmeyi düşünüyorum
herkeze merhabalar elimde şarzlı matkapla çeevirdiğimde 20 25 volt gerilim aldığım bir çamaşır makina motoru var 12 volt 50 watt lık bir ampulü sadece kızartıyor ben bu motorun çıkışlarını direk aküye bağlasam doldururmu yanlız motor sarımı üç faz alternatif akım çıkıyor ben bunu doğrultma devresi yapıp iki uca indirmeyi düşünüyorum sizce uygunmudur
şarjlı matkapla düşük devirde çevirebildiniz sanırım ki anca kızarttı lambayı oysa canavar gibi yakması lazım çünkü çamaşır makinesi motoru 800 ya da 1000 devirliktir, bu devirlerde dönderebilirseniz lambayı epey parlatır diye düşünüyorum. Biraz bekleyelim üstatlar bakalım ne diyecekler..
hayır fisher-paykel motor değil bildiğimiz asegron motor gibi sadece ortadaki statörde 4 kutup mıknatıs var
sayın şefim iyi akşamlar,
benim bildiğim akülerin üzerinde misal 90 ah (680A) diye fi ifade var bu 680A anlık max çekilebilecek en yüksek değer diye biliyorum mesela marş dinamoları yüksek akım çeker yani bence kullanılabilir yine bence (yanlışta olabilir eğer saate 90 amper ise yarım saate 180 amper gibi kullanılabilir
bu arada kanat yapan ustalara bi sorum olacak bir kanadın tahmini ağırlığı ne kadar olmalı kanat uzunluğu 140 cm olacak şuanda yapmaya çalıştığım kanadın biraz ağır olacağını tahmin ediyorum bi zararı olurmu?
sayın şefim dediğiniz şekilde denemedim fakat aküden o kadar ani akım çekmek aküye zarar verebilir ani deşarj olayı elimde bir akü kılavuzu var yani akü vuçlarını kısa devre etmek gibi fakat şunu biliyorum arabanın marş dinamosu bile sürekli 2 dakika marşa basılsa hemen hemen biter akü suyu kaynamaya başlar benim (eski külüstürden teçrübem) saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: trak_med
sayın şefim iyi akşamlar,
benim bildiğim akülerin üzerinde misal 90 ah (680A) diye fi ifade var bu 680A anlık max çekilebilecek en yüksek değer diye biliyorum mesela marş dinamoları yüksek akım çeker yani bence kullanılabilir yine bence (yanlışta olabilir eğer saate 90 amper ise yarım saate 180 amper gibi kullanılabilir
aku hakkındaki bu yorum tamamen doğru !
literatürde otomobil aküleri starter ,kalkış aküleri olarak geçer.sıradan bir otomobil marş motoru bile soğuk bir motoru çevirirken
150-250 amper çekebilir.ama bu 100 amperlik bir aküden bir saatte 100 amper çekebilirsiniz anlamınada gelmez.bahsi geçen motor zaten tam yükteyken
880 watt çekecektir.yani daha az yükteyken belkide 100 watt çalışmasına yeter.bir de sen motoru bir saat boyunca değil 2 dakika çalıştıracaksın
buda şu demek 30 watt enerji tüketimi.dolayısı ile hayli hayli yeter....
quote:
Orijinalden alıntı: trak_med
bu arada kanat yapan ustalara bi sorum olacak bir kanadın tahmini ağırlığı ne kadar olmalı kanat uzunluğu 140 cm olacak şuanda yapmaya çalıştığım kanadın biraz ağır olacağını tahmin ediyorum bi zararı olurmu?
balans olmadığı sürece bir problem olmaz.hafif rüzgarda biraz geç kalktığını düşünebilirsin ama öte yandan dizayn ı iyi yapılmış bir kanadı ağır olsa bile döndüremiyen rüzgardan pek bişey beklemekte doğru olmaz.benim 2.5 metre çapındaki kanat takımım flanşı ile 8 kg ama gel görki boşta 10 km hızda 160-170 devire çıkıyor
arkadaşlar elimde birkaçtane denemelerimden kalma motorvar .bunları ihtiyaç sabibi arkadaşları uygun fiyata verebilirim.
motorların özellikleri.
1. motor dc 24 volt 10 amper 1000 devir 2. motor 220 volt 3 faz servo 3000 devir .5-6 adet mevcut (üç faz doğrultulup birleşice 180 devir 12 volt 5-600 devir 7 amper.bu motordan çok sattım) 3.motor 110 volt 3 faz ac servo 300 devir 12 volt 1000 devir 30 amper .metin bilek için ayrıldı şimdilik 4. motor dc 50 volt 1000 devir 5 amper
ihtiyacı olan arkadaşlar profilimden bana ulaşabilirler,
kolay gelsin
invertör gibi bir cihaz çalıştırmayacağımız için buradaki voltajın 9-10 volta düşmesi çok önemli değil,önemli olan akünün start süresince verdiği akımı koruyabilmesi.
quote:
Orijinalden alıntı: malisert32
Eyvallah Mehmet bey dostum.Tam isabet örnek oldu,inverter.Tabi voltaj düşümü takdir edersinizki motorlar içinde önemli.Yani bu motor bize;hayır arkadaş voltajın düşük çalışmam diyemez ama,normalde atıyorum 1HP güç veriyorsa voltaj düşümüne oranla gücü hızla düşecektir.
Aslında yukardaki anlık akü verimlerine bende katılmak zorundayım.Bilmemek ayıp değil kabilinden;bu yorumum hem özür niteliği taşısın hemde kendi yazılarımı,görüşümü düzeltmiş olayım.
Evet denemesini şimdi yaptım sonuçlar yorumsuz huzurlarınızda.Voltaj düşümü konusunda haksız sayılmam ama arkadaşlar bu teknoloji harikası aküler için Mehmet bey dostum,trak-med'de haklılar.7,5A aküde 16A yük denemesinde voltaj 13,05'den direk 11,5V'a düşüyor.1-2 dk. sonra hızla düşmeye başlıyor.bağlantıyı kestiğimde 1-2 dk.da voltaj tekrar 13,05 V'a kendiliğinden çıkıyor. Tabi önemli olan teori+kendi doğru uygulamalarımızla doğruları tespit etmek.En azından ben yanlışlarımı düzeltmiş oldum.Saygılarımla
arkadaşlar bi düşüncem var sizlerle paylaşmak ve bilgi almak istiyorum. şöyle ki . 1 beygirlik ucuz jeneratörlerden alacagım. benzinli motor kısmını söküp yeğenime küçük benzinli araç yapacagım. ve elektrik jeneratörünü de çatıya rüzgar jeneratörü olarak yapıp direk cıkışlarından banyoya elektrikli ısıtıcı yapsam acaba randıman alır mıyım ? acaba elektriki bir sorun cıkar mı. yaklaşık 800w lık infrared ısıtıcı resistans baglasam sürekli yük hali jeneratöre zarar verir mi ? yükü düşürmelimiyim ? döndüğü kadar ısıtsın alan küçük zaten pek bişey beklemiyorum. ev izmirin yüksek yerlerinde bornova da . rüzgar alır . ev direk izmir manzaralı ynai önü açık. 3-5 metrede sürekli rüzgar alır diye düşünüyorum.
fena fikir değil ama o alternatör randımanlı elektirik üretmek için kaç devir istiyor acaba, rüzgarla onun ihtiyaç duyduğu devri yakalayabilecek misin?
bu işlerden hiç anlamam ama youtube'da şöyle bir video gördüm. hemen aklıma siz geldiniz. belki daha önceden verilmiştir ama ben yinede paylaşayım:
benzin jeneratörünü ben denedim 2000 deviri bulman lazım oda mümkün değil boşuna uğraşırsın
quote:
Orijinalden alıntı: malisert32
Sn. why_living;sizi bu bölümdede görmek güzel,750W smps trafoyu kendisi tasarlayıp,teli saran ve sorunsuz sürüp verim alan kabiliyetli,başarılı forum arkadışımız olmanıza ayrıca seviniyorum. Bu projenizdede plan güzel ama jeneratör motoru değilde sabit mıknatıslı,yüksek verimli(1-3 kw max.)bir alt. yaparsanız yada teminiyle bu iş çok güzel olabilir.Önemli olan alt.,bu jeneratörler uyartımlı ve R.E.sine göre daha yüksek dv. isterler.Sonrasında rez. yükü ör;2 yada 3'e ayrılıp röleyle yada yarı iletkenlerden tasarlanmış röle azmanlarıyla yıllarca sorunsuz kullanırsınız.Yalnız malûm İzmir sıcak memleket bu tasarım yaz geldimi klima olmalı değilmi?
dostum böyle şeyler mahçup ediyor . hem devre bana ait değil . başka forumlarda özellikle şener abinin paylaşımları ve yardımları yatsınamaz. bize yol gösterenler mutlaka olacak bize düşen geliştirmek.
bu düşüncemde elimdekini değerlendirmek istiyorum sadece. sağolasın
arkadaşlar benzin jeneratöründe hiç regülatör yada yükseltici baglamadan direk yük ile sürecegim. yapabilirsem sizlerle kesin paylaşırım. sağolun yardımalrınız için .