Şimdi Ara

Rüzgar sesi çıkaran eksoz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
13.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rüzgar sesi çıkaran eksoz diye bişey var maliyeti nedir beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim.

• onlar egzos değil;egzoscu egzos ucunun içine küçük bir parça kayantıyor;egzos gazı da çıkarken o parçaya çarparak çıkıyor böylece bahsettiğin ses çıkıyor.

maliyeti 7-8 ytl anca tutar

ama yerinde olsam yaptırmazdım;çünkü o kadar da iyi bişey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 19 Şubat 2008; 18:51:50 >
  • Eyvallah birader
  • aman dostum yaptırma öyle şeyler arabaya. modifiye yapacaksan elit şeyler yap. çok çakal bir şey o ıslıklı egzost lar.
  • burada var ilk gördüğüm zaman hoşuma gitti bir nevi özendim ama sonradan baktım ki pek de iyi birşey değil adam sokak aralarında basıyo çocuk var uyuyan sonra gereksiz ses yapıyo istediğin zaman yapıp istediğin zaman da yapmama gibi bir şansın olsa neyse ama öyle bir şansın yok gaza bir parça fazla yazdığın anda direk sesi çıkartıyor biraz uçak sesinede benziyo sanki
  • bu kadar basit bi şlem olduğunu bilmiyodum bunu yapmanın. ama pek te güzel bir ses çıkarmıyor bence . bana kalırsa taktırma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    turbodan gelen ıslık sesi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bencede taktırma arbanın orjinalliğini bozma
    herzaman güzel değil ama bazende hoş oluyo trafik yavaş akarken bi boşluk bulduğunda birden basınca çok hoş bir ses çıkartıyo ama her zaman değl tabi ki
  • egzost ucuna takılan(kaynatılan) küçük parçayla bu sesi elde edebilirsin ama gaz çıkışını düşüreceğinden aracın hararet yapacaktır... değişik tipte egzost uçları var onları kullanarak elde edebilirsin böylelikle hararet olayınıda çözmüş olursun.
  • hatırlatma hararet zararlıdır..
    quote:

Orjinalden alıntı: rs4

egzost ucuna takılan(kaynatılan) küçük parçayla bu sesi elde edebilirsin ama gaz çıkışını düşüreceğinden aracın hararet yapacaktır... değişik tipte egzost uçları var onları kullanarak elde edebilirsin böylelikle hararet olayınıda çözmüş olursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aemred

hatırlatma hararet zararlıdır..
    quote:

Orjinalden alıntı: rs4

egzost ucuna takılan(kaynatılan) küçük parçayla bu sesi elde edebilirsin ama gaz çıkışını düşüreceğinden aracın hararet yapacaktır... değişik tipte egzost uçları var onları kullanarak elde edebilirsin böylelikle hararet olayınıda çözmüş olursun.

aynen öyle
  • hocam degisik tipte egzozlar var demişiniz bunların malıyetleri ne kadar cok fazla abart ses vermeyecek sekilde olacak yoksa rahatsız edici bi durum
  • kesinlikle rahatsız edici..
    quote:

Orjinalden alıntı: cagdas67

hocam degisik tipte egzozlar var demişiniz bunların malıyetleri ne kadar cok fazla abart ses vermeyecek sekilde olacak yoksa rahatsız edici bi durum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.