Şimdi Ara

Rüyamda kıyametin koptuğunu gördüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gece rüyamda kıyameti yaşadım. Artık alametler tek tek bitmiş ve balkonda annemle birlikte dışarıya bakıyoruz kıyameti bekliyoruz.namaz kılmadığım için çok büyük bi pişmanlık ve korku hissi oluşuyor içimde. gök yarılıyor ve dünyaya doğru dev bir cisim geliyor uzaklarda bir yere çarpıyor. atom bombası yere düşünce ses dalgalarını görürsün ve dalga dalga her yere yayılırya heh işte öyle bir dalga heryeri yıka yıka bize doğru geliyorduki rüya bitti uyandım

neye delalet bu beyler harbi korkuttu anasını satıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alterreaz -- 10 Şubat 2013; 21:58:57 >

• Seccade al.
  • tarihini aklında tutsaydın bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

tarihini aklında tutsaydın bari

• Ayın 15'inde meteor geliyor,onu görmüşsün sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pomocu

quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

tarihini aklında tutsaydın bari

•  Rüyamda kıyametin koptuğunu gördüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rüyamda ölüyordum
    6 ay önce açıldı
    Rüyamda sürekli cin görüyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bekledigimiz mehti senmisin yoksa tobe bismıllah adres ver aldırıyım senı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıyameti görmemişsin sen aklındaki kıyameti görmüşsün. meteor ne alaka ?
  • Ben de 2 defa gördüm rüyamda kıyameti.İlkinde pek korkmadım fakat son gördüğümde baya bi korktum sesler bağırışmalar falan.
  • ben de 9 yaşındayken görmüştüm

• Bende gördüydüm la rüyamda akşam 7 buçuğa doğru idi :) ama gerçeği kaçta olur bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandalinakabugu -- 11 Şubat 2013; 17:20:01 >
  • Ss var mı?

• Bende gördüm,ama değişik idi.Şimdi ben nedense resim yapıyorum arkadaşlarımla.Yaptığımız yer loş bir yer.Sonra pencereye bakayım dedim,güneş gibi bir alev topu geliyor.O sırada uyandım zaten.
  • Ben çok gördüm kanka bişiy olmaz boşver. Ama tarihi aklında tutaydın iyiydi bide saati tabi.
  • Rüyaların tersi çıkar.Maalesef çükün kopacak.
  • rüyada Kıyamet gunu görmek
    Kiyamet koptugunu görmek, ev balkinin zulümden ve siddetten kurtulacaklarina; halkin Allah in (cc) huzurunda toplanmis oldugunu görmek, o yerde oturanlarin bir felakete ugrayacaklarina delalet eder. Cafer i Sadik a (ra) göre; bir kisinin kiyameti görmesi dört sekilde yorumlanir; Kurtulus, ferah ve sevinç, bela, zaruretten kurtulma. Kötü kisilerin kiyameti görmesi ise bu dört tabirin aksiyle yorumlanir. Mahser kurulup, Cenab i Hakk in (CC) halk hakkinda hüküm verdigini görmek, insanlara adaletli bir kisinin önderlik ve baskanlik edecegine ve herkesin bu adaletten faydalanacagina isarettir. Amel kitabini sag elinde tuttugunu görmek, Allah in rizasini kazandigina, sol elinde tuttugunu görmek de bunun aksine delalet eder. Mahserde hesap verilecek yere götürüldügünü görmek, gaflete; hesap soruldugunu görmek ise azaba delildir.

• rüyalar tersine çıkarmış
  • Bende şu 21 aralık muhabbetleri sırasında bilinç altıma kazınmış olcakki kıyameti gördüm Joker falanda vardı ne alakaysa.
  • bi yerin açık kalmış hocam veya bunu hayra yorup namaza başlayabilirsin bilinç altında bi baskı oluşmuş sanırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.