Şimdi Ara

RÜYAMDA GÖRDÜĞÜM KIZI ARAMAYA DEVAM EDİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu DH deki 3. gün ve 3. konusu peşini bırakmayacağım.Farklı forumlarda da yazmaya başladım.Tabi bazı ergen arkadaşlarımız kendi benliklerine varamadığı için buradada yine yazacaktırlar

Yanlış okumadınız rüyamda gördüğüm ve gerçekten çok hoşlandığım kızı arıyorum.Yaşım 22 ve şuana kadar hiç aşık olmadım ( sevgi değil )
    Konuşması,sohbeti,tavırları,ilgi alanları her yönü çok hoşuma gitti.Resmen vuruldum daha önce böyle bir şey hissetmedim.Beynim nasıl ve neden düşündü bu kızı anlam veremedim.
    Hayal gibi gelebilir ama hani derler ya rüyalar bazen farklı hayatları kesiştirir diye eğer ki şu fiziksel özelliklere sahip bir kız görürseniz veya tanıyorsanız lütfen bana özel mesaj yoluyla ulaşın lütfen
    Sizden rica ediyorum ciddi konudur
    Özellikleri ;
    18-20 yaş arası,kumral,160-165 civarı,50-55 kg,düz ve uzun saçlı.En belirgin özelliği ise engelili olması.Sol kolu dirsekten itibaren protez yani yok.Söylediğine göre küçükken geçirdiği bir hastalıktan kaybetmiş.

Bilinçaltımın bana oynadığı oyun olduğunu biliyorum

Dalga geçilecek konu değildir.İyi günler

• Bulabilirim.Ama uzun sürer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • robot resmini çiz çıktı alıp duvarlara yapıştıralım kayıp diye

• Bi doktora git beynin var mı diye baktır

Boş işlerle uğraşıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konaklı -- 1 Kasım 2014; 18:11:50 >
  • Herkes ruyalarindaki kizi arasaydi..

Cumle cok sacma oldu lan

• Ruyada gercek hayatta gordugun insani goruyorsun sanirim. Mutlaka bi sekilde gormus ama dikkat etmemis olabilirsin. Gormedigini dusunuyorsun muhtemelen.

• Yokluktan abazan kalmis okumayin

• Kimseyi dinleme, illa benzer birini bulacaksındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konaklı

Bi doktora git beynin var mı diye baktır

Boş işlerle uğraşıyosun

Sonra
    "abi niye eksiliyonuz"
  • Bu olaya hayatını adamış bir profesör vardı adam yabancı olduğu için adınıda unuttum.Lakin adamın tezidir bu olay ve heyettende geçmiştir yani.

Ulaştığı sonuç şuydu rüyada gördüğünüz o şahısı bilinçaltınız oluşturur örneğin radyoda bir ses duydunuz onu çok farklı bir vücutta gösterir yada tv izliyorsunuz reklamda dizide bir konser görüntüsünde bu şahıs geçebilir siz farkında olmazsınız ama bilinç altınız bu şahsı işler bir olay örgüsü kurar ve siz rüyada görürsünüz.
  • Çaldır kapat o seni arasın xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.