Şimdi Ara

Rüyamda Gördüğüm Kız Twitter'da Takip Etmiş [oha.gif]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler rüyamda eski kız arkadaşımın arkadaşlarından birinin twitter'da takip ettiğini görmüştüm ne alaka şimdi demiştim sonra uyandım hatta kalktım su içtim felan ama şimdi bilgisayarı anca açtım 2 gündür açmıyordum takipçi isteğinde o kızın profili var şaşırdım baya.Şimdi kabul etsem mi etmesem mi diye düşünüyorum
    Ama bu olay gerçekten çok ilginç ya rüyanda gördüğün şey sonradan gerçek oluyor felan

• yav he he csb
  • parçala onu.
  • Hiç bir zaman CSB'lik konu açmadım adam akıllı bir şey paylaşıyoruz soruyoruz saçma salak yorumlara bak.
  • Bendede benzeri olmuştu rüyamda kızı gördüm okullar açılınca o bizim sınıfa gelmişti.
  • Su mu içtin ayıp birde söylüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar tamam unutun bari adam akıllı biri şuna cevap versin
    Kabul etsem eski kız arkadaşın bir gözü kulağı bende olucak tweetlerimi,yeni arkadaşlarımı,gittiğim gezdiğim yerleri görücek.Kabul etmesem kıza ayıp olacak daha geçen bir yerde gördüm selamlaştık felan kafam karışık bari şu soruma adam akıllı biri cevap versin bıktırdı artık konu dışı ilkokulluları be
  • banada olmuştu facebook'ta duvarıma birşey paylaşıldığını gördüm rüyamda kalktığımda duvarımda benzer birşey gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Problem?

banada olmuştu facebook'ta duvarıma birşey paylaşıldığını gördüm rüyamda kalktığımda duvarımda benzer birşey gördüm

Evet hocam çok ilginç gerçekten ya Sizin bir fikriniz varmı son mesajımdaki sorum hakkında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenFox

quote:

banada olmuştu facebook'ta duvarıma birşey paylaşıldığını gördüm rüyamda kalktığımda duvarımda benzer birşey gördüm

Evet hocam çok ilginç gerçekten ya Sizin bir fikriniz varmı son mesajımdaki sorum hakkında ?

ben olsam ayıp olmasın diye kabul ederdim ama senin yaşadıklarını bilmiyorum
  • His name is MERLIN..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rüyanda gördüğün kişiler gerçek hayatta gördüğün kişilerdir , zihnin kendi kendine nasıl insan üretebilir rüyanda ? Kesin önceden görmüşsündür.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldenFox

quote:

ben olsam ayıp olmasın diye kabul ederdim ama senin yaşadıklarını bilmiyorum

Hocam ayıp olmasın diye kabul ettim dediğiniz gibi bende geri takip isteği gönderdim.3-4 yıl önce yaşanmış bitmiş bir şey aslında bu kişide yani o zamanki kız arkadaşımın en yakın kız arkadaşı muhabbetimiz yok tabiki ama maksat takipçi sayısı artsın diyelim.

• insanlara bulaşıyosun da ne dememizi bekliyosun? tebrik mi edelim? madalya mı takalım. boşuna sevinme özel bir gücün yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynx*

insanlara bulaşıyosun da ne dememizi bekliyosun? tebrik mi edelim? madalya mı takalım. boşuna sevinme özel bir gücün yok

Ne bulaşması ne tebriği ne özel gücü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.