Şimdi Ara

Rüyamda Gördüğüm İbretlik Güzel Kız (İfşa Team Yardım Lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rüyamda dedemlerin evindeydim. Balkondan bakarken bir kız topluluğu gördüm. Elimde bir fincan kahve vardı. Fıstık gibi bir kız bana el salladı. Çok tatlı bir gülüşü vardı.

Kızın saçları düzdü ve uzundu. Kumraldı. Boyu 1.70 falandı. Emin değilim bundan. Cidden çok etkilendim kızdan. Gerçekte görsem sarılırım galiba Rüyanın sonunda rüya olduğunu anladım. Hatta rüyanın sonunu da anlatayım

Bir okula gittim. Okul bildiğin lise. Kurallar falan çok sıkı. Okuldan kaçmak çok zormuş. Sonra da dedim ki ulan benim lise bitti burda işim ne Rüya olduğunu anladım ve rüya bitti bir anda.

Gebze elektronik ve kocaeli bilgisayar arasında kalmıstım. Rüyanın yaşandığı yer de Gebze. Sanırım gebzeye gidersem o kızla tanışcam ve okulu sevmeyeceğim. Beyler ne yapmalıyım ve kız kim yardımcı olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gebzeye tatile, Kocaeli' ne okumaya git.
    Gebze' de kızla tanış, kızı sev
    Kocaeli' nde okulunu sev

Mutlu son...

• İsmini sorsaydın kardeş. Biz nereden bulalım şimdi?

• Kalktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazzey -- 8 Temmuz 2015; 18:02:08 >
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Rüyayı buga sokarız geçerliliği gider o zaman

• ratch kullanıcısına yanıt
    Kardeş çok uzaktaydık soramazdım. Sadece bakıştık

• git bi gebzeye dolaş için rahatlar gerçi rüyalar tersine çıkar ama sen kendini rahatlatır kafanı boşaltırsın bendede olmuştu aynısı bi otobüste genc ve güzel bi kız sürekli beni kesiyodu ama 2-yada 3 durak sonra iniyor ben inemiyorum ve son bir bakış atıyorum sonra uyanıyordum yaklaşık 5-6 kez bu rüyayı gördüm ondan sonra sürekli otobüse binme isteği geldi içimi rahatlatmak amaclı ama bildiğin takıntı haline gelmişti gitmediğim yerlere gittim sıft otobüs gidiyo diye otobüste kızlar var bakıştığımız ama o rüyamdaki kızı bende bulamadım ahh ahh bulsak nolur ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi? (SS)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GEBZE
  • dur dur bekle deseydin de koşarak aşağı inseydin şaka bi yana belki de sevinmelisin harun abi çıkabilirdi bilirsin rüyalar saçma olur
  • Hocam hemen heyecanlanma ama Ariana Grande olabilir...
     Rüyamda Gördüğüm İbretlik Güzel Kız (İfşa Team Yardım Lütfen) Rüyamda Gördüğüm İbretlik Güzel Kız (İfşa Team Yardım Lütfen) Rüyamda Gördüğüm İbretlik Güzel Kız (İfşa Team Yardım Lütfen)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluelytning50

dur dur bekle deseydin de koşarak aşağı inseydin şaka bi yana belki de sevinmelisin harun abi çıkabilirdi bilirsin rüyalar saçma olur

Haklısın en azından gözümüz gönlümüz açıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Vicdan Azabı

Rüyamda dedemlerin evindeydim. Balkondan bakarken bir kız topluluğu gördüm. Elimde bir fincan kahve vardı. Fıstık gibi bir kız bana el salladı. Çok tatlı bir gülüşü vardı.

Kızın saçları düzdü ve uzundu. Kumraldı. Boyu 1.70 falandı. Emin değilim bundan. Cidden çok etkilendim kızdan. Gerçekte görsem sarılırım galiba Rüyanın sonunda rüya olduğunu anladım. Hatta rüyanın sonunu da anlatayım

Bir okula gittim. Okul bildiğin lise. Kurallar falan çok sıkı. Okuldan kaçmak çok zormuş. Sonra da dedim ki ulan benim lise bitti burda işim ne Rüya olduğunu anladım ve rüya bitti bir anda.

Gebze elektronik ve kocaeli bilgisayar arasında kalmıstım. Rüyanın yaşandığı yer de Gebze. Sanırım gebzeye gidersem o kızla tanışcam ve okulu sevmeyeceğim. Beyler ne yapmalıyım ve kız kim yardımcı olun

RÜYA

• Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bu hamam böceğini tanırdım görsem. Bu değil

• Rüya'da bile yalnızsın kardeşim
  • dedenin evine git bu sır dedenin evinde çözülcek ve....bul beni evlat bul beniiiii

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

dedenin evine git bu sır dedenin evinde çözülcek ve....bul beni evlat bul beniiiii

Sanırım dediğini yapacağım. Dışarı çıktım belki kız karşıma çıkar diye ama çıkmadı. Bu iş o evin balkonunda çözülecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.