Şimdi Ara

Rüyamda Gal Gadot'la markete gittim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde ünlülerle ilgili rüya görmem ama bugün Gal Gadot'la ilgili rüya gördüm.
    Anlatayım: İlk önce bir evdeydik Gadot'la, ama aniden markete geçiş yaşadım (belki de aniden olmadı ama unuttum).
    Markette farklı reyonlara bakınmaya başladık. Ben şampuan arıyordum, sonra Gadot bana bir paket sabun uzattı Sabunu aldım ama şampuan aramaya devam ettim. En sonunda 'pantene' marka şampuan buldum ve bir kaç tane de hatırlamadığım ürünü elime aldım. Gadot'a baktım o sırada, sanırım aldığı ürünleri kasiyere veriyordu. Aldığım ürünlerin parasını vermeden dışarı çıkarken alarm ötmeye başladı. Güvenlik görevlisi bana bakıyordu, ne yapacağımı bilemedim geri döndüm. Gadot'a taraf giderek kazandığımı söyledim. Güya Gadot'la, aldığım ürünlerin parasını vermeden dışarı çıkarak alarmın ötmesini sağlayacağımla ilgili bahse girmiştik diye yalan söyledim Bu sırada Gadot bana bakarak gülümsüyordu. Hatta kasaya giderek elimi iki kere masaya da vurdum güya kazanmıştım seviniyordum Sonra Gadot'u göremedim sanırsam kasada parayı kredi kartıyla öderken sorun çıktı.
    Sonrasını hatırlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• güzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de birkeresinde arkadaşlarımla Asgard'a gitmiştim.orada internet kafe bulup cs 1.3 oynadık en son policestation kırmızıdan kumruya thor'un çekicini fırlatıyordum uyandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rüyamda Gal Gadot'la markete gittim

makyaj olmadan bile güzel

• Elveda gal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abi su kadina nasil guzel diyebiliyorsunuz aklim almiyor. Kadin benden daha yakisikli aluminyum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Balon

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.